• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yatak Odası Dekorasyonu ortalama yatak odası ne kadar olmalı sizin düşünceleriniz neler

Luckylover

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
4 Eylül 2012
1.402
689
123
merhaba arkadaslar 4 ay sonra düğünüm var Allah ın izniyle.. yatak odasında çok kararsız kaldım rapsodide cok uygun fiyatlar ama kalite olarak nasıl bilmiyorum. ben enza ya baktım orda ki beyaz takım cok hosuma gitti ama fyat braz tuzlu yani aslında bana göre bi yatak odasına göre ideal ama eşim ısrarla pahalı oldugu ve daha uygun bakabileceğimizi söylüyor. sizin önereceğiniz marka var mı yada yatak odasına en fazla kac para verilir

Canım benim yatak odam komple mdf beyaz 4,000 tl ye aldım uzun pazarlıklar sonucu
aklında olması için tecrübelerimiz paylaşayım mdf olan ürünler var bunlar biraz daha pahalı 3,500 den 10,000 tl ye kadar fiyat aldığımız takımlar oldu
sunta olan yada işte parkelam denilen ürünler var bunlar 2,000 -3,000 tl arası değişiyor
mobilyada kullanılan ağaç özelliğine göre fiyatlar yükseliyor yani kısacası umarım beğendiğin takımı alırsın biz tam 3 ay gezdik aşkımla :17:

biz pek gezemiyoruz eşim görevde bütün yük benim omuzumda.. cok kararsız kaldım. enza çok iyi kalitesinden şüphe etmiyorum diğer markalarda fiyatlar basa bas. bde biz tayinci oldugumuz için iyi bişey istiyorum ama bakalım hayırlısı :(

takino eyüp modesaya bizde gideceğiz nişanlımla.yatak odasını yaptırdığın firmanın ismini verebilir misin bakalım.sonuçta bilerek gitmek daha iyi olur.birde eşyaların geldiyse firmadan memnun kaldın mı?

merhaba arkadaslar 4 ay sonra düğünüm var Allah ın izniyle.. yatak odasında çok kararsız kaldım rapsodide cok uygun fiyatlar ama kalite olarak nasıl bilmiyorum. ben enza ya baktım orda ki beyaz takım cok hosuma gitti ama fyat braz tuzlu yani aslında bana göre bi yatak odasına göre ideal ama eşim ısrarla pahalı oldugu ve daha uygun bakabileceğimizi söylüyor. sizin önereceğiniz marka var mı yada yatak odasına en fazla kac para verilir

Merhaba, 26 mayısta evleniyorum bende. Yatak oadsı takımlarına baktım dün. Bir tane beğendim insan yine ilk beğendiğine gidiyor, beyaz yatak odası takımı mdf beyaz lake, ben fetih mahellesinden baktım, çamlıca mobilyacılar diye geçiyor. Modokoda da yerleri var. Kiralar burda daha ucuz diye fiyatlarda biraz farkediyor bakın derim. Modokoyada baktım. Lazzoni'den bir şey beğenmedim baktım gezdim, herkes muhakkak lazzoniden al deyip durduğu için. Valla fiyatlar lazzonide baya tuzlu. Dün beğendiğim mobilyacıda bunuda söyledim, bir kere yardımcı olan kişi açıklama yaptı, malzeme aynı, ürünler aynı ki modelleri bile istediğiniz gibi yapıyoruz. Onlar kira veriyor 40 bin o kadar çalışanı var tabiki pahalı olacak. İçimi rahatlattı. Sonuçta benimde beğendim takım ucuzda değil bazayla beraber 5000 TL .Biraz pazarlık yapacağız :) pazarlık allahın emri. İstediğiniz tüm değişiklikleride yapıyorlar. Valla zor iş bu işler, gez dur bak. Ne kadar çok gezerseniz o kadar aklınız karışıyor. Benden söylemesi:)

Mesajın için çok teşekkürler takino.:))) geçen hafta modesaya bende baktım güzel alternatifler var fiyatlar 3,500 ile 6,500 arasında değişiyor.güzel modellar var.bizde büyük ihtimalle ordan alıcaz bakalım:)

canım gerçekten çok seçenek var ve kalitesine göre çok değişiyor. arkadaşında dediği gibi 2.500 den 10.000 tl ye kadar fiyat var.
bizde mobilyalarımızı yeni aldık ve kaliteli sağlam bişey olsun diyorsan 5.000 tl yi gözden çıkarcaksın.
sunta olanları kesinlikle tavsiye etmem bizde çok gezdik baktık kapağı durduğu yerde bile sallanıyo 2 gün sonra elinde kalır.
mdf en iyisi. biz high gloss mdf aldık 2012 kalite ödüllü hem yatak odası hem yemek takımını çok kaliteli ürünler. yatak odası baza yatak dahil 6.500 tl ye, yemek odası da 5.500 tl ye geldi. ama çok içime sindi.
velhasılı nacizane tavsiyem öncelikle kullanılan malzemeye bakmanızdır malum bu tarz eşyalar ha deyince değişmiyor.
Allah içinize sindirsin.

Back
X