selam kızlar ben bu konuda çok çok araştırma yapmış biri olarak şunu söyleyeyim sakın fiyatları ucuz diye burnunuzu mahvetmeyin.Geçen sene çok heveslenip araştırmaya başladım.Her sitede reklamı çıkan Boğaziçi Tıp Merkeziyle mailleştim,dediğiniz gibi fiyatları çok makuldü ancak öncesi ve sonrası fotoları gönderdiklerinde herkesin burnunu mandalla sıkıştırmış gibi yada pinokyo gibi yaptıklarını gördüm,çok kötü burunlardı gerçekten bir tane bile güzeline rastlayamadım.Bilemiyorum belki de ben fazla mükemmelliyetçiyim.Neyse sonra YAKUP AVŞAR'dan randevu aldım.Profilden fotomu çekti oturdu tasarım için,nasıl bir burun istiyorsun dedi.Yüz hatlarıma uygun,doğal ve estetik olduğu belli olmasın dedim şaşırdı biraz bunları söyleyince
.Güzel bir burun tasarladı gerçekten fotosunu da mail attı çok beğendim hala saklarım o fotoyu :) .Tabi en önemli kısım; ücreti sordum, onunla (kendisi gibi doktor olan eşi)Nazan hanım ilgileniyor dedi.Alt kata indim,Nazan Hanım ödüllerden başarılardan falan söz etti.Nerede okuduğumu falan sordu ve fiyat çıkardı.10 bin 500 lira dedi, ben yutkundum tabi.Yalnız dikkatimi çeken nokta benden önce giren kızla durakta karşılaştım size ne kadar ücret söylediler dedim 11 bin 500 dedi (kız Okan Ünv de okuyormuş).Anlamadım kişiye özel ücret mi söylüyorlar.Her neyse kızlar bir gün zengin olursam gidicem Yakup'a