Ugrasamam der buyuk ihtimal ile.bu evliligin her yukunu ben kaldirdim.bunuda benden bekliyor o nedenle.beni zorlayacak seyler yapiyor ornegin disari ciktigi kiyafetle evde yatiyor.tuvaleti ayri orayi temizlemiyor.sapsari olmus artik.ve biz orada yikanmak zorundayiz.girmeden once camasir suyuyla yerleri yikiyorum.Hamilelik sıkıntılı olsaydı o zaman nasıl duracakmis dediğiniz gibi 6 aydır nasıl kendilerinde kusur gormeyip karşıya atarlar zaten hep suçu.Anlasma metnini o hazırlasın o halde bakalım ne yapacak
Aylarca benimle konusmayip sonra gelio para istemesi zaten cok sacma .birde sart koyuyor utanmadan.hatta ben belki toparlayabiliriz benim memleketime gidelim.orada is var bile dedim.buyuk sehir istemiyorum dedi kesti atti.
Ama gecen sene 3 ay bu sene hic calismadi.birisi bu evin giderini karsiliyor degilmi ve umrunda degil hala oyun oynuyor internetten.
Evde tup yok kac gun yemek pismedi iki kucuk cocuk var.ben buyuk sehir sevmiyorum diyor.
Hastalandim karsi komsum farkedip gelip bakti bana.
Bilmiyorum ben bunlwri hakedecek kadar kotu degilim.
Evet fazla konusuyor olabilirim ama kotulugu icin konusmadim hic hep guzellikle anlatmaya calistim.
Cok agir bir kayip yasadim ben boyle yapmamaliydi diye dusunuyorum