- 17 Şubat 2013
- 5.270
- 2.007
- 373
- Konu Sahibi soslusarma
-
- #1.121
Ben de okuyorum ama ite kaka gibi sanki sıcaklardan mıdır nedir bir bezginlik bir yorgunlukKendi adıma çok doğru duymuşsun diyebilirim, çok istesem de istediğim değeri veremiyorum bu ara canım kitaplarıma.
Sefillerde cok zor okunan bir kitap degil aslinda.ilk cildi bitirdim.araya kitapta alinabilir.Ben de okuyorum ama ite kaka gibi sanki sıcaklardan mıdır nedir bir bezginlik bir yorgunlukhep de emek isteyen kitaplar seçmişiz ha. Keşke araya bir iki çerez serpiştirseydik yazlık
Ben de okuyorum ama ite kaka gibi sanki sıcaklardan mıdır nedir bir bezginlik bir yorgunlukhep de emek isteyen kitaplar seçmişiz ha. Keşke araya bir iki çerez serpiştirseydik yazlık
Hem de nasıl sıcak anlatamam. Bizim orda daha doğru düzgün denize girememişler yaz bitti düşün yaniSefillerde cok zor okunan bir kitap degil aslinda.ilk cildi bitirdim.araya kitapta alinabilir.
soscum ist cok sicak gelir sana karadenizin pufur pufur havasi varken.
ben 114. sayfadayım, usul usul okuyorumGünaydın kızlar nasılsınız. Az çok tahmin ediyorum gerçi hepimize geçmiş olsun. Allah daha beterinden korusun milletimizi.
Hazır mısınız Sefillere
bu akşam başlayacağım inşallah:)
ben 114. sayfadayım, usul usul okuyorum
kimse başlamıyo mu sefillere
kendimi yalnız hissediyorum
Hayırlı olsun canım. Allah keyifle huzurla oturmayı nasip etsin.Ben başladımBaşlarda güzel ilerledi. Ama şuan okuyamıyorum. Ev alıyoruz Onun telaşındayız.
hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallahBen başladımBaşlarda güzel ilerledi. Ama şuan okuyamıyorum. Ev alıyoruz Onun telaşındayız.
Ben başladımBaşlarda güzel ilerledi. Ama şuan okuyamıyorum. Ev alıyoruz Onun telaşındayız.
Hayırlı olsun canım. Allah keyifle huzurla oturmayı nasip etsin.
hayırlı olsun canım güle güle oturun inşallah
Hayırlı olsun canım, kolay da gelsin.
hayılrı olsun inşallah. allah sağlıkla oturmayı nasip etsin.Ben başladımBaşlarda güzel ilerledi. Ama şuan okuyamıyorum. Ev alıyoruz Onun telaşındayız.
canım hayırlı uğurlu olsun, Allah ödeme kolaylığı versinBen başladımBaşlarda güzel ilerledi. Ama şuan okuyamıyorum. Ev alıyoruz Onun telaşındayız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?