- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
- #1.041
Evet kendisi de defalarca dedi ya ölmek daha iyi kürekten diye.. O şartlara nasıl dayanır insanBen de infazın gerçekleştiğini düşündüm sonunda.Bir de ben kan döktüm diyordu bir yerde.Cinayet işlediğini düşündüm.Hayat hikayesini anllattığında da insanların bazen seçim sansı olmadığını,hayatlarını değiltirecrk güçlerinin olamayacağını anladım bir kez daha.
Bir de kürek mahkumlarının anlatıldığı sahne çok etkiledi beni
okumak istemiyorum yorumları. okumadım da kitabı
ben kitabı okumadan yorumları okudum yalnız. halbuki işler azalınca bilgisayardan okurum diye düşünüyordum
ben okumaya gayret ediyorum
yorumları okumamaya gayret ediyorum olacaktıben henüz onu bile edemiyorum, ramazanda işler sakinleşir diyorlar onu umut ediyorum
yorumları okumamaya gayret ediyorum olacaktı
çok eskiden izledim, bayıldığım bir filmdi, zihnimde yer ettiİnfazın gerçekleştiğini düşünüyorum bende. Suçunu merak ettim ama çokta naif bir kişiymiş gibi hissettim.
En çok etkilendiğim noktalardan biri de kadrolu çalışan rahibin inanç sisteminden çok memur zihniyetinde olması üzerine değindiği kısımlardı. Sıradan bir rahip isteği.. Hem sistem açısından hem de mahkumun ruh hali açısından beni benden aldı.
Melinda sana katılıyorum kimi suçlar karşısında kanımız donup idam olsaydı diye düşünülse de hiç uğruna gidilebilecek canlar da var. Hem insan hata yapar bu bir gerçek hem de sisteme güvenmek çok kolay değil. Bir hukukçuya şu an bunu söylemek hoş değil ama yıkılan inancımızı sizler onaracaksınız..
The Life of David Gale filmi çok sevdiklerim arasındadır. izlemediyseniz öneririm. Hayat öyle ki her ayrıntı tek noktayı kanıtlar nitelikte olsa da gerçek bambaşka olabilir. Bu yüzden idam var olmamalı.
daha devamını izle kızzzz_meLinDa_ kuzum bari sana söyleyeyim yastayım
the walking dead izlemişmiydin. glenn öldü. çok üzüldüm yahu
verdiler verdiler. ölmemiş. en sevdiğim karakter o bide darly ölmediğine sevindimdaha devamını izle kızzzz
spoiler vermiyim sana şimdi
onun üstine neler neler olacak
İşte onu diyorum bende, bence idam gerekli ama biz (biz derken bütün insanlığı kastediyorum) yanlış hüküm vermeye meyilli olduğumuz için durum biraz sakat, veya işimize gelene göre hüküm vermeye de diyebiliriz...Örneklediğiniz kişileri düşününce idamı haketmiş diyoruz ama ya yanlış hükümler?
Çok haklısın hataya eğilimimiz yüksek herbirimizin.İşte onu diyorum bende, bence idam gerekli ama biz (biz derken bütün insanlığı kastediyorum) yanlış hüküm vermeye meyilli olduğumuz için durum biraz sakat, veya işimize gelene göre hüküm vermeye de diyebiliriz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?