- 21 Ocak 2013
- 12.506
- 20.142
- 398
- Konu Sahibi soslusarma
-
selam kızlar çok yoğun bir gün malesef
öğlen dışarı çıkmayıp kitap okumayı planlıyorum bakalım.. hava kapalı zaten
cuma gününü tatil yapaydılar iyiydi
olur süper olurbu ayki kitabımızı herkes okuyor mu, kimler bizimle?
bir fikrim var. her ay okuduğumuz kitabın yazarıyla ilgili minik çaplı bir araştırma yapmaya ne dersiniz?
şurda doğdu şurda öldü şeklinde değil hayatından ince detaylar paylaşsak mesela, ne dersiniz hoş olmaz mı?
kamu kurumu ya bizim belki idari izin falan olur diye düşündüydüm ama malesefsizin de mi tatil yapmadılarbizim de bi attılar ortaya cuma cumartesi tatil olacak diye, sonradan da işler çok yoğun tatil yapamayız dediler, pek sevindiydim ben de
cuma cumartesi ben de geleceğim malesef, pazar kpss var bide kayınailem ziyarete gelecek falan çok iyi gelecekti o iki gün banakamu kurumu ya bizim belki idari izin falan olur diye düşündüydüm ama malesef
eşim izin alacak ne güzel.. ben alamam hem yeni başladım sayılır hem yoğun hem daha sonra izin almam gereken bi konu olacak falan
ne güzel Cundaya gidecektik
Cok guzel fikir canim ben genelde bilmedigim bir yazarin kitabini okuyacaksam ilk işim yazarla ilgili wikipedia bakmak olur.ama farkli bilgileri nerelerden buluruz bilemedim.bu ayki kitabımızı herkes okuyor mu, kimler bizimle?
bir fikrim var. her ay okuduğumuz kitabın yazarıyla ilgili minik çaplı bir araştırma yapmaya ne dersiniz?
şurda doğdu şurda öldü şeklinde değil hayatından ince detaylar paylaşsak mesela, ne dersiniz hoş olmaz mı?
bazen viki den de ayrıntı bilgiler çıkıyor. kimkimdir diye bir site de vardı. değişik şeyler bulabiliriz bence.Cok guzel fikir canim ben genelde bilmedigim bir yazarin kitabini okuyacaksam ilk işim yazarla ilgili wikipedia bakmak olur.ama farkli bilgileri nerelerden buluruz bilemedim.
bende bu ay varım
ayrıca sefilleri almayı da planlıyorum bu aralar ama hangi yaynevi almalıyım iletişim yayınlarında var iki cilt daha önce kısa versiyonunu okumuştum bu kez tam metin okumak istiyorum yine kısaltılmış almak istemiyorum da fikir verirseniz çok sevinirim elinde olan varsa hangi yayınevi tavsiye edersiniz
Teşekkür ederim soslusarma onu sonradan gördüm bu konuşmayı da kaçırmışim çok iyi oldu onu alayım o zaman bir araBiz grupça iş bankasının 5 ciltlik olanını alırız diye konuşmuştuk. İstersen sen de onu alabilirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?