- 25 Şubat 2011
- 1.470
- 2.180
- 208
- Konu Sahibi soslusarma
-
çalabilirmiyim fotonu. çok beğendimkimsenin fotosunu kullanmam ama bunu kullanmak istedim
kurabiyelerin gücü adınaaşkolsun verdim gitti telif haklarını. itiraf ediyorum kurabiyeleri eltim yaptı dün gelirken getirmişti. ben pek marifetli değilim.
azra2004 ten kıskanıp da bu kitabı okuduğum geçen aydan bir foto da ben koyayım o zaman
ben de müzik ve kitap var sadece, isterdi gönlüm kahve ve kurabiye ama bu nasip oldu
azra2004 ten kıskanıp da bu kitabı okuduğum geçen aydan bir foto da ben koyayım o zaman
ben de müzik ve kitap var sadece, isterdi gönlüm kahve ve kurabiye ama bu nasip oldu
seninkide çok guzelmiş canım
okudum bitti bu kitabı, artık fotoğraf çekebilmek için çok geçşuan foto var mı
ben göremiyorumda
imkansızın şarkısı mıAyy ben hazır değilmişim kızlar ilk defa başıma geliyor aldığım kitap 97. sayfadan başlıyor.
Sonra okuyacağım deyip de bakmamıştım akşam alıp çantama koyayım dedim şok oldum.Kitap yurduna mesaj attım bakalım ne yapacaklar.
evet ne yazık kiimkansızın şarkısı mı
ben de ortadan başlıyor deyip okurmuşum_bloom_ kitap ortadan başlıyor deyince aklıma geldi kuzenimle bir heves film aldık Nicholas Cage'in bi filmi. taktık cdyi oturduk izliyoruz bi hevesle, ilk cdnin sonunda bi baktık issimler yazmaya başladı film bitti. biz aynen böyle
iki saf fark etmemişiz de filmin ortadan başladığınıbir güzel oturmuş izlemiiz film yeniden başlıyor diye
ben de ortadan başlıyor deyip okurmuşumbaşını anlatırsınız artık
OoooooGünaydın çok hazırız hatta ben metrobüste ilk bölümü okudum
Canım hızlı başladım ama ancak sabah akşam yolda okurum pek hızlı ilerleyemeyebilirimGünaydın
Ooo Melike çok hızlısın.
Bende hazırım müsait olduğum an okumaya başlayacağım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?