Eşimde benle aynı fikirde ,eşimde ben gibi kırmak istemiyor ve bu konuyu çözmek istiyorEşiniz zorlandığınızı görüyordur tahminim.
Babasıyla bu konuyu konuşsa…
Eşim çok sessiz hakkını savunamaz ama ben öyle değilim hakkımı savunurum . Bu konuyuda direk konuşup halletmek istiyorum. Görümcem kendine araba parası biriktiriyor ,dolabını bizden dolduruyor . Aldığımı verdiğimi bu zamana kadar hiç konuşmazdım ama artık birikimimde kırpık kırpık gidince çok zoruma gitti . Eşim ek iştende bişeyler kazanıyor ama onu bile göremiyorum nereye gidiyoo paralar anlamıyorum yahuYani sizin yapacak çok bir şeyiniz yok ki. Eşiniz babasıyla güzelce konuşmalı artık evli bir bireyim para yönetimini öğrenmem gerek. Ayrı hesap istiyorum diye..
Bayağı üstünüzden geçiniyorlar, net.Eşim çok sessiz hakkını savunamaz ama ben öyle değilim hakkımı savunurum . Bu konuyuda direk konuşup halletmek istiyorum. Görümcem kendine araba parası biriktiriyor ,dolabını bizden dolduruyor . Aldığımı verdiğimi bu zamana kadar hiç konuşmazdım ama artık birikimimde kırpık kırpık gidince çok zoruma gitti . Eşim ek iştende bişeyler kazanıyor ama onu bile göremiyorum nereye gidiyoo paralar anlamıyorum yahu
Ben hiç istemedim ki ama bir nevi mecbur kaldım ama işler değişince dank etti kafamNiye ortak hesap? Beraber mi iş yapıyorlar? Çok anlamsız baştan kabul etmeseydiniz keşke.
Direk söyleyeceksiniz başka yolu yok.
Evim ayrı ama aynı kattayız . Eşimin işi ayrı herkesin maaşı ayrıAyni evde mi yaşıyorsunuz kaynana ile?
Eşiniz babası ile ortak iş mi yapıyor?
Kendine ait maaşı yok mu?
Bugün dananın kuyruğu kopacakBu sitede göre göre kırmadan söylemek lafına sinir olmaya başladım gerçekten. Kırın biraz bir şey olmaz.
Ozaman niye hesap ortak?Evim ayrı ama aynı kattayız . Eşimin işi ayrı herkesin maaşı ayrı
Başlarda şöyleydi ,biz evi yeni ayırdık çocukta olunca kayınpederim dediki siz evinizi borç harç düzün bizde size destek olalım . Gel zaman git zaman derken ne evimi adam akıllı düzdüm ne kendime birikim yaptım hani derler ya maymun gözünü açtı diye benimkide öyle oldu .Çok saçma koca insanlarsınız neden ortak hesap kp ile?