Ortak hesap

Siz daha çok harcayın onlara kalmasın. Kesin çözüm.

Eşiniz kafasını kullanmadığı sürece ne deseniz boş.

Aynı kattayız ya güya yenide ev ayırdık birden hesap ayrılmasın bağ koparmış ekmek bölünürmüş
Ay bende bakkal falan isletiyorlar sandim
Esin kazandigi parayi atmasin ortak hesaba yeni bi hesap acsin
Baba cocuk yolda dogum masrafi vs vs kendi butcemizi bilelim nereye ne harciyoruz belli olmuyor boyle desin gecsin
Gorumceye harcanmasalar bile yine sacma bi sistem yani
ekmek bolunurmus falan filan batil inanclar
madem oyle gorumcenin esi de atsin ortak hesaba
Asil oyle bolunuyor ekmek diceksiniz

Yoo tam üstüne bastın
Baslarim böyle evliliğe derim basarım yaygarayi kim kırılmış kim üzülmüş cokta WiFi yani 8 senedir evliyim kaynanam alt katımda hesaplarımız ortak falan değil gül gibi kendi yagimizda kavruluyoruz. Sizi kullanıyorlar ne yani bana orkid lazım olacak kayinpeder bana bi orkid parası cikar mi diceksiniz ay çok saçma

Görümcemin eşi para atsa canım nasıl araba alacaklar adama inme iner yahu

Aynı evde yaşasanız bile hesapların ortak olması kadar saçma bir şey yok. Eşlerin bile hesapları ayrı olmalı bence.
Kimseyi kırıp üzmeyeceğiz diye daha çok hakkınız yenir. Yarın evlatlarınız dönüp size anne baba bizim hakkımızı neden yedirdiniz? Onların arabası var bizim neden yok dediğinde ne demeyi düşünüyorsunuz?

Benim normal günüm yok ki aynı kattayız sen düşün hergün delleniyom o değilde eşimi dellendirecem

Haklısın canım çocuklarıma iyi bir gelecek bıraksam cepte var 0 . Hemen hesap açacam çocuklarıma hafta içi

Ne diye Kv kp yanına evlendiniz ki? Ben gerçekten bunu anlamıyorum, buna izin veren kız ailelerini de hiçbir zaman anlamayacagim. Eski zamanlarda köylerde vs böyleymiş ama sene kaç oldu yahu...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…