- 3 Ekim 2015
- 247
- 139
Geçecek inş seni çok iyi anlıyorum psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın muhakkak faydasını görürsün
Umarım görürüm. maddi olarak da bir yük..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geçecek inş seni çok iyi anlıyorum psikoloğa gitmekle çok iyi yapmışsın muhakkak faydasını görürsün
Bende psikiyatriste gidiyorum aynı acıyı yaşıyoruz şuan oyüzden inanıyorum faydasını göreceğineUmarım görürüm. maddi olarak da bir yük..
Mecburen modern cagin parayla kiralanan arkadasi olan psikologa gidiyorsun, konusma ihtiyacini gidermek icin.
Ucretsiz psikolog adam kitapta cikarmis eminim azda olsa rahatlarsiniz rica edermTeşekkür ederim bakacağım mutlaka
Çok üzüldüm sizin adınıza ama en çok da çevrenizde derdinizi dert eden dost ve arkadaşlarınızın olmayışına üzüldüm.Evt bu konu için gidiyorum baş edemediğimi hissettim..
Bende psikiyatriste gidiyorum aynı acıyı yaşıyoruz şuan oyüzden inanıyorum faydasını göreceğine
Çok üzüldüm sizin adınıza ama en çok da çevrenizde derdinizi dert eden dost ve arkadaşlarınızın olmayışına üzüldüm.
Önce yadırgadım bunun için psikolojik destek almanızı ama MissCherryBlossom cevabı o kadar mantıklı ve gerçekçi geldi ki kendime kızdım bilmediğim bir konuda fikir yürüttüğüm için.
Ne kadar acı verici bir durum
Bu hale mi geldi dostluklar
Gerçekten kimse sizin acınızla üzülmüyor. Ama kimseyi boğmak da istemiyorum kendi sıkıntılarımla. Bir annemle konuşuyorum ama o da çok üzülüyor yıpranıyor artık.
Sadece bu durumu atlatmak istiyorum ..
Psikiyatri değil, psikolog.Bence psikiyatri falan saçma geldi. Bi ayrılık için...
Psikoterapinin illaki faydasini gorursun ama antibiyotik alip 3 gunde iyilesmeye benzemez:)) Sonucta birikmisligi konustukca anlattikca hatta yazdikca kafanda oturtmaya basliyorsun. Icinde sogumayan sey var ya o soguyor. Tabii sen istersen oluyor. Ben maddi acidan devam edemedim ama 1 ayin bile epey faydasi oldu. Konularimiz farkli ama sorun icimizde halledememek.
Tabi size yazdım.Şunun için sordum yani barışma ihtimaliniz var mı acaba diye.Sizi çok iyi anlıyorum.Aynı şeyleri bende yaşadım.Sevdiğim adamla farklı şehirlerdeydik en yakın kız arkadaşımı onunla tanıştırmak için aldım uçakla götürdüm.Sonra kız arkadaşımla onun kuzeni yakınlaştı.Geri döndük biz ayrıldık onlar devam etti.Kız arkadaşımın her uçağa gidişinde arkasından el salladım ağlayarak.Neyseki sonradan ayrıldılar.Yani sizi o kadar iyi anlıyorumki bende orda olmalıydım hissini.Hiç barışma ihtimaliniz yok mu ayrılalı ne kadar oldu ? 3.5 yıl az değil.Bana mı yazmıştınız? Bende anlamadım aslında. Duygularımdan emin değilim dedi sonda beni suçlayıcı şeyler söyledi, biraz benim üzerime yıktı benim bazı davranışlarım vs..
Yorumum değişmedi. Saçma geldi.Psikiyatri değil, psikolog.
Tabi size yazdım.Şunun için sordum yani barışma ihtimaliniz var mı acaba diye.Sizi çok iyi anlıyorum.Aynı şeyleri bende yaşadım.Sevdiğim adamla farklı şehirlerdeydik en yakın kız arkadaşımı onunla tanıştırmak için aldım uçakla götürdüm.Sonra kız arkadaşımla onun kuzeni yakınlaştı.Geri döndük biz ayrıldık onlar devam etti.Kız arkadaşımın her uçağa gidişinde arkasından el salladım ağlayarak.Neyseki sonradan ayrıldılar.Yani sizi o kadar iyi anlıyorumki bende orda olmalıydım hissini.Hiç barışma ihtimaliniz yok mu ayrılalı ne kadar oldu ? 3.5 yıl az değil.
Belki barışırsınız barışmasanız da umarım düzelirsin yakında.1 ay oldu bizim tam.
Durumlarımız çok benziyormuş beni iyi anlarsınız..