3,5 yıl olmuştu. Sİzin için de hayırlısını dilerim..Ne zamandir birlikteydiniz canim.evlimiydiniz ? Benimde sali gunu 16 yillik evliligim bitiyor mahkemem var.bu gunlerde gececek elbet demeye geldim.
Bence insan kendinin psikologudur. Eğer silebiliyorsanız o insanları hesabınızdan silin yok silemiyorsaniz gönderileri engelleyin anasayfaya düşmesin storyleri de izlemeyin. Yanınızda olması gerekseydi yanınızda olurdu.
Evet tam olarak o his, uzaktan bir yabancı olmak artıkEn çok da o yabancı olmak hissi koyar insana. :) geçer üzülme unutuluyor.
Yani sadece bu konu da yardım alıyorsanız. Psikoloğa gitmeyin derim.
Çünkü haftada 45dk boyunca O adamdan bahsetmek unutmanızı geciktirecek kendinize yapmayın bu kötülüğü ve ortak arkadaşlardan mutlaka kurtulun
Simdi ablacim adami ozlemis de olabilirsin ama adamlayken takildigin o arkadas grubunu ve o sosyalligin sana sundugu mutlulugu da ozlemis olabilirsin.
Bence 2.secenek burda, arkadas grubunu ve onlarla takilmayi ozlemissin. Sen de baska arkadaslar bul sosyalles, kafan dagilir hem de daha mutllu hissedersin.
Sagol canım.zamanla hersey yoluna girer unutirsun merak etme.hep en kotusunu aklina getir 3.5 yil nedir ki.bak venim 16 yilim gitti :/3,5 yıl olmuştu. Sİzin için de hayırlısını dilerim..
Yani sadece bu konu da yardım alıyorsanız. Psikoloğa gitmeyin derim.
Çünkü haftada 45dk boyunca O adamdan bahsetmek unutmanızı geciktirecek kendinize yapmayın bu kötülüğü ve ortak arkadaşlardan mutlaka kurtulun
Simdi soyle diyeyim, son yillarda toplumumuzda yalnizlik epidemik hastalik olarak yayiliyor.
Herkes soyal medya pozlarinda mutlu, ama konusacak samimi bir tek insan yok.
Ben de ask acisi cektigimde arkadaslarimla konustum agladim bitti gitti. Konusmayinca zehir insanin icinde kaliyor. Eeee gunumuzde konusacak kimse yok etrafta. Mecburen modern cagin parayla kiralanan arkadasi olan psikologa gidiyorsun, konusma ihtiyacini gidermek icin.
Konu sahibesi gider, gorusur terapistle, icindeki aci hafifileyince gitmeyi birakir dediginiz gibi ayni konuyu surekli desmenin kimseye faydasi yok.
Youtube de psikolog izzet gullu var ask acisi ile ilgili videolari vardi bi dinleyin izleyn zor elbetteMerhaba,
İçim bunaldı çok. Yazmak istedim buraya..
2-3 gündür kötü hissediyorum kendimi. Onca yapılana rağmen eski zamanları çok özlüyorum ya da beynim bana bir oyun oynuyor.. dün gece çok ağladım uzun zamandan beri içim doldu. Sanki o beni aramadıkça beni bıraktığına daha çok inanamıyorum. Numaramı bile silmiş oysa.
Kalabalık bi arkadaş grubumuz vardı tatillere her yere gittiğimiz. Onun cok samimi erkek arkadaşları ve kız arkadaslarından oluşan.
Bugün story atmış kızlardan birisi ınstagramda. Çocuklardan bir tanesi evlenme teklif etmiş. Ki grupta herkes bizi örnek çift sayardı. Hiçbiri yaramaz çocuklar değilerdi ama yine de görünce içim ezildi. O da orada tabii. 1 aydır ilk kez gördüm. Cok kötü oldum.
Ortak arkadaşları onların ne suçu var diye düşünerek silmiyordum, ama görmek canımı yakıyor çok. Orada ben de olmalıydım hissini atlatamadım. Arayacaktım az daha. Zor tuttum engelledim kendimi.
Psikologa gittim bugün özel hastananede. 45 dk dinledi notlar aldı. Psikoterapi için yine gel dedi haftada 1 kez. Faydasını gören var mı? İyileşen bu süreçte.
Ben bi iyiyim bir çokkötüyüm. Benim numaramı sildiğinden berii içim öfkeliydi hiç bakmıyordum hesaplara. Ama yine bir kötüleştim bugün gördüğüm fotoğraflar da üstüne..
yazmak içimi dökmek istedim..
Ayrılma sebebiniz neydi çok merak ettim.3,5 yıl olmuştu. Sİzin için de hayırlısını dilerim..
Ayrılma sebebiniz neydi çok merak ettim.
Youtube de psikolog izzet gullu var ask acisi ile ilgili videolari vardi bi dinleyin izleyn zor elbette
Geçecek inş seni çok iyi anlıyorumMerhaba,
İçim bunaldı çok. Yazmak istedim buraya..
2-3 gündür kötü hissediyorum kendimi. Onca yapılana rağmen eski zamanları çok özlüyorum ya da beynim bana bir oyun oynuyor.. dün gece çok ağladım uzun zamandan beri içim doldu. Sanki o beni aramadıkça beni bıraktığına daha çok inanamıyorum. Numaramı bile silmiş oysa.
Kalabalık bi arkadaş grubumuz vardı tatillere her yere gittiğimiz. Onun cok samimi erkek arkadaşları ve kız arkadaslarından oluşan.
Bugün story atmış kızlardan birisi ınstagramda. Çocuklardan bir tanesi evlenme teklif etmiş. Ki grupta herkes bizi örnek çift sayardı. Hiçbiri yaramaz çocuklar değilerdi ama yine de görünce içim ezildi. O da orada tabii. 1 aydır ilk kez gördüm. Cok kötü oldum.
Ortak arkadaşları onların ne suçu var diye düşünerek silmiyordum, ama görmek canımı yakıyor çok. Orada ben de olmalıydım hissini atlatamadım. Arayacaktım az daha. Zor tuttum engelledim kendimi.
Psikologa gittim bugün özel hastananede. 45 dk dinledi notlar aldı. Psikoterapi için yine gel dedi haftada 1 kez. Faydasını gören var mı? İyileşen bu süreçte.
Ben bi iyiyim bir çokkötüyüm. Benim numaramı sildiğinden berii içim öfkeliydi hiç bakmıyordum hesaplara. Ama yine bir kötüleştim bugün gördüğüm fotoğraflar da üstüne..
yazmak içimi dökmek istedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?