Ortadoğu turu

99maha

Üye
Kayıtlı Üye
28 Ocak 2019
211
148
18
25
Ortadoğu turu yapmayı planlıyorum, şöyle İran, Mısır, Lübnan, İsrail-Filistin, Ürdün... Genel hatlarıyla planım bu. Daha önceden böyle bir deneyim yaşamış olan var mı, yılın en iyi zamanı ne zamandır, dikkat etmem gerekenler vs,, deneyimli bayanlardan yorum bekliyorum.
EDİT: Ulan sanki Afganistan'a gidicez dedik. Konu nerelere geldi! Sıkıldım vallahi önyargılı insanlara laf anlatmaktan, her yerde varsınız ne haliniz varsa görün.

Son düzenleme:
Tek basiniza mi gideceksiniz? Ben önermem. 2 dağcı kadının başları kesilerek öldürüldü 2 ay önce biliyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla şu an oralar dârülharp ilan edilmiş bir takım terörist gruplar tarafından.
Ameli istisadi eylemleri olma ihtimali var.
Bir de başı kesilerek öldürülen o 2 kadından sonra da kendi aralarında ikiye ayrıldılar.
Birileri aman verilen kadın öldürülmez dedi.
Diğer grup onları yumusamakla suçladı ve eylemlerine devam edeceğini söyledi.
Ben tek başıma gitme riski almazdim

Tek basiniza mi gideceksiniz? Ben önermem. 2 dağcı kadının başları kesilerek öldürüldü 2 ay önce biliyorsunuz.
Bildiğim kadarıyla şu an oralar dârülharp ilan edilmiş bir takım terörist gruplar tarafından.
Ameli istisadi eylemleri olma ihtimali var.
Bir de başı kesilerek öldürülen o 2 kadından sonra da kendi aralarında ikiye ayrıldılar.
Birileri aman verilen kadın öldürülmez dedi.
Diğer grup onları yumusamakla suçladı ve eylemlerine devam edeceğini söyledi.
Ben tek başıma gitme riski almazdim
Haberim var o Skandinav kadınlardan. Kendi aralarında ikiye ayrıldılar derken ne demek istediğinizi anlamadım, kim ikiye ayrıldı, halktan mı bahsediyorsunuz? Tek başıma değil sevgilimle gitmeyi planlıyorum.

Haberim var o Skandinav kadınlardan. Kendi aralarında ikiye ayrıldılar derken ne demek istediğinizi anlamadım, kim ikiye ayrıldı, halktan mı bahsediyorsunuz? Tek başıma değil sevgilimle gitmeyi planlıyorum.
Hayır halk değil terörist gruplar.
Halk da çok demokrat sayılmaz.
Gideceksiniz kamp tatili düşünmeyin olabildiğince şehir merkezlerinde olun.
Büyük otellerde kalın

Melih Gökçek'in ünlü twiti aklıma geldi

"Bu ne cesarettir Yarabbi... Seni tanımak istiyorum yiğidim. Beni mutlaka ara"
Neden? Medyada gösterilenlerden dolayı mı böyle söylüyorsunuz? Peki dış başından kendi ülkenizi okudunuz mu hiç?

Hayır halk değil terörist gruplar.
Halk da çok demokrat sayılmaz.
Gideceksiniz kamp tatili düşünmeyin olabildiğince şehir merkezlerinde olun.
Büyük otellerde kalın
Kamp pek tarzımız değil zaten. Faslı arkadaşlarım var, çok iyi insanlar ama biz Fas'ı şimdilik düşünmüyoruz zaten.

Evet okudum. Yani İsveç beni kabul etse giderim, niye gitmiyim...
Ayh wolf,dis basinda bize ne yaziyolla haberin var mi ;)

Sakasi bir yana cidden buyuk cesaret ortadogu turu. Daha yeni iki kadin öldürüldü o cografyada.macera tamam da can korkusu ayol bu.

Ayh wolf,dis basinda bize ne yaziyolla haberin var mi :KK66:

Sakasi bir yana cidden buyuk cesaret ortadogu turu. Daha yeni iki kadin öldürüldü o cografyada.macera tamam da can korkusu ayol bu.

Dış basının ne yazdığını bilmem gerekmiyor ki kendi maruz kaldığım şeyler yeter...

Back
X