- 27 Eylül 2013
- 4.237
- 8.122
- Konu Sahibi WomanAndProud
Demek istediğim buydu işte, kız dindar başkalarına sert ama o çocuğa gelince aşırı yaknlığı daha da göze batıyor. Bazı arkadaşların dediği gibi milletin hayatını didikleme, üstüme vazife olmayan işlere karışma gibi bir isteğim yok. İki nedeni var buna takılmamın hatta 3 diyelim.
Sürekli arkalarından konuşuluyor ve bu bize söyleniyor. Ayrıca yakın gördüğüm kişilerin böyle bir şeyi bizden saklamaları kırıcı bence ki en çok takıldığım şey bu. Demek ki bize değer vermiyorlar yeterince diye düşünüyorum ki çoğunuz da aynı şeyi yazmışsınız. Yoksa ben de biliyorum iki tane kazık kadar insanın hayatına burnumu sokmamayı ki sokmuyorum da zaten. Son olarak da sürekli birbirleriyle bir, nasıl desem kelime bulamadım flört halindeler diyelim. Bir yerden sonra sıkıcı oluyor bu, Serdarın sürekli onunla ilgili konuşması, kızın serdarı kıskanıp trip yapması, sonra şakayla karışık kavgaları falan günümüzün yüzde doksanını bunlar oluştuyor. Bayıyor yani artık.
Gerçi onların takmadığı şeyi biz niye takıyoruz onu da bilmiyorum. Ben burdan cevabımı aldım teşekkürler
Ya ama kızın kendi inancı ve beyanları ne olursa olsun, kendi hayatı yani, tutarsızlığı da kendine, söylediğine uygun yaşayıp yaşamadığı da kendine. Dindar olmasaydı bile ortamdan sadece istediği kişilere yakınlık göstermesinden daha doğal ne var??
Bayma konusunda kesinlikle haklısınız zaten, geçen konunuz da vardı aynısı :/ Ama yine Derya mıydı neydi ikide bir kanınıza girip, ay ama arkalarından bıdı bıdı ediyolar demesine prim vermeyin. Ne dertliymiş be arkadaş. İğrenç dedikoducu sınıf arkadaşları da kalsınlar öyle yaw birlikleri bozulsun hatta başka dertleri yokmuş gibi öff. Valla sınıftan elle tutulur başka birini bulup kaçıverin aradan bu gruptan, siz bir türlü gün yüzü görmeyeceksiniz bu gidişle.