- 16 Ağustos 2013
- 384
- 179
- Konu Sahibi WomanAndProud
soruna bakın şimdi nasıl gizli sevgili olabillirler sizden habersiz ya size neki milletten bunu bu kadar irdelediğinize göre sizde serdardan hoşlanıyosunuz bence....
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana ne konustuklarini pek Soylemiyor Derya Acikcasi ben de merak ediyorum. Bir kac sey citlatmisti ama daha fazlasi olduguna eminim
Ama onlarin da ciktiklarini bize soylememeleri de garip. Resmen hem saklamak icin ugrasiyorlar hem de hareketleri zit yonde.
sinif mevcudu cok az, hal boyle olunca da dedikodu bol oluyor.
Burda birazdan bana yazacaklari gibi, sana ne canim kocaman insanlar size dusmez boyle seyler, niye bu kadar ilgileniyorsunuz falan diye dusunuyorum cogu zaman ama ne bileyim insanin sevgilisi oldugunu en yakin arkadasina soylememesi de bi garip. Ne yapacagiz sanki
ben hala konuyu anlayamamakta ısrarcıyım
3 ünüz çok yakın! arkadaşsınız
2 si çıkıyor ama size söylemiyor
1'i de (Derya) arkadan ne konuştuklarını size pek söylemiyor, çıtlatıyor (ama çok kötü konuşuluyor arkadan!)
Derya olaydan bu kadar rahatsızken, soralım, uyaralım diye tutturmuşken
neden size arkalarından ne konuşulduğunu söylemiyor?
bence bu Derya'nın Serdar'a ilgisi var, kötü konuşulması falan bahane!
ve muhtemelen diğer 2'si bunun farkında
ve muhtemelen sizin zannettiğiniz kadar yakın arkadaşlar değilsiniz
Bir de şu var; sınıf mevcudu az, daha önce kıza teklif edenler olmuş kız da bu teklifleri şiddetle reddetmiş, ama bir yandan da mutaassıp/dindar olduğundan çocukla şimdiki yakınlığı millete batıyor "Ellere var da bize neden yok." diye kızın arkasından arsız arsız konuşuluyorsa, şu Derya ile arkadaşlığınızı da bir gözden geçirin. Iyy ne biçim bir ortam yaw bu böyle.
Demek istediğim buydu işte, kız dindar başkalarına sert ama o çocuğa gelince aşırı yaknlığı daha da göze batıyor. Bazı arkadaşların dediği gibi milletin hayatını didikleme, üstüme vazife olmayan işlere karışma gibi bir isteğim yok. İki nedeni var buna takılmamın hatta 3 diyelim.Bir de şu var; sınıf mevcudu az, daha önce kıza teklif edenler olmuş kız da bu teklifleri şiddetle reddetmiş, ama bir yandan da mutaassıp/dindar olduğundan çocukla şimdiki yakınlığı millete batıyor "Ellere var da bize neden yok." diye kızın arkasından arsız arsız konuşuluyorsa, şu Derya ile arkadaşlığınızı da bir gözden geçirin. Iyy ne biçim bir ortam yaw bu böyle.
Onlarin derdi sizi niye gerdi diyeceksiniz, haklisiniz.
Boyle bir konuyu konusursak kesinlikle inkar edicekler ondan eminim, ama etmekle kalmazlar sinifta buyuk kaos cikar