Ortada Olan Bir Seyi Saklamak?

soruna bakın şimdi nasıl gizli sevgili olabillirler sizden habersiz ya size neki milletten bunu bu kadar irdelediğinize göre sizde serdardan hoşlanıyosunuz bence....

Yakın arkadaş olduğunuzu düşünüyorsun madem ima etmek yerine açıkça sormayı, oturup konuşmayı denemiyorsunuz ve neden bu kadar dert oldu bu olay pek anlayamadım. Üniversitede okuduğunuza göre aynı yaşlardayız belki ben küçüğüm bile sizden ama bana çocukça geldi yazdığınız :KK12:
Bi de hangi üniversitede sınıflarda böyle bir ortamın olduğunu çok merak ettim :KK70:

Siz de uzaklasin
Benim bildigim yakin arkadas paylasiriz ozel hayatini arkadaslariyla. Paylasmiyosa yakin arkadas degildir zaten . siz de iliskinizi biraz kesin.. Serdardan ayrilinca size donecektir nasilsa

Ya kizlar noluyo allah askina ?

Benim de kac senelik arkadasim var ve anlatmali bana bisey oldugunda ben bosuna mi onunla yakin arkadas oldum o zaman ?
Siz yakin arkadasiniz gozunuzun onunde bisey yapsa ve onu size aciklamasa kirilmaz misiniz ya ?, biraz gercekci olun
Yetiskinlermis de kim ne karisiyomus
O benim yakin arkadasimsa anlatsin bi zahmet digerlerinden ayiran yönü de bu zaten.

Derslerinize çalışın kâfi. Yazmayı düşünürken,üniversite öğrencisiyiz yazmışsınız ya ben şok:KK57:

Bana ne konustuklarini pek Soylemiyor Derya Acikcasi ben de merak ediyorum. Bir kac sey citlatmisti ama daha fazlasi olduguna eminim

Ama onlarin da ciktiklarini bize soylememeleri de garip. Resmen hem saklamak icin ugrasiyorlar hem de hareketleri zit yonde.

sinif mevcudu cok az, hal boyle olunca da dedikodu bol oluyor.

Burda birazdan bana yazacaklari gibi, sana ne canim kocaman insanlar size dusmez boyle seyler, niye bu kadar ilgileniyorsunuz falan diye dusunuyorum cogu zaman ama ne bileyim insanin sevgilisi oldugunu en yakin arkadasina soylememesi de bi garip. Ne yapacagiz sanki

ben hala konuyu anlayamamakta ısrarcıyım :confused:
3 ünüz çok yakın! arkadaşsınız
2 si çıkıyor ama size söylemiyor
1'i de (Derya) arkadan ne konuştuklarını size pek söylemiyor, çıtlatıyor (ama çok kötü konuşuluyor arkadan!)
Derya olaydan bu kadar rahatsızken, soralım, uyaralım diye tutturmuşken
neden size arkalarından ne konuşulduğunu söylemiyor?

bence bu Derya'nın Serdar'a ilgisi var, kötü konuşulması falan bahane!
ve muhtemelen diğer 2'si bunun farkında
ve muhtemelen sizin zannettiğiniz kadar yakın arkadaşlar değilsiniz

Sen neden bukadar ilgileniyorsun, anlamadım. Sana ne canım, kim kimin arkasından ne konuşuyor, ne oluyor falan filan. Enerjini derslerine harca, derim.

Utanıyorlardır ve daha birbirlerine bile söyleyememislerdir tam olarak size de söylerlerse ikisi karsılıklı bu is ikisinin arasında olmaktan cıkar diye cekiniyor olabilirler

Uni. Ortamı ne kadar tutucu olabilir ki ayrıca sınıfca üzerinize düşmeyen bir konuda sırf merakınız gitsin diye resmen itiraf etmesini bekliyorsunuz Kime ne ki ister sevgili olurlar ister olmazlar elalemin derdi niye geriyor ki milleti bu kadar yaw ))))

Sizin yerinizde ben olsam, bana sırrını soylemeyen yada birseylerini anlatmayan benden gizleyen insanın hayatini didiklemezdim. Yani aralarindaki iliski aciga cikinca ne olacak kim ne kazanacak, dedikodularmi bitecek,arkadasliginizmi pekişecek,içinizmi rahat edecek yadaaa
Mervenin yalan söylediğini ispatladığınızda rahatlayacakmısınız ??
Bence Bırakın insanların hayatını didiklemeyi.bir bildikleri vardir elbet saklamalariinda.

Kimsenin sevgilisi yok sanırım okulunuzda, herkes okulunda dersinde olmalı ki, iki kişi beraber diye dedikodu yapılıyor.
Okulunuzdaki ilk sevgililer galiba bu ikisi.
Size gelince, boşverin vardır bir bildikleri.
Kendi kararları, ister ilan ederler, ister gizli sakli yaşarlar.
Çok rahatsızsanız durumdan, görüşmezsiniz olur biter.

Ilk msjini okudum digerlerine bakmadim belki sorumun cvbi vardir.
Ama belki sorun mervenin gizlemesinde degil serdarin karaktersizligindedir.
Gercekten bsy yoktur, bsy demiyordur ama davranislari farklidir.
Mervede bas edemiyordur
Benzer bir durumu yasadim ve inan kimseyi ikna edemedim
Gun geldi ne yasadigimi anlamadim gun geldi direnemedim gun geldi umutlandim ki benimkinde araci vardi ama geri adim atildi, aileme kadar umut verdi tanidi vakit gecirdi hediyeler aldi kardesime hep yaninda olcam sozleri verildi, alti ay sonrasina ailemle planlar yapildi boyle dusunmem icin son adimi beklemek icin her sey vardi elimde ama karsimdaki insan degildi. Arkadasina boyle bsy konduramayabilirsn ama flort ile diger iliskiler bambaska ve gercekten yanlis yapiliyorsa lutfen iyi degerlendir olaylari yatistirmaya bak birak ikisi cozsunler boyle diyorlarsa vardir bir sebebi

aralarında bir şey olabilir ya da olmayabilir. bu kimseyi ilgilendirmez hesabı da kimseye düşmez. Onlar bundan rahatsız değilse üzerine düşmemekte fayda var zararlı çıkan siz olursunuz. Diğer bir alternatif ise bazen saklamak istersin, ilişkinin tadını kimsenin gözü üzerinde olmadan çıkartmak isteyebilirsin. Yıpranmasını istemiyor olabilirler ilişkilerinin, muhasebeyi onlar yapıp kararı ona göre vermişlerdir, zorlamamak gerek

ben hala konuyu anlayamamakta ısrarcıyım :confused:
3 ünüz çok yakın! arkadaşsınız
2 si çıkıyor ama size söylemiyor
1'i de (Derya) arkadan ne konuştuklarını size pek söylemiyor, çıtlatıyor (ama çok kötü konuşuluyor arkadan!)
Derya olaydan bu kadar rahatsızken, soralım, uyaralım diye tutturmuşken
neden size arkalarından ne konuşulduğunu söylemiyor?

bence bu Derya'nın Serdar'a ilgisi var, kötü konuşulması falan bahane!
ve muhtemelen diğer 2'si bunun farkında
ve muhtemelen sizin zannettiğiniz kadar yakın arkadaşlar değilsiniz

Bir de şu var; sınıf mevcudu az, daha önce kıza teklif edenler olmuş kız da bu teklifleri şiddetle reddetmiş, ama bir yandan da mutaassıp/dindar olduğundan çocukla şimdiki yakınlığı millete batıyor "Ellere var da bize neden yok." diye kızın arkasından arsız arsız konuşuluyorsa, şu Derya ile arkadaşlığınızı da bir gözden geçirin. Iyy ne biçim bir ortam yaw bu böyle. :KK34:

Son düzenleme:
tamamda sınıftaki insanlar onların hakkında ne söylüyorlar onu anlamadımo_O
Ayrıca sınıfa ne ki onların sevgili olup olmaması....
Kısacası milletin derdi sınıfımı gerdi..

Bir de şu var; sınıf mevcudu az, daha önce kıza teklif edenler olmuş kız da bu teklifleri şiddetle reddetmiş, ama bir yandan da mutaassıp/dindar olduğundan çocukla şimdiki yakınlığı millete batıyor "Ellere var da bize neden yok." diye kızın arkasından arsız arsız konuşuluyorsa, şu Derya ile arkadaşlığınızı da bir gözden geçirin. Iyy ne biçim bir ortam yaw bu böyle. :KK34:

evet yaw:KK34:

Demek istediğim buydu işte, kız dindar başkalarına sert ama o çocuğa gelince aşırı yaknlığı daha da göze batıyor. Bazı arkadaşların dediği gibi milletin hayatını didikleme, üstüme vazife olmayan işlere karışma gibi bir isteğim yok. İki nedeni var buna takılmamın hatta 3 diyelim.

Sürekli arkalarından konuşuluyor ve bu bize söyleniyor. Ayrıca yakın gördüğüm kişilerin böyle bir şeyi bizden saklamaları kırıcı bence ki en çok takıldığım şey bu. Demek ki bize değer vermiyorlar yeterince diye düşünüyorum ki çoğunuz da aynı şeyi yazmışsınız. Yoksa ben de biliyorum iki tane kazık kadar insanın hayatına burnumu sokmamayı ki sokmuyorum da zaten. Son olarak da sürekli birbirleriyle bir, nasıl desem kelime bulamadım flört halindeler diyelim. Bir yerden sonra sıkıcı oluyor bu, Serdarın sürekli onunla ilgili konuşması, kızın serdarı kıskanıp trip yapması, sonra şakayla karışık kavgaları falan günümüzün yüzde doksanını bunlar oluştuyor. Bayıyor yani artık.

Gerçi onların takmadığı şeyi biz niye takıyoruz onu da bilmiyorum. Ben burdan cevabımı aldım teşekkürler

X