Benim kafam bu denli karışsa
kendimi çıkmazda hissetsem,
ve bu ameliyatı gerçekten olmayı isteyip de ama bi taraftan da olumsuz yorumlardan etkilensem,
sorularımı gerçek sahiplerine sorardım.
Çünkü burada hiçbir hasta size bir uzmanın verebileceği cevabı veremez. Ancak kendi sürecini, tecrübesini aktarabilir.
Size yol göstermek ya da akıl vermek haddime değil ancak yapabileceğiniz en güzel şey; burada yazılan çizilen olumlu- olumsuz tüm sorularımı kendimce belirlediğim doktorlara yöneltirdim.
Çünkü buradaki kısır döngü hep devam edecek. Herkese açık bir platform olumlu yorum da göreceksiniz olumsuz yorum da.
İnşallah kendi adınıza doğru kararı verirsiniz..
LaTaahzen burada anlatmak istediğim durum aslında tam da buydu..
Hanımefendi size şunları söylemek istiyorum. Böyle keskin ifadeler kullanırken binkere düşünün. Burada bu ameliyatı olup gerçekten olumlu yazan hastaları zan altında bıraktığınızın farkında mısınız?
Birincisi ben burada sürecimi en şeffaf haliyle anlatmaya çalıştım üzerine yorum eklemeden. Hatta dedim ki, aynı doktorun farklı farklı hastaları süreçleri bambaşka yaşıyor olabilir. Onlar adına konuşmuyorum yazmıyorum, bu sadece benim hikayem..
Ne bir yorum kattım ne de olmayanı anlattım
LaTaahzen adlı üyenin endişeli ve kaygılı halini hissettiğimden onu vazgeçirmeye bile çalıştım ki; ilk yorumuma bakarsanız yüz germe ameliyatı zor bir süreç, hazır değilsen buna hiç girişme bile demişim.
Bana tüm yüz yapılmadığı için alt yüz kesisi olan, kulak arkası kesisi tecrübem yok diye de belirtip, olmayanı da bana yapılmayanı da anlatmaya çalışmamışım.
Benim ne bir
estetik cerrah akrabam, tanıdığım, eşim dostum var ne de medikal uygulamalar yapan medikal estetikçi. Sektörle uzaktan yakından olmayan beni bile reklamcı ilan etmeniz fazla acımasız ve iddialı bir cümle değil mi?
Sizin yaptığınız da bana kalırsa klavye delikanlılığı.. çünkü burada atış serbest.
Beni ve bu ameliyattan olumlu sonuç almış tüm hastaların vebalı de size bence..
Ayrıca da bu ameliyattı gerçekten olmak isteyip araştırma içinde olan hemcinslerinize de fazla haksızlık yapmış olmuyor musunuz?
Şimdi çıkmışsınız bana reklamcı muamelesi yapıyorsunuz? Bu iddianızı ispatlamaya davet ediyorum sizi?
Geçenlerde bir doktor çıktı dedi ki botoks kansere yol açıyor. Bu ameliyatları karalayıp insanları sadece botoksa yönlendirenler bu yoruma ne diyecek peki? Bunu söyleyen de deneyimlerini paylaşan sıradan bir hasta değil üstelik tanınmış bir doktor iken?