• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Orta küllü kumrala papatya sarısı...

Turuncu_

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Nisan 2009
232
8
118
Arkadaşlar palette açık papatya rengine boyayacağım saçlarımı. Kendi rengim orta küllü kumral. Direk boyasam güzel olur mu? Açıcı kullanmak istemiyorum, yıpranmasın diye. Ya da açık küllü sarıyla falan biraz açılırsa önce küllü sarı ya da açık küllü kumralla boyayıp sonra açık papatyayla mı denesem?
Anlayan arkadaşlar fikir verirseniz çok sevinirim.

benim saçlarım da seninkine yakın bi renkti ben boyadım açık papatyaya hatta diplerim siyahtı önce dip boyası yaptım bekledim yarım saat sonra komple boyadım güzel oldu.

bence de ben şimdi de küllü sarı yapıcam ama karar veremiyorum hangi boyayı kullansam diye.

canım sarı oldu ama nasıl anlatsam koyuda değil açıkda değil yıkandıkça aktı daha açıldı rengi ama hafif turunculuk olmuştu kutudakinin bir ton koyusu gibi. ama diplerim siyah olmasına rağmen güzel açtı bence. adım adım sarışın olmak için ideal göze batmıyor.

Teşekkür ederim delfincim bir de ben boyayım. Zaten ben sapsarı istemiyorum. Saman rengine benzer güzel bir renk var. Bal rengi değil, sarıyla kahve arası bir şey. Öyle bir renk elde etmek istiyorum. Doğal duruyor.

Back