Merhaba arkadaşlar bebegim 8.5 aylık 3 aydır orta kulak iltahabıyla ugralıyorum 3 ayda 5 şişe antibiyotik 3 tanede iğne vurdurdum ama banamısın demiyo şişe bittikten sonra 1 hafta iyi ateş agrı yok bir hafta sonra başlıyo bir kaç doktora götürdüm tüp takılması gerektiğini söylü
yolar iltahap ilaçlarla kurumuyo bende tüp taktırmak istemiyorum daha çok küçük narkoz için çok çaresiziz konuyla ilgili bilgisi olan arkadaşlarımız varmı
öncelikle çokk geçmiş olsun arkadaşım.bence doktorlar ne diyosa yap.bende küçükken öyle olmuşum çok çekmişim bronşit olmuşum üstüne derken geçmiş gitmiş.daha doğrusu öyle sanılmış..çokk ağır olmak üzere üç kulak ameliyatı geçirdim sol kulağımdan.bütün kemikler alındı kazındı daha doğrusu çünkü o iltihap çürütmüş kemikleri protez kemik takıldı çekiç örs üzengi yerine.antibiyotik alerjim oldugu için ameliyat sonrası ilaç alamamaktan.iltihap kurumadı,bu yüzden içe takılan protezsürekli kayma yaptı..o yüzdende üç ameliyat geçirmek zorunda kaldım.doktorlarım şok olmuştu kulağımın haline.. canını sıkmak için yazmadım ama olabilcekleri bil istedim.bwelki benim annem babam daha fazla üstünde dursalardı.bunlar olmazdı.nerdeyse iltihap beyne sınırda kalmış.az daha felç oluyomuşum iyikide tam azamanında iyi bi doktorun sayesinde kurtuldum..
korkum ameliyattan narkoz için çok küçük anlamıyorum içirdiğim antibiyotikler nereye gidiyo niye kurumuyo iltahabı çaresiz tüp takılacak çok sagol bilgilerini paylaştığın için