AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 3.301 20 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi AsiMavi #1 slm kizlar.yarin iftara misafirim var.orman kebabi yapacagim.acaba firinda pisirsem nasil olur.lezzetli olurmu.ocakta ugrasmak istemiyorum.bilgisi olan varsa yardim lutfen tsk
slm kizlar.yarin iftara misafirim var.orman kebabi yapacagim.acaba firinda pisirsem nasil olur.lezzetli olurmu.ocakta ugrasmak istemiyorum.bilgisi olan varsa yardim lutfen tsk
AsiMavi ♥♥..hosgeldin BeHiCeM..♥♥ Kayıtlı Üye 13 Mayıs 2008 3.301 20 25 Ağustos 2010 Konu Sahibi AsiMavi #2 kizlar ya kimse yokmu fikirbilmiyorumkismile verecek 16 kisi bakmis ama.bir yorum yapin yahu iyi olur kotu olur diye
kizlar ya kimse yokmu fikirbilmiyorumkismile verecek 16 kisi bakmis ama.bir yorum yapin yahu iyi olur kotu olur diye
canavar Yılmak yok. Yola devam... Pro Üye 12 Temmuz 2006 2.779 184 25 Ekim 2010 Konu Sahibi AsiMavi #3 Sen çoktan işini görmüşsün ama ben genede yazayım belki başkasının aklında bu soru vardır. Orman kebabını eğer fırın poşetinde yapacaksan olur. Ama tepside üstü açık vaziyette çok uzun sürer pişmesi ayrıca etler fırında kuruyadabilir.
Sen çoktan işini görmüşsün ama ben genede yazayım belki başkasının aklında bu soru vardır. Orman kebabını eğer fırın poşetinde yapacaksan olur. Ama tepside üstü açık vaziyette çok uzun sürer pişmesi ayrıca etler fırında kuruyadabilir.