- 3 Ocak 2016
- 3.127
- 6.287
- 158
- 40
- Konu Sahibi kalplerbirsedunyaguzel
-
BakGerçek islam bu değil...
Ben yazdım siz yorulmayın kuşlarım..
Davetiye yok demiştim bir topikte, davetiyeler polemiğe sebep oluyor, sizleri davul zurnayla uğurlamayalım sonra
büzük dudakla selfie çeken islam askeri
Gerçek islam bu değil...
Ben yazdım siz yorulmayın kuşlarım..
Şu yorum gülüm, dini tartışma çıkar bundan, ki dini içerikte kavgada yasak, hazır ettirmeyin bana davulcu zurnacıyı, zaten hava kavuruyorDavetiye ne kuşum?
Etiket falan da yapmamış kimse. Ben mi bişi yaptım? Dikkat edeyim.
Şu yorum gülüm, dini tartışma çıkar bundan, ki dini içerikte kavgada yasak, hazır ettirmeyin bana davulcu zurnacıyı, zaten hava kavuruyor
Sonradan müslüman olan Cat Stevens ne demiş.Ben islamı Kurandan değil de müslümanlardan öğrenseydim müslüman olamazdım.Kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.
Banane banane Onlar yazdı ben de cevap yazdımŞu yorum gülüm, dini tartışma çıkar bundan, ki dini içerikte kavgada yasak, hazır ettirmeyin bana davulcu zurnacıyı, zaten hava kavuruyor
Sonradan müslüman olan Cat Stevens ne demiş.Ben islamı Kurandan değil de müslümanlardan öğrenseydim müslüman olamazdım.Kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.
kendinizi böyle kandırmaya devam edin tüm islam dünyası bataklık içinde halen aynı geyik. :))
Mune örtmenim bu üye mızıkçılık yapıyor
Doğru söylemişSonradan müslüman olan Cat Stevens ne demiş.Ben islamı Kurandan değil de müslümanlardan öğrenseydim müslüman olamazdım.Kusursuz olan müslümanlar değil islamdır.
Ben kalplerbirsedunyaguzeli tutuyorum zeynoMune örtmenim bu üye mızıkçılık yapıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?