Orlando saldırganı: İslam'ın askeriyim

Yarın kent meydanında katliam yapıp ben hristiyan askeriyim demeyi düşünüyorum gençler, ne dersiniz?:KK14:

Sonra istediğiniz kadar yırtının hristiyanlıkta böyle bir şey yok diye. Banane?:süslü:

Not: Yukarıda yaptığım yorum tamamen ironi ve şaka içerir. Sonra başım belaya falan girer mazAllah:KK53:

Yarın kent meydanında katliam yapıp ben hristiyan askeriyim demeyi düşünüyorum gençler, ne dersiniz?:KK14:

Sonra istediğiniz kadar yırtının hristiyanlıkta böyle bir şey yok diye. Banane?:süslü:

Not: Yukarıda yaptığım yorum tamamen ironi ve şaka içerir. Sonra başım belaya falan girer mazAllah:KK53:

nedense hiç öyle birilerini göremedik hep müslümanlardan çıkıyor böyle teröristler.

neden hep islamdan çıkıyor bunu düşünmek lazım.

nedense hiç öyle birilerini göremedik hep müslümanlardan çıkıyor böyle teröristler.

neden hep islamdan çıkıyor bunu düşünmek lazım.

Öyle mi? Gazzede binlerce müslüman öldüren babamdı.

Milyonlarca hintliyi öldüren ingilizler de kökeni araştırsan müslüman aslında.

Hatta diyorum ki amerikada binlerce kızılderili ve siyahi öldürenler de kesin müslümandır!

8000 küsür bosnalı müslümanı öldüren sırpların da gizli müslüman olduğuna dair söylentiler var.

Ama pardon. Kimse bu soykırımları yapanlara terörist demiyor. Sorun yok o zaman.

Daha isterseniz sayarım. Dünyada en çok soykırıma uğrayanların müslümalar olduğunu ufacık bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. Gerçekten adil olmak istiyorsanız tabi.

Hıristiyanlar
Öyle mi? Gazzede binlerce müslüman öldüren babamdı.

Milyonlarca hintliyi öldüren ingilizler de kökeni araştırsan müslüman aslında.

Hatta diyorum ki amerikada binlerce kızılderili ve siyahi öldürenler de kesin müslümandır!

8000 küsür bosnalı müslümanı öldüren sırpların da gizli müslüman olduğuna dair söylentiler var.

Ama pardon. Kimse bu soykırımları yapanlara terörist demiyor. Sorun yok o zaman.

Daha isterseniz sayarım. Dünyada en çok soykırıma uğrayanların müslümalar olduğunu ufacık bir araştırmayla öğrenebilirsiniz. Gerçekten adil olmak istiyorsanız tabi.
Ortadoğu'yu yıllardır kaynatanlarda müslüman.
İnanmak istediklerine inanıyorlar. Sınır bozuyor burası gerçekten.Müslümanlarda artık İslamın ne olduğunu sorguluyorsa onlar misyonlarinda başarılı olmuş demektir.

ilginçtir ama kimse Hristiyanlıkta yok böyle bir şey demez bence.. geçen gün yabancı bir kanalda incilden cihat ayetleri okudular, baya baya asmalı kesmeli sonra da bunu (sanırım) New York da halka sordular, sizce bu hangi kutsal kitaptan alıntı diye, herkeşler Kuran dedi :27: adamlar hayır incil deyince bir hayli şok oldu karşıdakiler.. dur bakayım o videoyu bulursam ekleyeyim..

ilginçtir ama kimse Hristiyanlıkta yok böyle bir şey demez bence.. geçen gün yabancı bir kanalda incilden cihat ayetleri okudular, baya baya asmalı kesmeli sonra da bunu (sanırım) New York da halka sordular, sizce bu hangi kutsal kitaptan alıntı diye, herkeşler Kuran dedi :KK53: adamlar hayır incil deyince bir hayli şok oldu karşıdakiler.. dur bakayım o videoyu bulursam ekleyeyim..

Demezler çünkü söylediğin gibi bilmemelerinin yanı sıra müslüman katliamlarına karşı dünya zaten sistematik olarak tepkisiz kaldığı için müslümanlar kendi kendilerine tepki gösteriyorlar. Ortada ciddiye alınan bir durum yok.

Aynı okuldaki popüler öğrencinin ayağına çelme takarsan olay olup, ezik tabir ettiğimiz öğrenciye çelme taktığında kimsenin tepki göstermemesi gibi, minimal örnekte.

Ben Müslüman'ım deyip inancını öne sürerek katliam yapan, Müslüman'ım dediği halde tecavüz eden, gasp eden, taciz eden, ülkelere saldıran, yakan yıkanlara varsa bir sözünüz söylersiniz lakin İslam böyle değil lafını evirip çevirip dinin kendisine sayıp sövemezsiniz, insanlar inandıklarını söyledikleri dine aykırı tavır sergiliyorsa bunda Allah'ın dininin bir suçu yok.
Siz insanlara değil İslama laf söylüyorsunuz, aynı şey Hıristiyanlık içinde geçerlidir, Yahudilik içinde geçerlidir.

İnandığıyla yaptığı birbirini tutmayanlar yüzünden tüm bir dini karalayamazsınız.
Saygı duymuyor olabilirsiniz ama insanların inançlarını da bu derece incitemezsiniz.

Son düzenleme:
Back