orkidenin zayıflama günlüğü

ben hergün yürüyorum yarim saat işten çikişinda..

canım en az 40 dk. çıkarsan yolu uzatsan
bu sırada yürüyüş yaptığın için vücut kas yapar ama
tartıda oynamaz tartılmadan önce vücuduna bak derim
toparladıysa vücudun zayıflamış gözükebilir

Bence ne ıstedıgıne baglı
hayatım boyunca ılk defa tartıda 59. kiloyu gordum ve dırek spora basladım ayrıca 5 gundur dıyetteyım.
ekmek yemıyorum asıtlı bısey ıcmıyorum abur cubur dersen onuda yemıyorum. Bozmamalısınız kesınlıkle cunku ben suanda 59 kıloyum ama bıraksam engellemesem alacagım bellı sonuc olarak coluk cocuk dınlemedım spora basladım hepsını spora goturuyorum bakalım halımız nıce olacak

ben yolu uzatabilirm tabi.. hizli yürüyorum:) evim bağda.. yukari çikiyorum.. merdivenli gibi mesela o bile nefesim tıkaniyor:) çok yağ yakiyo terliyorum tabi 30 dklik bile eve geldiğimde atletim islanmiş oluyor degiştiriyorum:) terlemeden olmuyor demi
sabahlari tarityom da yeni uyaninca vucudum sislik hale gelince tartı biraz fazla gösteriyo..
sabah tartıldım 83,3um.

ilk 20 dk. sonra yağ yakımı başlıyor
önceden ben ılık su içiyordum normalde yürüyüşle 1 2 kg vermiştim
yürüyüşte 1 saat

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...lama-yarismasi.91083/page-21151#post-46414527 ŞU TAKIMA GEL

Konuları doğru ve uygun bölümlere açalım.
bu daha önce açilmiş olduğu için konumu güncelledim..
yeni konu açmadim..
diyet bölümüne taşirsaniz iyi olur
bu konu BDV ye uygun olmadığı biliyorum.
çok önceden kalmiş bi konu yani 5 ay önceki konudur

Güncellemenizde diyet günlüğüm olsun yazdığınız için taşıdım zaten

ilk 20 dk. sonra yağ yakımı başlıyor
önceden ben ılık su içiyordum normalde yürüyüşle 1 2 kg vermiştim
yürüyüşte 1 saat
evet yürüyüş iyi oluyor ama ben bağa çikiyorum bağa çikmak çok yakıyor.
önceden bağa çikmazdim alışkın degildim dolmuşa binerdim şimdi binmiyorum yürüyorum alıştırdım kendimi iyice...:)
sabahlari aç karnina ILIK SU içmeyi bende planliyordum.. başlayamadim halaa..

burada motive olmak için bir çok grup var aslında.
bir de eski fotoğraflarınız ya da kıyafetleriniz varsa atmadığınız baktıkça hırs yapabilirsiniz. :)

ben sabahları değil günlük su içimi ılık su içerdim
bence kilo veremedin değil vücudun topluyor kas yapıyorsun

ben sabahları değil günlük su içimi ılık su içerdim
bence kilo veremedin değil vücudun topluyor kas yapıyorsun
nasıl yani vucudum topluyo derken?
burada motive olmak için bir çok grup var aslında.
bir de eski fotoğraflarınız ya da kıyafetleriniz varsa atmadığınız baktıkça hırs yapabilirsiniz. :)
benimde zayıf fotografim vardi.. çok inceciktim ne kadarda güzelmişim dedim.. nasıl olduysa birden aldim 18imden sora...

kalçan yada basen kısmın benim öyle yada göbeğin canım

Bir arkadaş yorumumu beğenince farkettim. Ocakta bu konuya yorum yazmışım. 5 ay geçmiş. Hala aynı kilodasın sanırım.. Azimli davranmazsan bu iş olmaz. Bende o günlerde dikkat ediyordum. 4 kiloda verdim bile. Yavaş ama sağlam ilerliyorum. Sen benden de hızlı verirsin bir anda. Çaba göster. Yeme içme. Ölmezsin kız korkma :)
Mesela akşam yemeğinde eşine eşlik et ama sen sadece salata ye vs. vs. yani alışkanlıklarını değiştir...

5 ay geçtikçe ayni kiloda olmak iyi bişey demi.. 5 ay önce 86 kusur kilodaydim..bi yarişmaya katıldım 3 kilo verdim o yarişmadan 3 kilo verdikten sora ayrıldım. kurallara uymadim ayrıldım.. ve dikkat ettim.. tabi yarişmalari da takip ediyordum.. diyet günlükleri de okuyordum..
diyorum da sabahlari sorun var kalkamiyorum..
alıştırabilsem kendimi.. yok nerdeeeee..:/
pogaça yemek yerine evden salçalı ekmek götürsem mi bilemedim valla... çok üşeniyorum :)
yok kız zaten öğlen aç duruyom bi sicak çorba...
ama akşam olunca kurt gibi acikiyorum.

merhaba günlüğüm...
beni buraya yazmak gaza getircek..
dün zayıfladiğimi hissettim biraz olsada...
eve geldim.. açtim.. öğlen biber dolma yememe ragmen...
kaç mi? 82,2:) tam 1 kilo vermişim. inanirmisin:)
yemekten önce tartıldım akşam üzere..
cuma günü 81,9 olabilirmiyim.. yarin 81,9 u görecek miyim...
bak hamurişi yemedigimde tatlı yemegimde ne oluyormuş eriyosun kızım bak diyebiliyorum.
karbonhidrat düşkünüm.. aşiri halde... elimden geldiği kadar vazgeçmeye çalıştım...
GAZA getirmek için yürüyorum hatta yolu uzattım..
sabah 5-10 dk... akşam 15-20 dk bazen 30..
evde hareket... bulaşık temizlik.... hiç durmuyorum..
5 dk dinlen kalk bişey yap. yerinde durmuyorum artık...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…