neymiş takımlar bende aradim bulamadimCuma zayıflama takımlarına gel ben 13 kilo verdim ve vermeye devam ediyorum çok motive ediyorlar herkes çok iyi
neymiş takımlar bende aradim bulamadim
işte ben o yüzden kilo kaybetmeyi tercih edicem önce sağlık için kilo vermem lazim bebegimi de kilo yüzünden kaybetmek istemiyorum. bebegimi kaybettiğinde 100 kiloya yaklaşmişim.hayatının amacı haline dönüştürmen gerekiyor sanırım
yaşın çok genç
bebeğini de kilo yüzünden kaybetmişsin
kilo kaybetmeyi tercih etmez misin?
eşim evlendiğinde zayıftı. oda aldi kiloyu.. beni kilolu halimle sevdi çok şükür ama bebegimi yine kaybedeginden korkuyor bu kilolu yüzündenEsin bu durumdan memnun mu yani o zayif sen kilolu ise sorun yaratsn erkekler var oyle olmasa bile kendin icin aynaya bakinca mutlu olabilmen icin yeme.
instagram hesabını kullanmıyorum maalesefInstagramda sizden de kilolu obez sinifinda olup du anda dal gibi olan ve bu sureci fotograf fotograf paylqsmis hesaplari takip edebilirsin.Cok iyi bir motivasyon yontemi.
bende öle düşünüyorum. terapiye burda varmi nerde başlaniyor? artık gitsin kilolarr yaa.. ama dikkat etmem lazim. tutturmam lazimBende aynı durumdaydım, bu bende tamamen takıntıya dönüşmüştü. O yüzden veremiyordum çünkü bende ergenlikten beri zayıflama telaşındaydım. Hayatımdan, kendimden, iradesizliğimden ve diyetlerden çok bıkmıştım.
Terapiye başladım. Faydası olacağına inanıyorum. Sende terapiye başla derim.
Kilo vermenin tamamen pskolojik olduğuna inanıyorum çünkü
Bnde veremedm hala imdatmerhaba arkadaşlar...
kendim bildim bileli hep kiloluydum.. 18 yaşindayken dersaneye giderken hergün nestle çikolata aldim.. ve alidysa aldim kilolari...
sonrasinda hiç veremedim..
76 kiloyla evlendim.. 85 kiloyla hamile kaldim.. doğum yaptım ve geri 85 kiloya döndüm...
halada veremiyorum.
boyum 160, ne yapsam ne etsem gitmiyor. bi başliyorum diyete.. sonrasinda hadi eyvallahh..
bozdum defalarca.. hiç diyet menülere tutturamiyorum..
spor mu hiç yok yürüyüş de 5 dkçünkü nefesim tıkaniyor boguluyorum..
oda verilmiyor zaten...
hareket ediyorum gitmiyor..
of ya delircem resmen. diyetteyim diyorum sora bozuyorum tutturamiyorum
18 yaşindan beri diyetle bozdum kafayi.. kendimi çok sıkıyorum veremiyorum olmuyor.. şu an 27 yaşindayim 30 yaşima 3 yıl kaldi biliyorum ki 30 yaşindan sora hiç veremem
2-3 ay içinde yeniden hamile kalmak için 70 kilo olmam lazim gecerse 65 olabilir.
nabicam
85le hamile kalirsam yine.. bebegimi yine kaybedegimdem korkuyorum .(tansiyon hastasiyim tansiyon kiloluktan çktı. 7 aylık bebegimi yüksek tansiyon dolasiyla kaybettim.)
ne olur yardim edin banaa
şimiden tesekkürler.
konu güncelleme::
burasi benim zayıflama gnülüğüm olsun...
konu açmak yerine burayı açmayı tercih ettim..
bana zayıflatmak için yardimci olursaniz çok sevinirim...
83 kilo ile yolculuğa başliyorum...
hamile kalmadan önce 2-3 kilo vermek.. hazirana kadar..
çok yemek yiyen birisi degilim..
teşekkürler:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?