- 3 Haziran 2015
- 36.928
- 118.992
- 598
- 35
merhaba arkadaşlar...
kendim bildim bileli hep kiloluydum.. 18 yaşindayken dersaneye giderken hergün nestle çikolata aldim.. ve alidysa aldim kilolari...
sonrasinda hiç veremedim..
76 kiloyla evlendim.. 85 kiloyla hamile kaldim.. doğum yaptım ve geri 85 kiloya döndüm...
halada veremiyorum.
boyum 160, ne yapsam ne etsem gitmiyor. bi başliyorum diyete.. sonrasinda hadi eyvallahh..
bozdum defalarca.. hiç diyet menülere tutturamiyorum..
spor mu hiç yok yürüyüş de 5 dk çünkü nefesim tıkaniyor boguluyorum..
oda verilmiyor zaten...
hareket ediyorum gitmiyor..
of ya delircem resmen. diyetteyim diyorum sora bozuyorum tutturamiyorum
18 yaşindan beri diyetle bozdum kafayi.. kendimi çok sıkıyorum veremiyorum olmuyor.. 30 yaşındayim. kilo vermek istiyorum.
konu güncelleme::
sevgili dostlar günlüğümle tekrar başliyorum... iki ögün yemek yiyecegim. günde 1-2 saat spor yapacagim..
hergün elma limon kürü içecegim. ( 1 ltlik)
öğlenleri yemek yemek yerine yürüyüş yapacagim )
benimle maratona var misin:)
kendim bildim bileli hep kiloluydum.. 18 yaşindayken dersaneye giderken hergün nestle çikolata aldim.. ve alidysa aldim kilolari...
sonrasinda hiç veremedim..
76 kiloyla evlendim.. 85 kiloyla hamile kaldim.. doğum yaptım ve geri 85 kiloya döndüm...
halada veremiyorum.
boyum 160, ne yapsam ne etsem gitmiyor. bi başliyorum diyete.. sonrasinda hadi eyvallahh..
bozdum defalarca.. hiç diyet menülere tutturamiyorum..
spor mu hiç yok yürüyüş de 5 dk çünkü nefesim tıkaniyor boguluyorum..
oda verilmiyor zaten...
hareket ediyorum gitmiyor..
of ya delircem resmen. diyetteyim diyorum sora bozuyorum tutturamiyorum
18 yaşindan beri diyetle bozdum kafayi.. kendimi çok sıkıyorum veremiyorum olmuyor.. 30 yaşındayim. kilo vermek istiyorum.
konu güncelleme::
sevgili dostlar günlüğümle tekrar başliyorum... iki ögün yemek yiyecegim. günde 1-2 saat spor yapacagim..
hergün elma limon kürü içecegim. ( 1 ltlik)
öğlenleri yemek yemek yerine yürüyüş yapacagim )
benimle maratona var misin:)
Son düzenleyen: Moderatör: