• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orkidenin zayıflama günlüğü

Wilma11

Nirvana
Kayıtlı Üye
3 Haziran 2015
36.928
118.992
598
35
merhaba arkadaşlar...
kendim bildim bileli hep kiloluydum.. 18 yaşindayken dersaneye giderken hergün nestle çikolata aldim.. ve alidysa aldim kilolari...
sonrasinda hiç veremedim..
76 kiloyla evlendim.. 85 kiloyla hamile kaldim.. doğum yaptım ve geri 85 kiloya döndüm...
halada veremiyorum.
boyum 160, ne yapsam ne etsem gitmiyor. bi başliyorum diyete.. sonrasinda hadi eyvallahh..
bozdum defalarca.. hiç diyet menülere tutturamiyorum..
spor mu hiç yok yürüyüş de 5 dk:KK70: çünkü nefesim tıkaniyor boguluyorum..
oda verilmiyor zaten...
hareket ediyorum gitmiyor..
of ya delircem resmen. diyetteyim diyorum sora bozuyorum tutturamiyorum
18 yaşindan beri diyetle bozdum kafayi.. kendimi çok sıkıyorum veremiyorum olmuyor.. 30 yaşındayim. kilo vermek istiyorum.

konu güncelleme::
sevgili dostlar günlüğümle tekrar başliyorum... iki ögün yemek yiyecegim. günde 1-2 saat spor yapacagim..
hergün elma limon kürü içecegim. ( 1 ltlik)
öğlenleri yemek yemek yerine yürüyüş yapacagim )
benimle maratona var misin:)

Son düzenleyen: Moderatör:
Canım sana biz yardım edemeyiz ki. Ona gelemiyorum buna gelemiyorum ama kilo vereyim. Maalesef öyle bir dünya yok. Bu aralar ben kahvaltı yapıyorum öğlen sağlam yiyorum akşamüstü ve akşam eve gidince sadece elma yiyorum 2 haftada 2 kilo verdim. Sen uygulasan daha hızlı verirsin bence denemelisin. Kendini tutmayı öğrenmen lazım maalesef.

kilo vermek bambaşka bişey cidden . Zorlu ama bir okadarda motive edici . aklına koymak gerekiyor. ben 5 gündür diyettim ve kilo verdikçe mutlu oluyorum . kendini tutman lazım. dün akşam yememek için zor tuttum kendimi :D sabah uyandığımda eksilmişim :) ve tabiki devamm :) yani öncelikle diyeti bi kaç güünlük görmeyin . İstediğim kiloya gelince istediğimi yerim die düşünmeyin çünkü ben öyle yaparak 1 2 haftada yaptığım zorlu diyetlerden sonra kendimi yemeğe verdim ve sonuç değişmedi al ver:)Aylara yayın yani sağlıkla beslenmeyi kafanıza koyun . Umarım verirsiniz ...

Esin bu durumdan memnun mu yani o zayif sen kilolu ise sorun yaratsn erkekler var oyle olmasa bile kendin icin aynaya bakinca mutlu olabilmen icin yeme.

hayatının amacı haline dönüştürmen gerekiyor sanırım
yaşın çok genç
bebeğini de kilo yüzünden kaybetmişsin
kilo kaybetmeyi tercih etmez misin?

hayatının amacı haline dönüştürmen gerekiyor sanırım
yaşın çok genç
bebeğini de kilo yüzünden kaybetmişsin
kilo kaybetmeyi tercih etmez misin?
işte ben o yüzden kilo kaybetmeyi tercih edicem önce sağlık için kilo vermem lazim bebegimi de kilo yüzünden kaybetmek istemiyorum. bebegimi kaybettiğinde 100 kiloya yaklaşmişim.

Esin bu durumdan memnun mu yani o zayif sen kilolu ise sorun yaratsn erkekler var oyle olmasa bile kendin icin aynaya bakinca mutlu olabilmen icin yeme.
eşim evlendiğinde zayıftı. oda aldi kiloyu.. beni kilolu halimle sevdi çok şükür ama bebegimi yine kaybedeginden korkuyor bu kilolu yüzünden:(

Instagramda sizden de kilolu obez sinifinda olup du anda dal gibi olan ve bu sureci fotograf fotograf paylqsmis hesaplari takip edebilirsin.Cok iyi bir motivasyon yontemi.

Ben cok kilolu degilim ama 55kilo oldugun gunleri ariyorum simdi 62yim inan cok farkettiriyor hemde yakismiyor giydigim hicbir sey yemiyorum fazla biraz verdim sanirim yuruyerek gidiyorum her yere bence sende hem bebek icin hem kendin icin zayifla .

Instagramda sizden de kilolu obez sinifinda olup du anda dal gibi olan ve bu sureci fotograf fotograf paylqsmis hesaplari takip edebilirsin.Cok iyi bir motivasyon yontemi.
instagram hesabını kullanmıyorum maalesef:(

bakın ben ekmegi yemiyorum. çok azicik yiyorum.. kahvaltı yapardim bu aralar havalar yüzünden zor kalkıyorum kalkabilsem kahvaltı yapcam..
günde 2,5-3 litre su içiyorum.. susuz olmuyor..
bunlar iyi tabi ki de tatlı çikolata hamurişi hayatimdan çikarsa çok rahatça verebilirim. canim çekiyor yiyorum sora noluyor gitmiyor.
5 aydir 85 kilomla duruyorum.. 87 kiloya çikmişim bi hafta önce hemen verdim onu.. ilk hedefim 80 kilo.. 1 haftada 5 kilo verebilirmiyim acaba onu düşünüyorum resmen bana motive lazim. şimdi zayıflama hkayeleri okuyorum.

Bende aynı durumdaydım, bu bende tamamen takıntıya dönüşmüştü. O yüzden veremiyordum çünkü bende ergenlikten beri zayıflama telaşındaydım. Hayatımdan, kendimden, iradesizliğimden ve diyetlerden çok bıkmıştım.
Terapiye başladım. Faydası olacağına inanıyorum. Sende terapiye başla derim.
Kilo vermenin tamamen pskolojik olduğuna inanıyorum çünkü

Bende aynı durumdaydım, bu bende tamamen takıntıya dönüşmüştü. O yüzden veremiyordum çünkü bende ergenlikten beri zayıflama telaşındaydım. Hayatımdan, kendimden, iradesizliğimden ve diyetlerden çok bıkmıştım.
Terapiye başladım. Faydası olacağına inanıyorum. Sende terapiye başla derim.
Kilo vermenin tamamen pskolojik olduğuna inanıyorum çünkü
bende öle düşünüyorum. terapiye burda varmi nerde başlaniyor? artık gitsin kilolarr yaa.. ama dikkat etmem lazim. tutturmam lazim

merhaba arkadaşlar..
kaç aydir ayni kilodayim ne aldim nede verdim..
ama şu ki hiç hamur işi tatlı yemesem bi haftada rahat 2-3 kiloyu veriyorum..
kendime söz verdim.. bi hafta hamur yemeyecektim..
kahvaltı yapıcam.. yapmadığımda sabahlari pogaça yediğimde inanki kilo aldiriyo bunu bilmeme rağmen yiyorum Lanet olasi bana :sinirli:
öğlen akşam çok iyi..:)
öğlen sadece çorba içiyorum hazir çorbalardan bi kupa bardak çorba işde.. bazen evden yoğurt getiriyorum..
akşam ekmek hiç yemek yesem çok az yerim valla..
şeker tuz unu yok etcem..
09,05,2016: 83,3
16,05,2016: 81,9 ( hedef olarak belirledim) En Büyük TÜRKİYE
23,05,2016:80 inş.. dahada düşer.. bu hedefime inş ulaşirim...:skandal::KK37:

Bn
merhaba arkadaşlar...
kendim bildim bileli hep kiloluydum.. 18 yaşindayken dersaneye giderken hergün nestle çikolata aldim.. ve alidysa aldim kilolari...
sonrasinda hiç veremedim..
76 kiloyla evlendim.. 85 kiloyla hamile kaldim.. doğum yaptım ve geri 85 kiloya döndüm...
halada veremiyorum.
boyum 160, ne yapsam ne etsem gitmiyor. bi başliyorum diyete.. sonrasinda hadi eyvallahh..
bozdum defalarca.. hiç diyet menülere tutturamiyorum..
spor mu hiç yok yürüyüş de 5 dk:KK70: çünkü nefesim tıkaniyor boguluyorum..
oda verilmiyor zaten...
hareket ediyorum gitmiyor..
of ya delircem resmen. diyetteyim diyorum sora bozuyorum tutturamiyorum
18 yaşindan beri diyetle bozdum kafayi.. kendimi çok sıkıyorum veremiyorum olmuyor.. şu an 27 yaşindayim 30 yaşima 3 yıl kaldi biliyorum ki 30 yaşindan sora hiç veremem
2-3 ay içinde yeniden hamile kalmak için 70 kilo olmam lazim gecerse 65 olabilir.
nabicam
85le hamile kalirsam yine.. bebegimi yine kaybedegimdem korkuyorum .(tansiyon hastasiyim tansiyon kiloluktan çktı. 7 aylık bebegimi yüksek tansiyon dolasiyla kaybettim.)
ne olur yardim edin banaa:mad::mad:
şimiden tesekkürler.:KK60:

konu güncelleme::
burasi benim zayıflama gnülüğüm olsun...
konu açmak yerine burayı açmayı tercih ettim..
bana zayıflatmak için yardimci olursaniz çok sevinirim...
83 kilo ile yolculuğa başliyorum...
hamile kalmadan önce 2-3 kilo vermek.. hazirana kadar..
çok yemek yiyen birisi degilim..
teşekkürler:)
Bnde veremedm hala imdat

yüksek tansiyon hastası iseniz kesinlikle hamileliğini çok çok titiz bir doktorla birlikte takip edin.

bir tanıdığım doktorun önerilerine harfiyen uyarak son ayına geldiğinde hamileliğinde sadece 4 kilo almıştı, sonra kendisi ile görüşmedim ama 6 kilo ile falan doğuma gitmiştir belki bilemiyorum.

ama doktoru her yediğine kaç saatte bir yediğine kadar takip ediyordu, sanırsın kadın doğumcu değil diyetisyen.

hamilelik dışında kilo vermek için Canan Karatayı tavsiye ederim, gayet dedikleri kolayca uygulanabilir şeyler.

uzun süreli kilo verememe probleminiz olduğu için diyetisyenden yardım almanızı da öneririm, belki bir 2. kişi sizi takip ederse motivasyonunuz artabilir.

Back