Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cesaret gerektıren bır renk
Çoook çok alakasız biliyorum ama papyoncilek Profil Sayfası
buradaki kedilere oy yollar mısınız? kalpleere tıklayacaksınız lütfeen:)
vayy bu renk bu kadar güzelmiymiş gerçekten çok yakışmış bi ara bende çok istedim ama cesaret edemedim yapmaya değermiş güle güle kullan :)
sakın deneme arkadaşım benım sacım akmıs kızıl o resme aldandım %6 oksidanla uyguladım patlıcan morundan daha koyu sıyah gibi bişi oldu .
ya ben kestane kızıla boyadım kızıl olmadı saçlarım direk kestane oldu bende boyuyosam boyadığım belli olsun istiyorum öyle doğal dursun istemiyorum kendi saç rengim bakır kızıl gibi çok ilgi görür.bu güzel renk ya olmasa bordomsu bi saç rengiyle karıştırıp boyayım aksaydı bi saçlarımdakiler
avoncuyum sakın avondan boya almayın kötü avonun boyaları[/QUOT
saçını kestane yapmadan önce saç rengin açıkmış anladığım kadarıyla ama sakın kuaförde açtırma valla çatır çatır yakıyorlar saçı beklemen lazım en az üçayda akar canım bende 3.68 kızıl çiko ile 4.86 kızıl bahar karıştırmıştım bordo olmuştu saçım ama çok koyu gelmişti gözüme ama zamanla akıyor kızıl işte mutlaka akar gider
benim lise sondan beri ankarada gittiğim kuaförüm var ablam gibi canım benim iyki var :) ona söledim yakar gerek yok akar gider dedi kızdı bana boyadığım içindeya ben kestane kızıla boyadım kızıl olmadı saçlarım direk kestane oldu bende boyuyosam boyadığım belli olsun istiyorum öyle doğal dursun istemiyorum kendi saç rengim bakır kızıl gibi çok ilgi görür.bu güzel renk ya olmasa bordomsu bi saç rengiyle karıştırıp boyayım aksaydı bi saçlarımdakiler
avoncuyum sakın avondan boya almayın kötü avonun boyaları[/QUOT
saçını kestane yapmadan önce saç rengin açıkmış anladığım kadarıyla ama sakın kuaförde açtırma valla çatır çatır yakıyorlar saçı beklemen lazım en az üçayda akar canım bende 3.68 kızıl çiko ile 4.86 kızıl bahar karıştırmıştım bordo olmuştu saçım ama çok koyu gelmişti gözüme ama zamanla akıyor kızıl işte mutlaka akar gider
ama palette açıcı var dened,nizmi hiç onu sormayı unutmuşum yaa topiklerde okudum baya açıyomuş yakmıyomuş hemde
benim lise sondan beri ankarada gittiğim kuaförüm var ablam gibi canım benim iyki var :) ona söledim yakar gerek yok akar gider dedi kızdı bana boyadığım içinde
ama palette açıcı var dened,nizmi hiç onu sormayı unutmuşum yaa topiklerde okudum baya açıyomuş yakmıyomuş hemde
tabi açıyor ama bizimki kadar koyu saçlarda değil maalesef ama karamel saçı çok güzel açıyormuş zaten öyle saçın olsa boyaylada açarsın yapabileceğin en doğru şey akmasını beklemen olacaktır şu ara bakım yapabilirsin bence boya akana kadar saçını toparlamış olursun bademyağı susam yağı birde hintyağını tavsiyederim hintyağı saçı gürleştiriyor çok faydasını görmüştüm bende
tabi açıyor ama bizimki kadar koyu saçlarda değil maalesef ama karamel saçı çok güzel açıyormuş zaten öyle saçın olsa boyaylada açarsın yapabileceğin en doğru şey akmasını beklemen olacaktır şu ara bakım yapabilirsin bence boya akana kadar saçını toparlamış olursun bademyağı susam yağı birde hintyağını tavsiyederim hintyağı saçı gürleştiriyor çok faydasını görmüştüm bende
bende a101 den bi saç baık yağı almıştım karışık da çok saçım benim bi şişe bi kerede bitiyo kısa küt şimdi moda arkadan öne uzuyan ama yetmiyo boyalarda yetmiyo
bakalım biraz bekliyim aslında 2 3 haftaya yazlığa gitcez denizde akar sanırım iyice gerçi ramazan bu yıl tam tatile geliyo