• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama Orkide moru

meerach

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
13 Ekim 2009
504
56
318
Manisa
hatun yapmış tutturmuş..
deneyen var mı ??
çok beğendim şu saçımdaki boya bi aksaydı arkadaş boyadı saçlaı güneşte fuşyamsı duruyo çok hoş

Eklentiler

• $6.20orkidemoru_.jpg
    $6.20orkidemoru_.jpg
    62,7 KB · Görüntüleme: 5.964
  • $170720112417.jpg
    $170720112417.jpg
    35,3 KB · Görüntüleme: 7.979
Son düzenleme:
Bu arkadaş sitede bir üye. İzin almadan resmini paylaşmasaydınız keşke ya da en azından yüzünü kapatsaydınız...

silmeye çalıştım resmi ancak olmadı,orkide moru yazdığımızda google de çıkıyo resim sanırım sıkıntı çıkarmaz..dilerim yanii...

neva color 7.2 orkide moru ve koleston naturels 3.6 kestane kısıl lı karıştırınca mor renk çıkıyor.muş...
demin bir topikte okudum

saçım sonbahar kızlıydı akınca bunu boyadım tek kelimeyle muhteşem olmuştu 6.20 harika bişey ışıktan ışığa değişiyor bazen mor bazen laci bazende fuşya duruyordu çok güzeldi herkes bayılmıştı ama bende bakır renge takmıştım o yüzden bozdum o güzel rengi ama bir eksisi varki akıyor bu renk iki haftada bir boya geçiyrdum üstünden ama çok mükemmel birrenk buğday tenli kızlara tavsiyemdir :16:

vayy bu renk bu kadar güzelmiymiş gerçekten çok yakışmış bi ara bende çok istedim ama cesaret edemedim yapmaya değermiş güle güle kullan :)

vayy bu renk bu kadar güzelmiymiş gerçekten çok yakışmış bi ara bende çok istedim ama cesaret edemedim yapmaya değermiş güle güle kullan :)

ya bu bayanın resminde baya bi parlak olmuş ama normalde o kadar kendni göstermyo amvi siyah gibi kızılımsı bi mor ama kestane kızılla karıştırıp neniycem zaten akıcak :) bakalım saçımda ki kestane kızıl üstüne boyadığım akaju kızıl onunda üstüne boyadığım patlıcan moru aksaydı bi :)
sürekli kepek şampunaıyla yıkıyorum hacı şakir alsaydım bide akıp gitcekti :)

sakın deneme arkadaşım benım sacım akmıs kızıl o resme aldandım %6 oksidanla uyguladım patlıcan morundan daha koyu sıyah gibi bişi oldu .

ya ben kestane kızıla boyadım kızıl olmadı saçlarım direk kestane oldu bende boyuyosam boyadığım belli olsun istiyorum öyle doğal dursun istemiyorum kendi saç rengim bakır kızıl gibi çok ilgi görür.bu güzel renk ya olmasa bordomsu bi saç rengiyle karıştırıp boyayım :D aksaydı bi saçlarımdakiler
avoncuyum sakın avondan boya almayın kötü avonun boyaları

ya ben kestane kızıla boyadım kızıl olmadı saçlarım direk kestane oldu bende boyuyosam boyadığım belli olsun istiyorum öyle doğal dursun istemiyorum kendi saç rengim bakır kızıl gibi çok ilgi görür.bu güzel renk ya olmasa bordomsu bi saç rengiyle karıştırıp boyayım :D aksaydı bi saçlarımdakiler
avoncuyum sakın avondan boya almayın kötü avonun boyaları[/QUOT
saçını kestane yapmadan önce saç rengin açıkmış anladığım kadarıyla ama sakın kuaförde açtırma valla çatır çatır yakıyorlar saçı beklemen lazım en az üçayda akar canım bende 3.68 kızıl çiko ile 4.86 kızıl bahar karıştırmıştım bordo olmuştu saçım ama çok koyu gelmişti gözüme ama zamanla akıyor kızıl işte mutlaka akar gider

avoncuyum sakın avondan boya almayın kötü avonun boyaları[/QUOT
saçını kestane yapmadan önce saç rengin açıkmış anladığım kadarıyla ama sakın kuaförde açtırma valla çatır çatır yakıyorlar saçı beklemen lazım en az üçayda akar canım bende 3.68 kızıl çiko ile 4.86 kızıl bahar karıştırmıştım bordo olmuştu saçım ama çok koyu gelmişti gözüme ama zamanla akıyor kızıl işte mutlaka akar gider
benim lise sondan beri ankarada gittiğim kuaförüm var ablam gibi canım benim iyki var :) ona söledim yakar gerek yok akar gider dedi kızdı bana boyadığım içinde :D
ama palette açıcı var dened,nizmi hiç onu sormayı unutmuşum yaa topiklerde okudum baya açıyomuş yakmıyomuş hemde

benim lise sondan beri ankarada gittiğim kuaförüm var ablam gibi canım benim iyki var :) ona söledim yakar gerek yok akar gider dedi kızdı bana boyadığım içinde :D
ama palette açıcı var dened,nizmi hiç onu sormayı unutmuşum yaa topiklerde okudum baya açıyomuş yakmıyomuş hemde

tabi açıyor ama bizimki kadar koyu saçlarda değil maalesef ama karamel saçı çok güzel açıyormuş zaten öyle saçın olsa boyaylada açarsın yapabileceğin en doğru şey akmasını beklemen olacaktır şu ara bakım yapabilirsin bence boya akana kadar saçını toparlamış olursun bademyağı susam yağı birde hintyağını tavsiyederim hintyağı saçı gürleştiriyor çok faydasını görmüştüm bende

tabi açıyor ama bizimki kadar koyu saçlarda değil maalesef ama karamel saçı çok güzel açıyormuş zaten öyle saçın olsa boyaylada açarsın yapabileceğin en doğru şey akmasını beklemen olacaktır şu ara bakım yapabilirsin bence boya akana kadar saçını toparlamış olursun bademyağı susam yağı birde hintyağını tavsiyederim hintyağı saçı gürleştiriyor çok faydasını görmüştüm bende

bende a101 den bi saç baık yağı almıştım karışık da çok saçım benim bi şişe bi kerede bitiyo kısa küt şimdi moda arkadan öne uzuyan ama yetmiyo :53: boyalarda yetmiyo :43:
bakalım biraz bekliyim aslında 2 3 haftaya yazlığa gitcez denizde akar sanırım iyice gerçi ramazan bu yıl tam tatile geliyo :30:

Back