Tekrar Merhaba,
Anlayışınıza sığınarak gelinliğin son fotograflarını göndermenizi rica edeceğim. Mümkünse gelinliğin fotoğraflarını gönderebilir misiniz? Sanırım kuru temizleme yaptırılmış? Herhangi bir yırtığı vs var mı diye endişe ediyorum daŞimdiden teşekkürler.
Çok teşekkür ederim canım, sende çok güzel gelin olacaksın. Seçtiğin gelinlik çok güzel. Keşke mesajını dün görseydim, ailemin yanındaydım, ve ben dün döndüm. Ablama söylerim çekebilirse eğer resmini koyarım tabiki canım.Gelinliğin çok zarif cokta güzel bir gelin olmussun, ben de bindallıyla kullandığın tokanı merak ettim :) hala duruyorsa tek resmini görebilir miyim :)
Ay canım benim çok teşekkürler beğenin için, sizin gelinliğinizde çok güzel, bence birçok gelinlikten bile güzelçok çok güzelmiş gelinliğiniz size de çok yakışmış, kendi gelinliğimi de çok beğenerek almıştım ama şimdi zevkim mi değişti yoksa beli fiyonklu gelinlik görmekten gına mı geldi bilmiyorum da şu an evlensem sizinki gibi bir gelinlik tercih ederdim.
mutluluklar...
Canım özel mesaj atmaya çalıştım ama orada resim ekleme butonunu bulamadım, buraya ekledim eğer bekletini karşılamıyorsa daha detaylı çeker eklerim.
Eki Görüntüle 972874 Eki Görüntüle 972875 Eki Görüntüle 972876 Eki Görüntüle 972878 Eki Görüntüle 972879 Eki Görüntüle 972881 Eki Görüntüle 972884 Eki Görüntüle 972885 Eki Görüntüle 972886 Eki Görüntüle 972890 Eki Görüntüle 972891 Eki Görüntüle 972897 Eki Görüntüle 972896 Eki Görüntüle 972898 Eki Görüntüle 972914 Eki Görüntüle 972915 Eki Görüntüle 972929 Eki Görüntüle 972934 Eki Görüntüle 972935
Çok teşekkürler canım benim, daha güzelleri sizlerin olur inşallah.ayayy bayıldımmm..... çok güzel olmuşsunuz...
Kızlar ilan günceldir. İlgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz fiyat konuşulur.
merhabalar, hayırlı olsun öncelikle! gelinliğinizi vakkoda deneyip beğenmiştim, ilgileniyorum fakat yeni uye oldugum için ozel mesaj atamıyorum malesefhalen satışta ise bana vucut olculerınızı atabılır mısınız acaba? cok guzel gorunuyor ama olculer uyar mımdıye tereddut ettım .şimdiden teşekkürler!
gelinliğinizi cok beğendim mümkünse özelden telefon ve ya facebook adresi verebilir misiniz. (çok zevklisiniz)
istersen alan kızla irtibat kurabiliz canım. çok uyguna harika bir kıyafetin olur. Pırıl pırıl bir kıyfetti.ya ben buradaki konuyu görmemişim bindallı satılmış alana hayırlı olsun.
istersen alan kızla irtibat kurabiliz canım. çok uyguna harika bir kıyafetin olur. Pırıl pırıl bir kıyfetti.
eğer öyle birşey yapabilirsek çok sevinirim canım çünkü çok begendim. İnşallah alan kişide giyip bana satar.Bu arada söylemeden geçemicem harika bir gelin olmuşsun bayıldım sana.