Orjinal vakko st. Patrick asia model gelinlik

Canım ne demek tabiki görmek en doğal hakkınız, ben gelinliğin fotoğraflarını çeker size en geç salı günü mail atarım, çünkü ailemin yanına geldim şu an İzmit'teyim. Pazartesi dönücem hemen çeker salı günü özel mesaj atarım. Gelinlikte hiçbir yırtık falan yok ama en detaylı şekilde çeker yolarım, problem olur mu salıya kadar bekletmem. Eşime söylesem fazla beceremez o yüzden.

Çok teşekkürler. Sorun olmaz nikahımız yazın zaten:) Sizden mesaj bekliyor olacağım o halde. İyi tatiller, iyi günler.

Gelinliğin çok zarif cokta güzel bir gelin olmussun, ben de bindallıyla kullandığın tokanı merak ettim :) hala duruyorsa tek resmini görebilir miyim :)

Gelinliğin çok zarif cokta güzel bir gelin olmussun, ben de bindallıyla kullandığın tokanı merak ettim :) hala duruyorsa tek resmini görebilir miyim :)
Çok teşekkür ederim canım, sende çok güzel gelin olacaksın. Seçtiğin gelinlik çok güzel. Keşke mesajını dün görseydim, ailemin yanındaydım, ve ben dün döndüm. Ablama söylerim çekebilirse eğer resmini koyarım tabiki canım.

Çok güzel olmuş, elinize emeğinze sağlık. Özel olarak telefon numaranızı paylaşabilirseniz. En kısa zamanda sizinle iletişime geçeceğim.

çok çok güzelmiş gelinliğiniz size de çok yakışmış, kendi gelinliğimi de çok beğenerek almıştım ama şimdi zevkim mi değişti yoksa beli fiyonklu gelinlik görmekten gına mı geldi bilmiyorum da şu an evlensem sizinki gibi bir gelinlik tercih ederdim.

mutluluklar...

Ay canım benim çok teşekkürler beğenin için, sizin gelinliğinizde çok güzel, bence birçok gelinlikten bile güzel Sizede ömür boyu mutluluklar...

Kızlar ilan günceldir. İlgilenen olursa özel mesaj atabilirsiniz fiyat konuşulur.

merhabalar, hayırlı olsun öncelikle! gelinliğinizi vakkoda deneyip beğenmiştim, ilgileniyorum fakat yeni uye oldugum için ozel mesaj atamıyorum malesef halen satışta ise bana vucut olculerınızı atabılır mısınız acaba? cok guzel gorunuyor ama olculer uyar mımdıye tereddut ettım .şimdiden teşekkürler!

Son düzenleme:

Öncelikle hayırlı olsun, sorunuza özel mesajla cevap verdim canım.

gelinliğinizi cok beğendim mümkünse özelden telefon ve ya facebook adresi verebilir misiniz. (çok zevklisiniz)

ya ben buradaki konuyu görmemişim bindallı satılmış alana hayırlı olsun.

istersen alan kızla irtibat kurabiliz canım. çok uyguna harika bir kıyafetin olur. Pırıl pırıl bir kıyfetti.

eğer öyle birşey yapabilirsek çok sevinirim canım çünkü çok begendim. İnşallah alan kişide giyip bana satar.Bu arada söylemeden geçemicem harika bir gelin olmuşsun bayıldım sana.

eğer öyle birşey yapabilirsek çok sevinirim canım çünkü çok begendim. İnşallah alan kişide giyip bana satar.Bu arada söylemeden geçemicem harika bir gelin olmuşsun bayıldım sana.

Ay canım benim çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Dün akşam senin için mesaj attım ama satmayı düşünmediğini söyledi, çok üzgünüm. HErşeyde vardır bir hayır, daha güzel elbise senin olur inşallah. Sanada mutluluklar dilerim canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…