Ay canım benim çok teşekkür ederim. Daha güzelleri sizlerin olsun. Dün akşam senin için mesaj attım ama satmayı düşünmediğini söyledi, çok üzgünüm. HErşeyde vardır bir hayır, daha güzel elbise senin olur inşallah. Sanada mutluluklar dilerim canım.
olsun canım kısmet çok teşekkür ederim.
Fazla fotoğraf yoktu, Ayakkabıda rahatlık önemli olduğu için çokta gerisini önemsemedim. Bilekten bağlamalı ayakkabıydı ama çıkmamış fotoğrafta. Sizlerede tavsiye ediyorum bilekten bağlı tercih edin gerçekten uzun süre ayakta kalıyoruz ve çok işe yarıyor.
Eki Görüntüle 948406 Eki Görüntüle 948407
Merhaba öncelikle hayırlı olsun. Çiçeğimi gebzede bir çiçekçiden almıştım. Çok güzel buketleri var eğer düşünürsen tam olarak çiçekçinin ismini öğrenir özel mesaj atarım canım.merhaba bende canlı cıcek yerıne yapay cıcek dusunuyorum . sızın cıcegınızde cok guzelmıs.nerden aldıgınızı soylersenız cok sevınırım.
merhaba bende canlı cıcek yerıne yapay cıcek dusunuyorum . sızın cıcegınızde cok guzelmıs.nerden aldıgınızı soylersenız cok sevınırım.
Satılmıs olmasına üzüldümGelinlik satılmıştır. İlgilenen herkese teşekkür ederim.
Satılmıs olmasına üzüldümalan kişinin düğünü ne zaman, satar mı acaba o da?
Alan kişiye mesaj atım canım, olumlu olumsuz cevabını buraya yazıcam. mutluluklar.bu gelinligi alan satmayi dusunuyor mu
Canım araştırıp öğrendim. Gebze Açelya Çiçekten aldım buketimi. Umarım gönlüne göre buket bulursun sende. Mutluluklar.
cok tesekkurler canım bılgı ıcınnısanım ıcın bakıyodum aslında ama evde yapmaya karar verdım soz nısan bı arada seklıyle onun telasındayım
merhabalar..gelinliğiniz satıldı mı acaba?
masallah pek güzel olmussunuz ..
mutluluklar .. :123::123::123:
Çok teşekkür ederim, güzel bakan gözler, güzel görürmüş. sizede yuvanızda sonsuz mutluluklar
Fazla fotoğraf yoktu, Ayakkabıda rahatlık önemli olduğu için çokta gerisini önemsemedim. Bilekten bağlamalı ayakkabıydı ama çıkmamış fotoğrafta. Sizlerede tavsiye ediyorum bilekten bağlı tercih edin gerçekten uzun süre ayakta kalıyoruz ve çok işe yarıyor.
Eki Görüntüle 948406 Eki Görüntüle 948407
Gelinlik hala satılık mı :) teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?