içine baktım ama etiket vs yok. bakırköy galleria vakkodan alındı. 2013 sezonuna ait
2013 leede olmayabilir..faturası varsa en saglıklısı fatura olur sanırım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
içine baktım ama etiket vs yok. bakırköy galleria vakkodan alındı. 2013 sezonuna ait
Anladım canım, olmayabilir hepsinde olmayabiliyo çünkü!tamam oraya baktım zaten ama yok malesef tatlım ...
Ck sırt cantamda da etiket yok benim..ama o epey eski model..
Nerde etiketsiz onu almısım..hos birini eski esim birini babam almıstı..
Yani cok mu zor bi etiket basmak ya da orjinalligini gosteren bi zımbırtı yapmak..ben de anlamıyorum.
Bende de postacı var bi tane küçük ve eski onda da yok! Acaba sahtemi :))))
Ya anlayan anlıyo, geçen pazarda gördüm ck çanta 1 km öteden belli çakma olduğu ya işte bilmeyen orjinal çantaya olmadık laflar söylüyo
Bencede 2013 ise faturası en sağlıklısı olur!
Haklı adam :))Benim ki orjinal..hatta gercek deri falan..ama etiket yok :)
Ünideyken almıstı babam..hatırlarım "bi cantaya bu kadar para mı verilüürrrrr" diye de soylenmisti
boyu için şuan yanımda metre yok ama boyu yaklaşık 10-12cm enide 5cm var yok akşam ölçer yarın söylerim istersen...Anladım canım, olmayabilir hepsinde olmayabiliyo çünkü!
Ebatları tam olarak nedir peki canım?
bundan bahsediyorsunuz sanırım.. daha önce hiç aklıma gelmemişti etiketi varmı diye bakmak.. şimdi siz yazınca baktımda 2014 te aldığım cüzdanın içine gerçekten onda etiket varmış 1 yıldır cüzdanı kullanıyorum etiketini ilkdefa gördüm :.)))))))) ama iyiymiş bu etiket olayı .))Benim ki orjinal..hatta gercek deri falan..ama etiket yok :)
Ünideyken almıstı babam..hatırlarım "bi cantaya bu kadar para mı verilüürrrrr" diye de soylenmisti
en fazla gider bi vakko mağazasına sorar. yaygarayı neden bassın :.)Haklı adam :))
İşte yarım bilmeyen biri alır basar yaygarayı ondan sonra sahte diye, laftan da anlamıyosa uğraş dur artık!! O satılıktı dimi, inşallah seni sıkıntıya sokmayacak biri alır canım çantanı!
Ay canım benim başıma geldi de, o yüzden öyle dedimen fazla gider bi vakko mağazasına sorar. yaygarayı neden bassın :.)