• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

orjinal vakko çanta

Ck sırt cantamda da etiket yok benim..ama o epey eski model..

Nerde etiketsiz onu almısım..hos birini eski esim birini babam almıstı..

Yani cok mu zor bi etiket basmak ya da orjinalligini gosteren bi zımbırtı yapmak..ben de anlamıyorum.

Bende de postacı var bi tane küçük ve eski onda da yok! Acaba sahtemi :))))
Ya anlayan anlıyo, geçen pazarda gördüm ck çanta 1 km öteden belli çakma olduğu ya işte bilmeyen orjinal çantaya olmadık laflar söylüyo :(
Bencede 2013 ise faturası en sağlıklısı olur!

Bende de postacı var bi tane küçük ve eski onda da yok! Acaba sahtemi :))))
Ya anlayan anlıyo, geçen pazarda gördüm ck çanta 1 km öteden belli çakma olduğu ya işte bilmeyen orjinal çantaya olmadık laflar söylüyo :(
Bencede 2013 ise faturası en sağlıklısı olur!

Benim ki orjinal..hatta gercek deri falan..ama etiket yok :)

Ünideyken almıstı babam..hatırlarım "bi cantaya bu kadar para mı verilüürrrrr" diye de soylenmisti :70:

Ünideyken almıstı babam..hatırlarım "bi cantaya bu kadar para mı verilüürrrrr" diye de soylenmisti :KK70:
Haklı adam :))
İşte yarım bilmeyen biri alır basar yaygarayı ondan sonra sahte diye, laftan da anlamıyosa uğraş dur artık!! O satılıktı dimi, inşallah seni sıkıntıya sokmayacak biri alır canım çantanı!

Ünideyken almıstı babam..hatırlarım "bi cantaya bu kadar para mı verilüürrrrr" diye de soylenmisti :70:
bundan bahsediyorsunuz sanırım.. daha önce hiç aklıma gelmemişti etiketi varmı diye bakmak.. şimdi siz yazınca baktımda 2014 te aldığım cüzdanın içine gerçekten onda etiket varmış 1 yıldır cüzdanı kullanıyorum etiketini ilkdefa gördüm :.)))))))) ama iyiymiş bu etiket olayı .))

Eklentiler

• 20150226_172045.jpg
    20150226_172045.jpg
    138,5 KB · Görüntüleme: 125
  • 20150226_172055.jpg
    20150226_172055.jpg
    143,5 KB · Görüntüleme: 123
Haklı adam :))
İşte yarım bilmeyen biri alır basar yaygarayı ondan sonra sahte diye, laftan da anlamıyosa uğraş dur artık!! O satılıktı dimi, inşallah seni sıkıntıya sokmayacak biri alır canım çantanı!
en fazla gider bi vakko mağazasına sorar. yaygarayı neden bassın :.)

Back
X