Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Anne sütü
- Konu Sahibi Kutbettin
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Çok teşekkür ederim bakıyorum hemenMerhaba sadece sağım ile bebeğini besleyen anneler var. Bu yazıdaki hanımefendi gibi umarım faydası olur.
- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Çok teşekkür ederim bebeğimi emziremeye zorlayınca biberonu da almıyor artık zorla veriyorum kendisine ağlaya ağlaya çok korkuyorum biberonu da bırakır diyeTomrisin emzirme notlarını okuyun netten mutlaka. 4.aydan sonra bile bebeği emzirmeye başlayan anneler varmış.
- 1 Ocak 2022
- 1.267
- 1.585
- 53
- 49
Sağarak çoğalır snaırım. Çünk0 sağmazsan zaten çekilir süt diye biliyorumÇok teşekkür ederim Allah razı olsun ama benim bebeğim emmiyor artık memeye zorladıkça biberona karsı da isteksiz oluyor biberonla şuan sorun yasıyoruz nasıl yapacam bilmiyorum aç olmasına rağmen almıyor biberonu ağzına. Sadece sağarak çopabilir mi
- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Tmm çok teşekkür ederimSağarak çoğalır snaırım. Çünk0 sağmazsan zaten çekilir süt diye biliyorum
- 28 Haziran 2021
- 3.524
- 5.502
- 78
Sağmak da çoğaltıyor diye biliyorum. Umarım çözebilirsinizÇok teşekkür ederim bebeğimi emziremeye zorlayınca biberonu da almıyor artık zorla veriyorum kendisine ağlaya ağlaya çok korkuyorum biberonu da bırakır diye
- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Çok sağolun Allah razı olsunSağmak da çoğaltıyor diye biliyorum. Umarım çözebilirsiniz
emmeden çoğaltman çok zor. önelikle kesinlikle emme refleksini kazandırman lazım. sonra sütünü attırracak yiyecek ve içeceklerden faydalanabilirsin. ama bunlar uzun vadede işe yarıyor. süt arttırıcı damlalar deneyebilirsin. bu damlalaların içeriklerini inceleyebilir bakanlık onaylı olup olmadığına bakabilirsin. özellikle içeriğinde çemen otu, ısırgan otu, kuşkonmaz, rezene, süt deve dikeni olanlarını deneyebilirsin. bir de arpa maltı bulunanlar çok fazla sütü arttırıyor. bunların yanında bol bol sıvı tüketmelisin. vitamin desteği de alıp bağışıklığını kuvvetlendirebilirsin.Merhaba kızlar. Bebeği emmediği halde sağıp sütü çoğalan var mı. Lütfen yasayan tecrübe ve bilgisi olan yardımcı olabilir mi. Bebeğim doğduğundan bu güne hiç emmedi beni. Sütüm ise gittikçe tükeniyor en basından beri azdı. Ama sağıp çoğaltılabilir mi. Hiç olmazsa sağıp veriyorum ama çoook az bir yemek kasığı anca çıkıyor
- 23 Kasım 2020
- 2.062
- 3.059
- 83
Çok teşekkür ederim ama sütüm tamamen kesildi artıkemmeden çoğaltman çok zor. önelikle kesinlikle emme refleksini kazandırman lazım. sonra sütünü attırracak yiyecek ve içeceklerden faydalanabilirsin. ama bunlar uzun vadede işe yarıyor. süt arttırıcı damlalar deneyebilirsin. bu damlalaların içeriklerini inceleyebilir bakanlık onaylı olup olmadığına bakabilirsin. özellikle içeriğinde çemen otu, ısırgan otu, kuşkonmaz, rezene, süt deve dikeni olanlarını deneyebilirsin. bir de arpa maltı bulunanlar çok fazla sütü arttırıyor. bunların yanında bol bol sıvı tüketmelisin. vitamin desteği de alıp bağışıklığını kuvvetlendirebilirsin.