ORJİNAL LACOSTE çanta arıyorum/BULUNMUŞTUR.

CinnamonQueen

N'oublie pas d'où tu viens.
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
5.639
1.602
448
Evet hanımlar baslıkta belirttigim gibi, büyük olan modellerden arıyorum ama yine de yeni modellere açığım :)

Son düzenleyen: Moderatör:
$lacoste-bayan-canta-nf0001nc-000-model-307-mb103145_2945913_r5.jpg

aradığım çanta bu tarz bişeyy ama elinizde varsa diğer modellere de bakmak isterimm

Evet hanımlar baslıkta belirttigim gibi, büyük olan modellerden arıyorum ama yine de yeni modellere açığım :)

Birsürü hevesle orjinal çantalar aldm 3ü geçmedi kullanmam onca para döktüm aklım olsa orjinale çok yakın çanta alrdm
Napcan kız çakma alıver😃😃

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Birsürü hevesle orjinal çantalar aldm 3ü geçmedi kullanmam onca para döktüm aklım olsa orjinale çok yakın çanta alrdm
Napcan kız çakma alıver😃😃

Ne biliyim bir alıyım bi kaç sene kullanıyım istiyorum ya sağlam olsun diye :D gerçi artık çakmaları da cok sağlam yapıyorlar orası ayrı

Ne biliyim bir alıyım bi kaç sene kullanıyım istiyorum ya sağlam olsun diye :D gerçi artık çakmaları da cok sağlam yapıyorlar orası ayrı

Hevesin kaçıcak tecrübe konşuyor😃
Hakikaten çakmaları on numara yapmşlar bnm bile ooo diyip kaldm😃

Hevesin kaçıcak tecrübe konşuyor😃
Hakikaten çakmaları on numara yapmşlar bnm bile ooo diyip kaldm😃

Yani valla lacostenin çakması nasıl anlaşılıyodu timsah mı ters oluyodu neydi :D onu da taklıt etmışlerdır kesın valla burda uygun fıyatlı bulayım lütfeen yoksa sıfırına o kadar parayı veremicem :50::1:

Yani valla lacostenin çakması nasıl anlaşılıyodu timsah mı ters oluyodu neydi :D onu da taklıt etmışlerdır kesın valla burda uygun fıyatlı bulayım lütfeen yoksa sıfırına o kadar parayı veremicem :50::1:

Ters filan değil gayet düzgün timsahı😃😃

Hiçbir fikrim yok fiyatı satan kişi belirleyecek bende ona göre uygun veya değil diyeceğim :/ var mı sizde?

Benim bi tane orjinal lacoste çantam var canım satmıyorum ama geçen sene bu ayda 120 tl ye aldım indirime girmişti. Yani eğer bu da fazla değilse indirimi takip etmeni öneririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Benim bi tane orjinal lacoste çantam var canım satmıyorum ama geçen sene bu ayda 120 tl ye aldım indirime girmişti. Yani eğer bu da fazla değilse indirimi takip etmeni öneririm.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ben geçen ykmde baktım 260 tl falan fiyatı vardı istediğim çantanın, 120 tl ise iyiymiş, haklısınız indirimlri takip etmek gerek..

Back