- 17 Mart 2012
- 5.645
- 1.604
- 448
Merhaba bu cuzdanin bozuk para koyma gozu fermuarli mi klipsli mi ? Bi de boyutlari nedirEki Görüntüle 1347433 Eki Görüntüle 1347434 Eki Görüntüle 1347435
divarese mor cüzdan tertemizdir..30 lira.
Merhaba bu cuzdanin bozuk para koyma gozu fermuarli mi klipsli mi ? Bi de boyutlari nedir
resimde gördüğünüz fermuarlı kısım ayrı bir gözdür..en 9,5 cm yükseklik 11.5 cm..Merhaba bu cuzdanin bozuk para koyma gozu fermuarli mi klipsli mi ? Bi de boyutlari nedir
Anladim tesekkur ederim cok hosmus ben klipsli ariyorum da tesekkurler :)resimde gördüğünüz fermuarlı kısım ayrı bir gözdür..en 9,5 cm yükseklik 11.5 cm..
Anladim tesekkur ederim cok hosmus ben klipsli ariyorum da tesekkurler :)
Yok hayir klips degil de tam hani birbirine gecen demir 2 parca oluyo ya o sekil :) tam da anlatamadım :)rica ederim..klipsli nasıl oluyorki merak ettim klips dediğiniz çıt çıt değilmi?
bu ne kadar canm hasari var miEki Görüntüle 1348515
gön deri postacı çanta..acı kahve rengindedir.
bu ne kadar canm hasari var mi
bu ne kadar canm hasari var mi
Guzel canm begendim de fiyat yuksek geldi hakkidir tabi.Iyi satislar cnmEki Görüntüle 1348610
buda içi çok gözlüdür.
Guzel canm begendim de fiyat yuksek geldi hakkidir tabi.Iyi satislar cnm
Steve madden ve donna karan a bayıldım çok güzel parçalar var elinde ocak söndürürsün mazaallah :)
Bu arada ugg için olctum ama ne olctugumu sana yazana kadar unuttum :S
Sanırım 23 cm di
Bu Steve madden tam olarak hangi renk Dore mi? Orta boy galiba?ay Allah iyiliğini versin güldürdün beni:)) 23 se kalın çorapla olur sanırım ben kalınla giyince olmuyo çünkü .. vereyim canım steve maddenle dkny i anlaşırız elbet:)
Bu Steve madden tam olarak hangi renk Dore mi? Orta boy galiba?
Seninle anlasamamak ne mümkün :)
Dkny açık renk olsaymis ne iyiymiş..
Siyah cuzdanim var da o yüzden şöyle k.rengi Dore krem renk olsun arada sırada kullanırım diye düşündüm ama bunu da çok beğendim.canım evet dore uzun taşımak içinde sapı var..boş ver kız napcan açık rengi çabuk kirlenir öle olunca:)))
Siyah cuzdanim var da o yüzden şöyle k.rengi Dore krem renk olsun arada sırada kullanırım diye düşündüm ama bunu da çok beğendim.
Sendekilere toptan el koyasım var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?