- 9 Haziran 2010
- 1.191
- 584
- 323
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
banada siyah lazım canım siyah kullanıyorum daha çok fiyatı nasıl ? bide yıpranma var yazmışınız sanrım o model bu muydu
tamam canım ben bir nişanlıma soruyum dönüş yaparım sana şimdi uyudu o alcak hediye olarak :)
hah aynen o yuzden şimdi ne aldı karr :) hediyemi ben beğeniyorum ama onun aldığı şeyleri bazen begenmiyorum değiştirincede olmuyo hediye alacağı zaman canım bu olsun çok beğeniyorum çok güzel bi hediye oldu yaa diyorum sonra :) strateji hep bunlar
mrb önceki sayfalardaki guess çantayı gördünüzmü içi oldukça geniştir..İki küçük çocuklu annenin kullanabileceği cantan var mi?
Hepsini ben aldım tükkanı kapattım sayılır..Oof cok mutsuzumben bu konuyu nasil kacirdim acaba neler kaldi elinizde bitirmişler hepsini. Ah bu kadinlarin canta ayakkabi sevdasi :)
O zaman siz de bi zaman sonra bize satın herkes kullanmis olsunHepsini ben aldım tükkanı kapattım sayılır..
Sevdalıyım..
Oof cok mutsuzumben bu konuyu nasil kacirdim acaba neler kaldi elinizde bitirmişler hepsini. Ah bu kadinlarin canta ayakkabi sevdasi :)
O zaman siz de bi zaman sonra bize satın herkes kullanmis olsun![]()