Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
OLABİLİR CANIM
BİDE BU POSTACI MI?
ELDE TAŞIMA GALİBA DİMİ?
ORJİNAL Mİ DİYE SORMUYORUM ARTIK SANA :)
CEVİZ RENGİ BOTLARIM VAR DA UYAR MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AÇIKÇASI
BİR DE SON FİYAT BU MU?
cok guzelmıs kaca bu?Eki Görüntüle 1092662 Eki Görüntüle 1092664 Eki Görüntüle 1092665
canım yakından çekmeye çalıştım umarım anlaşılıyordur büyüklüğü ..
teşekkür ederim..55 lira fiyatı..cok guzelmıs kaca bu?
Mrb bileklik duruyor son fiyatıdır. Paslanmaz çeliktir. Boyundan bağlı elbise s beden ben 1.60 ım hafif diz üstünde kalıyor fiyatı 100 liradır homestore dan alınmış italyan marka bir elbisedir.Bu bileklik satıldı mı? Son fiyatı nedir?![]()
Bir de başka bir konuda boyundan bağlı siyah elbise eklemişsiniz , onu beğendim. Oradaki arkadaş istemez ise bana uyar mı diye beden , boy ve fiyat bilgisi verir misiniz?
İnanın bileklik sıfır gibi bir kere taktım sadece yarın bir çanta ekleyeceğim coach marka .Elbise süpermiş ama bedenden kaybettimBileklikte keşke birşeyler yapsaydınız , ama daha önce de yanındaki beyaz bilekliği alamamıştım , şimdi bunu alayım. Tekrar baştan bakıp başka bir şey var mı diye kontrol edeceğim. Ekleyeceğiniz birşeyler var mı?
Diğer kıyafet konumda m beden koton kazak var malesef ayak numaram 37 konunun linkini atıcam sizeÇantalar süper ama ben yetişemem fiyatlarına , böyle takı , bot 38 no veya kıyafet M beden varsa olabilir. Yoksa da bilgilerinizi rica edeyim , transferi yapıp adresimi yollayayım.
Çantalar süper ama ben yetişemem fiyatlarına , böyle takı , bot 38 no veya kıyafet M beden varsa olabilir. Yoksa da bilgilerinizi rica edeyim , transferi yapıp adresimi yollayayım.
yüzük ölçünüz 12 iseÇantalar süper ama ben yetişemem fiyatlarına , böyle takı , bot 38 no veya kıyafet M beden varsa olabilir. Yoksa da bilgilerinizi rica edeyim , transferi yapıp adresimi yollayayım.