Orjinal guess, vakko, coach çantalar eklenmiştir

AYRICA TAKAS DÜŞÜNÜRSEN BEN DE MAKYAJ MALZEMELERİ VAR, SIFIR VEYA ÇOK AZ KULLANILMIŞ

OLABİLİR CANIM
BİDE BU POSTACI MI?
ELDE TAŞIMA GALİBA DİMİ?
ORJİNAL Mİ DİYE SORMUYORUM ARTIK SANA :)
CEVİZ RENGİ BOTLARIM VAR DA UYAR MI DİYE DÜŞÜNÜYORUM AÇIKÇASI
BİR DE SON FİYAT BU MU?

canım postacı gibide kullanabilirsin uzun sapıda var elde yada kolda da kullanabilirsin.. orjinal canım şüphen olmasın istediğin ck mağazasında onaylatabilirsin.. ceviz rengiyle uyar bence.. ben içinin fotosunu da çekeyim göndereyim sana beğenirsen fiyatı konuşuruz canım..

TAMAM CANIM
BİDE BOYUTLARI NE KADAR
BİRAZ UZAKTAN FOTO KOYMAN MÜMKÜN MÜ?
YAKINDAN BÜYÜKLÜĞÜ ÇOK ANLAŞILMIYOR
SANA DA ZAHMET VERİYORUM CANIM

IMG_1128.JPG satılmıştır..

04bG7V.jpg
PYvO5b.jpg
Vg23Vq.jpg

2 vakko çanta 100 lira..postacı olanın sapı oldukça yıpranmıştır değiştirilmesi lazım..diğeri sağlam olup iç fermuarının değiştirilmesi gerekir..

720799-cf21d2b1ea24d21ccd63660fe3deb239.jpg
Bu bileklik satıldı mı? Son fiyatı nedir?

Bir de başka bir konuda boyundan bağlı siyah elbise eklemişsiniz , onu beğendim. Oradaki arkadaş istemez ise bana uyar mı diye beden , boy ve fiyat bilgisi verir misiniz?

720799-cf21d2b1ea24d21ccd63660fe3deb239.jpg
Bu bileklik satıldı mı? Son fiyatı nedir?

Bir de başka bir konuda boyundan bağlı siyah elbise eklemişsiniz , onu beğendim. Oradaki arkadaş istemez ise bana uyar mı diye beden , boy ve fiyat bilgisi verir misiniz?
Mrb bileklik duruyor son fiyatıdır. Paslanmaz çeliktir. Boyundan bağlı elbise s beden ben 1.60 ım hafif diz üstünde kalıyor fiyatı 100 liradır homestore dan alınmış italyan marka bir elbisedir.

Elbise süpermiş ama bedenden kaybettim :( Bileklikte keşke birşeyler yapsaydınız , ama daha önce de yanındaki beyaz bilekliği alamamıştım , şimdi bunu alayım. Tekrar baştan bakıp başka bir şey var mı diye kontrol edeceğim. Ekleyeceğiniz birşeyler var mı?

Elbise süpermiş ama bedenden kaybettim :KK43: Bileklikte keşke birşeyler yapsaydınız , ama daha önce de yanındaki beyaz bilekliği alamamıştım , şimdi bunu alayım. Tekrar baştan bakıp başka bir şey var mı diye kontrol edeceğim. Ekleyeceğiniz birşeyler var mı?
İnanın bileklik sıfır gibi bir kere taktım sadece yarın bir çanta ekleyeceğim coach marka .

Çantalar süper ama ben yetişemem fiyatlarına , böyle takı , bot 38 no veya kıyafet M beden varsa olabilir. Yoksa da bilgilerinizi rica edeyim , transferi yapıp adresimi yollayayım.

Çantalar süper ama ben yetişemem fiyatlarına , böyle takı , bot 38 no veya kıyafet M beden varsa olabilir. Yoksa da bilgilerinizi rica edeyim , transferi yapıp adresimi yollayayım.
Diğer kıyafet konumda m beden koton kazak var malesef ayak numaram 37 konunun linkini atıcam size

yüzük ölçünüz 12 ise
FullSizeRender.jpg

böyle bir yüzük var swach marka 20 lira.

canım gözlükleri en son kaça bırakırsın ? birde diğer sayfaları okumadım açıklamışsındır belki ama raybanlar orjinalmi acaba...

Back