kızlar ben 9 yıldır aynı parfümü kullanıyorum bir türlü parfüm beğenemiyorum yaşadığım yerde orijinal parfüm bulamıyorum kokularını internetten bakarak anlamam mümkün değil az milimlik parfüm testerı istiyorum satın alıcam ama nasıl yardımcı olun lütfen
benim aldığım bir kişi var isimlerini söyleyin parfümlerin yoksa elinde isterseniz getirtebiliyor kızlar ama normal boyutların testerları geliyor onaylatabilirsiniz her yerde
kızlar fiyatlarını bilmiyorum parfümlerin siz söyleyin bende sorarım..
mesela geçtiğimz hafta daha yeni burbery body intense aldım 85 ml 140 tl'ye sevildeki fiyatı 259 tl
fiyatlar orjinalinden daha uygun
ml olarak parfümler neyse onlarda aynısını getiriyorlar sadece tester yazıyor cam şişelerin üzerinde
siz bilirsiniz tabi ama yarı fiyatına indirim yapılan bir parfüm görmedim ben henüz benimki hastalık derecesinde olduğundan birde teyzem delta havayollarında uçtuğu için biliyorum free shop pek ucuz değil burada da fiyatlar belli ve her istediğiniz bulunmuyor malesef.. ya abd'den getirtiyorum yada burdan sipariş veriyorum
o yazmış olduğum fiyat givenchy absolutely irresistible 75ml için geçerli. Örnek olarak yazdım. Tabi hep büyük boy geliyor biliyosun ki büyük boylar ise 75ml, 100ml, 125ml olarak değişmekte parfümüne göre