• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Orijinal fikirler

Neden sadece kattığınızı vererek ayrıldınız ki. Müşteri çevresi edinmişsiniz, işleri düzene koymuşsunuz ve fikrin sahibi sizmişsiniz. Daha fazla almalıydınız hata etmişsiniz.

Yeni bir hesap açıp işe tek başınıza devam edin. Sizden memnun kalan müşterilerinizle özel olarak iletişime geçip durumu anlatın. Zamanla yeniden oturacaktır.

Merhaba,
Yapabilirsin tabii ki neden olmasın .
Benim mesleğim bankacılık . El işini çok sevdiğim için akşamlar da siparişleri yapıyorum .
Ama bu halde zorlaniyorum çünkü 2 işte çalışmak oluyor ve 2 günde yapılacak siparişleri 4 5 gün de yapıyorum. Ben baştan tarih soruyorum ona göre sipariş kabul ediyorum . Tek başımayım . Ben bile bu şekilde yapabiliyorsam sen hayli hayli yapabilirsin .
Kokulutaş, mum, lavanta kesesi vs yapıyorum ama şuan makrome çok moda.
Şimdi ona sardım:)
Bu tarz şeylere bakabilirsin . .
Özel gün hediyelikler çok kazandırıyor .

Bi arkadaşım ortak olalım dedi , kabul etmedim.
Tek başına olmak her zaman en güzeli..

Kapi susu,magnet,anahtarlik isinde cok is var.
Bir hastane kapi susu alayim dedim makromeden 180 lira dedi.Kendim yaptim 50 liraya mal ettim ve yapimi da yaklasik 1 saat surmedi

Hani yuvarlak çember içinde isimli ahşap mı?
Az önce sipariş aldim ilkdefa bu ürünü yapacağım sadece ahşabın kendisi 40 tl .
Bunun ipi , boyası var nasıl 50 tl maliyet oldu ya 🙄

Hani yuvarlak çember içinde isimli ahşap mı?
Az önce sipariş aldim ilkdefa bu ürünü yapacağım sadece ahşabın kendisi 40 tl .
Bunun ipi , boyası var nasıl 50 tl maliyet oldu ya 🙄

40 lira mi ? Ahsaba cok vermissiniz sanki.
30 cm capli isimli ahsaba 25 lira verdim.Boyamadim ben bir de.O yuzden boya parasi yok.2 renk tek bukum 5 mm ipe de 10 ar liradan 20 lira tuttu.1 tane de ayicik 8 lira.

Evet çevreyi o getirdi ama emeğin çoğuda bana aitti aslında. Malzeme temini tedarikçi ile iletişim. Onun da katkısı takip kazanmamız açısından çok etkili oldu. Bizim işte de önemli olan tanınmak

sponsorlu reklamlar verin instagram a, organizasyondaysanız ilk 5-10 işi çok az karla hatta az zararına bile yapabilirsiniz. kulaktan kulağa yayılır böyle şeyler.
güzel fotoğraflar çekin.

Kızlar aslında biraz dert birazda arayış benimkisi yardım ederseniz sevinirim. Ben çalışıyorum bir işte. Aklıma esti yakın arkadaşıma şöyle bişey yapsak nasıl olur diye iş fikri sundum kabul etti ortaya az bir para koyarak başladık. Bir yıl içinde tanındık şuan bulunduğumuz şehirde tanınan ve para kazanan bir organizasyonuz.ama kız çok geçimsiz hep benim dediğim olsun parayı ben yöneteyim, müşterilerle ben muhatap olayım mantığıyla beni yıldırdı. Öyle ki ikimiz ortaktır ama yaptığımız işte annesinin bile fikirlerini uyguluyorduk ama benim fikirlerimi reddetip(böncöö öyle yapmayoluumm çook kotuu fikörr) diye ağzını büze büze konuşuyordu. Bende herşeye evet diyen bir tip olduğum için günlerce uykusuz kalıyordum benim isteklerim olmuyor diye. Bende kuzum ben seninle yapamıyorum ya malzemeleri satalım yada kattığım paramı ver yoluna tek devam et diye ortaklıktan ayrıldım. Arabasını satıp benim paramı verdi.
Şimdi kızlar o iş fikri bana aitti. Bir yılda çok yıprandık ama çok hızlı yol kattetik tanınmak ve iş tutmak için. İyide para vardı. Çok zengin olabilirdim. Şimdi size sorum şu.. Elimdeki sermaye ile o işe tek başıma girsem mi. Bu kez kimseyi ortak yapmayacağım. O yorucu süreci tek başıma göğğsleyebilirmiyim. Arkadaşımın çevresi çok genişti. İnstagramda 7000 takipçi yapmıştık. Benim çevrem ve şansım pek yok. Yakın arkadaşlarım dahi takip etmiyordu. ama o işe tekrar girmek istiyorum.yada o enerjiyi artık bulamazsın kendinde başka işe giriş mi dersiniz.
Sizlerin evde ek iş olarak yaptığınız iyide geliri var dediğiniz işler neler. Fikir verirmizşniz. Magnet mum yapımı, çiçek yapımı, pasta süslemesi vs gibi şeyler.
Şimdiden teşekkür ederim. Belki herkese fikir çıkabilir hadi el atın hepimizin fayadalanacağı bişeyler bulalım
Ortaginizla aslında birbirinizi tamamliyormussunuz. Bu işlerde fikir kadar çevre de önemli. Orjinal fıkra gelince, buraya yazdıktan sonra orjinalliği kalmaz. Orjinal fikri olan da zaten kendi uygulamak yerine buraya yazmaz.

40 lira mi ? Ahsaba cok vermissiniz sanki.
30 cm capli isimli ahsaba 25 lira verdim.Boyamadim ben bir de.O yuzden boya parasi yok.2 renk tek bukum 5 mm ipe de 10 ar liradan 20 lira tuttu.1 tane de ayicik 8 lira.

Nerede yaşıyorsunuz?
5 mm ip eminönü de tanesi 18 tl 🙄
Sahi nereden aldığınızı sorabilir miyim , ahşabı ve ipi ..

Nerede yaşıyorsunuz?
5 mm ip eminönü de tanesi 18 tl 🙄
Sahi nereden aldığınızı sorabilir miyim , ahşabı ve ipi ..

Bursa'da yasiyorum.Aslinda eminonu bunun merkezidir ama neden bu kadar pahali ki ? Internette bile daha ucuz ipler.Sasirdim.N11 de bile ahsap daha ucuzdu isimli.

Back
X