oriflame

turkuazz_81

melis ela nur
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
204
4
96
43
İstanbul
arkadaşlar merhabalar
oriflame ürünlerinden kullandığınız ve memnun kaldığınız ürünü bana yazabilirmisiniz özellikle fondotenlerle ilgili fondoten alıcam ama hangisi iyi bilemedim çünkü hiç daha önce oriflame kullanmadım ne tavsiye edersiniz kullanıpta memnun kaldığınız ürünler nelerdir?öncelikli fondoten sonra ise diğer ürünler....
şimdiden teşekkürler....

giordani gold serisinin herşeyini gözün kapalı alabilirsin canım çok çok kaliteli
bu arada ablam beauty serisin fondödetini aldı o da çok süper
temmuz ayında mineralli pudrası indirimde burdan duyrulur ben alıcam şahsen.vısıons serisinin bazı ürünlerine dikkat et sadece bazıları çok dandik
saakın deo- rollon alma o da güzel değil ama cildine uygun olan her kremi çok süper.

peki arkadaşlar oriflame gıordıon gold serisindeki fondoteni almayı düşünüyorum fakat tonuna karar veremedim açık tenli değilim çok kara esmerde değilim orta ten sizce hangisi ideal olur pürüssüz durur. lütfen yardım edin diğer siparişleri verdim fakat tonundan dolayı fondoten beklemede malum katalogdan renk seçilmiyor..

Buğday tenlsin sanırım light ivory uygundur senin için.
Memnun kalmazsan değişim yapılıyor zaten.yerimseniben

giordian gold serisi gerçekten çok kaliteli tavsiye ederim.
bu arada ben oriflame ürünlerini yeni kullanmaya başladım ama aldığım tüm ürünlerden nerdeyse % 100 memnun kaldım.
power shine rujlarıhem 9.90 em çok hoş renkleri cvar.
miss o edt çok güzel kokuyor tam yazlık.
sümbül kokulu el kremi çok güzel.aklıma gelenleri yazarım ara sıra

arkadaşlar verdiğiniz bilgiler için çok teşekkür ederim devamını bekliyorum oriflame ürünlerini kullanıpta memnun kaldıklarınızı yada kalmadıklarınızı banada söylerseniz bende ona göre fikir edinmiş olurum
leylek82 arkadaşım sayesinde birkaç sipariş verdim çok yardımcı oldu bana sağolsun
island arkadaşım sayesinde ise içim rahatladı değişim yapıyorlar diyince
ve son olarakta ardayasbu arkadaşım bugun yeni katalog elime geçti hemen tavsiyelerini dikkate alıcam başka bilgilerde bekliyorum sizlerden
siparişlerimde fondoten hariç elime geçti bakalım bende memnun kaldıklarımı burdan sizinle paylaşırım şimdiden çok ama çok teşekkür ederim fikirlerinizi bekliyorum

Ben oriflame'in temsilciliğini yapıyorum daha doğrusu sadece üyeyim kendime çalışıyorumsırnaşık şey
Her ürünü elimden geçmiştir sormak istediğiniz olursa buralardayım.yerimseniben

canıım benim sana önerim natural begie tüm cilt tiplerine uyum saglıyor ben satmıştım çok memnun kaldılarrbeyaz tenlilere bile oluyorrr

Ben oriflame'in temsilciliğini yapıyorum daha doğrusu sadece üyeyim kendime çalışıyorumsırnaşık şey
Her ürünü elimden geçmiştir sormak istediğiniz olursa buralardayım.yerimseniben

peki bişey sorabilirmiyim bende renklendirici jel almak istiyorum da nasıl bişey bilgi verebilir misin

peki bişey sorabilirmiyim bende renklendirici jel almak istiyorum da nasıl bişey bilgi verebilir misin

Cilde ışıltı katıyor ben denemedim cildim yağlı olduğu için zaten parlıyorum bi de onu sürersem:bbo:
Cildin yağlı ve problemli değilse doğal hoş bir görüntü verir ama çok da gerekli bir ürün değil bence.yerimseniben

benim cildim de yağlıdır ama parlaklık veren kremler zaten yağsız oluyor. nemlendirmek ve yağlandırmak ayrı şeyler. yazın pırıltı da çok hoş duruyor bence :)

bu arada selülit ampullerinden kullanan var mı içinizde?

vinsons serisi var priflmede salatalık var içeriğinde o harika parttılı hatta nek dar fytı şuan?

peki arkadaşım aldın mı acaba ? kullandınmı memnun kaldysan bende almayı düşünüyrmda

arkadaşlar ben de giordani gold adaptive fondoteni sipariş verdim.beyaz tenli+ela gözlü koyu kumral saçlıyım.acaba porselen rengi uygun bir karar mı?...yoksa light ivory mi güzel olur?

BENDE oriflame mattle control fondoten aldım beyaz tenli koyu kumral saçlı ela gözlüyüm sanki cildğime sürdğümde rengi biraz sarımtıraklaştırıyo doğal durmuyo bu fondoteni kullan varmı yada bana hanği markanın fondotenini önerirsiniz,maybelline dream mat mausse fondoteni sizce nasıl doğal görünüm verirmi..

hangi renk tonunu aldınız.benim sipariş ettiğim porcelain rengi adaptive fondoten geldi ve cildim geçrkten porselen bebek gibi duruyor çok güzel oldu.sanırım siz koyu renk almışsınız.

OPTIMALS oxygen boost yüz kremini kullanıyorum,her defasında biri bana "yüzüne ne sürdün harika görünüyor "dediği için dikkatimi çekti gerçekten çok ışıltılı gürünüyor yüzüm.memnunum. ayrıca power shine rujunu ve parfümlerini beğenerek kullanıyorum.gece kremim de oriflame 'den (ecollagen night cream).cildim çok kuru olduğundan dolayı her marka ürün iyi gelmiyor ama oriflame den memnunum

Son düzenleme:

.................................................

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…