- Konu Sahibi turkuazz_81
-
peki arkadaşlar oriflame gıordıon gold serisindeki fondoteni almayı düşünüyorum fakat tonuna karar veremedim açık tenli değilim çok kara esmerde değilim orta ten sizce hangisi ideal olur pürüssüz durur. lütfen yardım edin diğer siparişleri verdim fakat tonundan dolayı fondoten beklemede malum katalogdan renk seçilmiyor..
peki arkadaşlar oriflame gıordıon gold serisindeki fondoteni almayı düşünüyorum fakat tonuna karar veremedim açık tenli değilim çok kara esmerde değilim orta ten sizce hangisi ideal olur pürüssüz durur. lütfen yardım edin diğer siparişleri verdim fakat tonundan dolayı fondoten beklemede malum katalogdan renk seçilmiyor..
Ben oriflame'in temsilciliğini yapıyorum daha doğrusu sadece üyeyim kendime çalışıyorumsırnaşık şey
Her ürünü elimden geçmiştir sormak istediğiniz olursa buralardayım.yerimseniben
peki bişey sorabilirmiyim bende renklendirici jel almak istiyorum da nasıl bişey bilgi verebilir misin
BENDE oriflame mattle control fondoten aldım beyaz tenli koyu kumral saçlı ela gözlüyüm sanki cildğime sürdğümde rengi biraz sarımtıraklaştırıyo doğal durmuyobu fondoteni kullan varmı yada bana hanği markanın fondotenini önerirsiniz,maybelline dream mat mausse fondoteni sizce nasıl doğal görünüm verirmi..
Merhaba..
Arkadaşlar sık sık bu uyarımızı bu tür temsilcilik içeren konulara yazıyoruz ama ne yazık ki dikkate alınmıyor..
Bu firmalara üye olacaklar ürünlerin kendi sitelerine, üye toplayacak olanlar ise lütfen eşine,dostuna,etrafına yönelsin..Sitemizin kuralları vardır ama bu tür konularda mesaj yazarken hiçbir üyemiz ne forum kurallarına göz atıyor ne de konu içine yazdığımız uyarıları dikkate alıyor..
Aşağıda belirteceğim noktaları iyi anlayalım, bilmeden yazanlara da anlatalım lütfen..
Başlık, soru ve sorunlarınızı paylaşmanız için açılmıştır..Birbirinize çalışma konusunda faydalı bilgiler verebilir(ödeme,iade,faturalandırma vs.vs.),ürünler hakkında olumlu yada olumsuz düşüncelerinizi belirtebilir,fiyatı hakkında yardımcı olabilirsiniz.
Sadece paylaşım dışına çıkılıp,konuyu paylaşımdan uzağa çekip,işi ticarete çevirmek,üyelik yapmak gibi faaliyetlerde bulunmak yasaktır..
Katolog eklemek,ürünün site adresini verip yönlendirme yapmak,üye yapayım,özel mesajlardan yardımcı olayım teklifleri ve rütbelerinize takım öncüsü yazmak,ürünleri işaret etmek yasaktır..
Üyelik yapmak kadar üye olmak isteyenlerin de mesajları silinip, forum kuralları gereğince uyarı alacaktır.. Bu durum forum içinde olduğu kadar özel mesajlar için de geçerlidir ve özel mesajlar da incelenmektedir..
Bunun dışında, paylaşım yapmanız da, bizler açısından sakıncası bulunmamaktadır..
Kolay gelsin
Kadınlar Kulübü
Bu şekilde paylaşım yapmayanlar siteden bir süre uzaklaştırma alacaktır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?