daha önce oriflame işi yapıyordum elimde çok fazla ürün var isteyene burdan kargoyla gönderebilirim
tatlım gördüğün gibi hepsi var ve resimlerini atmadıgım da var takas olarak kozmetik ürünü düşünmüyorum elimdekileri satmaya çalışıyorumsende çok varmış gerçekten, hepsi var mı resimdekilerin, parfümlerle ilgileniyorum ama takasla ancak.
Canım sıfır ürün satışı yapmak yasak. Birazdan Mune kapatır konunu. Benim öyle olmuştu ikinci el fiyatı verdiğim halde. :)
Canım sıfır ürün satışı yapmak yasak. Birazdan Mune kapatır konunu. Benim öyle olmuştu ikinci el fiyatı verdiğim halde. :)
burdakilerde danışmana özel indirim broşüründen tabii ben yine indirim yapacam hepsi de mevcut açılmamış illaki kullanmak mı gerek satış için ?
burdakilerde danışmana özel indirim broşüründen tabii ben yine indirim yapacam hepsi de mevcut açılmamış illaki kullanmak mı gerek satış için ?
ben de merak ettim bunu, hepsi ucundan acip satilabilir ozaman ikinci el olur,
anlayamadim kuralin mantigini
fndkfndk imzan güzelmis, rahatlaci bi müzik
Aynen öyle dedim Mune'ye. İlla ikinci el diyorsanız hepsini birer kez kullanayım dedim. :) Ama kapattı konumu. Burada herkes oriflame satışı yapmaya kalkar, daha önce konusunu kapattıklarım da beni zor durumda bırakır dedi.
Beğendiğine sevindim canım. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?