• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Oriflame ürünleri

oriflame ürünleri hakkındaki düşünceleriniz nelerdir.

avon un sağlık bakanlığından onaylı olmadığını öğrendim artık kullanmıyorum ama oriflame ile ilgili öylebişey varmı bilmiyorum bu zamana kadar oriflame nin çok az ürününü kullandım ama bundan sonra lkullanacaksamda bunu kullanırım..anlamıyorum avon hem sağlık bakanlığından onaylı değil hemde reklamları bile çıkıyor, anlayaamdım gitti..

sevgili melankolera, kesinlikle katılıyorum, cilde okadar zararlı ki, kanserojen madde oranı da yüksek herneyse ben oriflame danısmanıyım sonucta rakip firma oluyor ben oriflameyi kendimde kullandıgım için satıyorum ürünleri harika bugüne kadar kullanıp da memnun kalmadıgım ürün olmadı cildime cok faydası oldu hatta, herkese tavsiye ediyorum

avon'un sadece parfümleri hoşuma gidiyor
oriflame'den sıkıştırlımış pudra almıştım ve çok hoşuma gitmişti
şimdi bitti yeniden alıcam
oriflame'nin cilt bakım,makyaj ürünleri iyi ama parfümlerinden 1-2 tanesini kullandım,hoşuma gitmedi

sevgili melankolera, kesinlikle katılıyorum, cilde okadar zararlı ki, kanserojen madde oranı da yüksek herneyse ben oriflame danısmanıyım sonucta rakip firma oluyor ben oriflameyi kendimde kullandıgım için satıyorum ürünleri harika bugüne kadar kullanıp da memnun kalmadıgım ürün olmadı cildime cok faydası oldu hatta, herkese tavsiye ediyorum

katılıyorum cnm oriflame güzel..

ben oriflame temsilciliği yapıyorum makyaj malzemelride cilt bakım ürünleride organik isviçrede üretiliyor.ben bütün ürünlerini öneririm.avona gelince sadece reklam yapıyorum ama oriflame in reklama ihtiyacı bilenn biliyor zaten mükemmelliğini:lepi:

ürünlerimizi ben asla avonla kıyaslamam bile. ürünlerimizin hepsi dogal içlerinde katı malzemesi yok cildimize zarar vermiyo. kaliteli bir ürün asla reklam istemez. satmayan mal reklam yapar. oriflame ürünlerini kullanıpta halen üye olmayan larada tavsiyem kayıt olun satın para kazanın ayrıca hediyeler kazanın.

bende oriflame danışmanıyım birçok ürününü kullandım özellikle cilt bakım kremleri rimelleri ve rujlarından çok memnunum tavsiye edebilmek açısından da kullandığım ürünler oluyor en çok milk&honey serisini tavsiye edebilirim vücut bakımında kuru ciltlere.

arkadaşlar oriflame isveçli bir firma ve ürün kalitesi oldukça yüksek doğal özler kullanıyor parfümlerinde kesinlikle ticari alkol kullanmıyor astımlılar bile parfümleri rahatlıkla kullanabilirler,sağlık bakanlığı onaylı ve 2o yıldır türkiyede dünyanın 65 ülkesinde satılıyor ve bu ülkeler avrupa ülkeleri çoğunlukla tüm ürünleri güvenle kullanabilirsiniz tabii ama cildinize uygun olanları ürün alırken yaş grubunuza cilt tipinize uygun olup olmadığını kontrol edin:)

arkadaşlar oriflame isveçli bir firma ve ürün kalitesi oldukça yüksek doğal özler kullanıyor parfümlerinde kesinlikle ticari alkol kullanmıyor astımlılar bile parfümleri rahatlıkla kullanabilirler,sağlık bakanlığı onaylı ve 2o yıldır türkiyede dünyanın 65 ülkesinde satılıyor ve bu ülkeler avrupa ülkeleri çoğunlukla tüm ürünleri güvenle kullanabilirsiniz tabii ama cildinize uygun olanları ürün alırken yaş grubunuza cilt tipinize uygun olup olmadığını kontrol edin:)
merhaba ilk defa oriflame parfüm almayı düşünüyorum grace parfümünü düşünüyorum mor fıs fıslı şişede kalıcı ve güzelmidir.önerirmisiniz?:nazar::kkk::72:

kaliteyi ucuza alın,tanıtın,kullanın arkadaslar ,6 aydır oriflame temsılcısıyım her urununu denedım memnun kalırsınız tavsiye ediyorum...grace edp olduğu için çok daha kalıcıdır harika bir seçim

oriflame ürünleri gerçekten çok güzel rujları göz kalemleri parfümleri bir harika...
divine parfümünü deneyin arkadaşlar mükemmel hatta divinenin vücut kremide süper kokuyor

Eki Görüntüle 304626

love potion isimli bu parfümü kullanan var mı arkadşlar. katalogda kokusu çok hoşuma gitti çikolata gibi sıcak bi kokusu var kış için uygun sanki. ama katalgdaki kokuyla kendi kokusu farklı olabilir. kullananların yorumlarını alabilir miyim :34::34:

Back
X