Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Orta denebilir...
Olmasa da yoklugu hissedilmiyor..
Gecen yil danismaniydim..
Urunlerini hayvanlarda denedikleri gercegini ogrendikten sonra iptal ettim uyeligimi...
Bu deneyler ufak bi siringa isi degil cok korkunc acimasiz deneyler ve bu suca ortak olmak istemedim...(
Ayrintilari arastir istersen onemli bi konu:Markani kendin sec topigini okuyabilirsin...
Katalogun arkasina koydugu uyduruk pati de yalan bi logo haberin olsun canim....
Oriflame bitkisel diye tanıtıp duruyorlar ama sıradan kozmetik ürünlerinden hiçbir farkı yok aslında.. diğerlerinde ne kadar bitkisellik varsa oriflame de aynı... ürünlerin içindekiler kısımları ispatıdır
Bence de cahil insan ancak bos bos konusuyor...!http://www.mediapeta.com/peta/PDF/companiesdotest.pdf BU LİNKTEN HAYVANLAR ÜZERİNDE DENEY YAPAN FİRMALARI GÖREBİLİRSİNİZ. lİSTE HAYVAN DENEYLERİNİ ÖNLEME DERNEĞİ PETA DAN ALINMIŞTIR. KULLANDIĞINIZ BİRÇOK FİRMANIN BURADA LİSTEDE OLDUĞUNU GÖRECEKSİNİZ.
DİKKATİNİZİDE BU LİSTEDE ORIFLAME MARKASININ YER ALMAMASINA ÇEKMEK İSTİYORUM.
AYRICA TAMAMEN BİTKİSEL ÜRÜN DİYE BİRŞEY YOKTUR. KARPUZU BLENDER YAPIP KREM KAVANOZUNA DOLDURACAK HALLERİ YOK. AYRICA KİMYA KOZMETİK SEKTÖRDE KİMYA BİLGİNİZ NE KADAR ACABA DA BU KADAR NET VE KARALAMA İÇEREN MESAJLAR YAZABİLİYORSUNUZ?
BU LİNKTEN ORIFLAMENİN %100 DOĞAL BİLEŞENLER KULLANDIĞINI OKUYABİLİRSİNİZ.
Oriflame - Doğal İsveç Kozmetikleri - Oriflame cosmetics
BU LİNKTENDE HAYVAN DENEYLERİ VE ÜRÜNLERİN İÇERDİĞİ BİLEŞENLERLE İLGİLİ YAZILARI OKUYABİLİRSİNİZ.
Oriflame - Doğal İsveç Kozmetikleri
CAHİL İNSAN BOŞ KONUŞUR ELİNDE DAYANAKLARI YOKTUR KULAKTAN DOLMA ŞEYLERLE BİR MARKAYI KARALAR.