- Konu Sahibi minel axsxk
- #8.321
şimdi baktım da en son temmuz ayında sipariş vermişim daha 1 yıl olmamış ama dediğiniz gibi düzenli vermediğim için talep ediyorlar sanırım teşekkürler cevap verdiğiniz için :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hüsrana uğrayanlardanım dzüenli olmasa da ara ara sipariş veriyorum bu ay faturama 16tl abone bedeli yansıtmışlar siz 7,50tl diyorsunuz bana neden böyle bir tutar yansımış olabilir bir de sipariş vermediğim halde parfüm ve kremi faturama ekleyip göndermişler sipariş ettiğim saç köpüğünün kapağı da kırık geldi iade etmek kargo ile uğraşmak bir dert kargo parası da cabası bu yüzden gönderemedim kaldı öyle
dün sipariş veren arkadaşın kargosu yarın geliyormuş benimki neden gelmedi yaaaaaaaa herkes yarına bekliyor bugün gelmedi yarın gelse bile pazartesi teslim etcem
dün sipariş veren arkadaşın kargosu yarın geliyormuş benimki neden gelmedi yaaaaaaaa herkes yarına bekliyor bugün gelmedi yarın gelse bile pazartesi teslim etcem
Merhaba arkadaşlar bende bu ay hüsrana uğrayanlardanım dzüenli olmasa da ara ara sipariş veriyorum bu ay faturama 16tl abone bedeli yansıtmışlar siz 7,50tl diyorsunuz bana neden böyle bir tutar yansımış olabilir bir de sipariş vermediğim halde parfüm ve kremi faturama ekleyip göndermişler sipariş ettiğim saç köpüğünün kapağı da kırık geldi iade etmek kargo ile uğraşmak bir dert kargo parası da cabası bu yüzden gönderemedim kaldı öyle
Saboli, yardımın için çok teşekkür ederim. 100 mesajım olmadığı için özelden mesaj atamadım ancak aradığım şeyi oriflame internet sitesinde buldum, tekrar teşekkürler :))
Arkadaşlar ben Oriflamea üyö olmak istiyorum fakat sitesinden bilgileri doldurduğumda sürekli bana TC kimlik no ile Ad soyad uyumlu değil diyor. 15 kere denedim belki hep aynı hatayı veriyor. Allaha şükür kendi adım soyadımı doğru biliyorum TC kimlik numaramıda hep kontrol ederek yazıyorum ama sürekli aynı hatayı veriyor. Aynı şey başına gelen var mı?
tabi herşeyi kullanmamak lazım ama ben cilt ürünlerinden gayet memnunum cildimde etkisini gördüğüm için söylüyorumÖzellikle milk&honey serisinden ve resmini koydugum swedish spa minerals'i herkese tavsiye ederim.bu ürün ciltteki ölü hücreleri içerisnde bulundurduğu deniz tuzu minelraliyle arındırıyor ve yumuşak,pürüssüz bir görünüm saglıyorr
[/url][/IMG]