- 13 Mart 2008
- 4.079
- 97
- 158
- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #8.261
sipariş veriyorum 128171 kodlu süpriz hediye diyo.alan arkadaşlar varmı acaba içinde ne var ki
Kızlar SARPİO EĞİTİMİ ne katılan var mı aranızda
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMDİİİİİİ
Lancome satış müdürü geçtiğimiz 2 aydır oriflame ailesine katılmış ve bugün eğitimin bir bölümünde yer aldı
şakayla karışık sonunda doğru yolu bulduğunu ve oriflame e katıldığını söyledi:)) bizleri çok mutlu ettii
NAZAN hanım mükemmeldiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu ay kesinlikle hedefim %21 seviyesi
Canım ben anlamadım ki sen üye mi oldun oriflame e?
geçen gün doreye üye olmayı düşünüyodun yanlışmı hatırlıyorum?
şimdi sipariş veriyorum diyosun anlayamadım durumu
sürpriz paket sipariş verirken çıkıyor ortaya
kodunu bilmiyorum
siparişe ekliyosun
bana mascara sabun ve bişey daha çıkmıştı hatırlayamadım şimdi
Kızlar SARPİO EĞİTİMİ ne katılan var mı aranızda
MUHTEŞEMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMDİİİİİİ
Lancome satış müdürü geçtiğimiz 2 aydır oriflame ailesine katılmış ve bugün eğitimin bir bölümünde yer aldı
şakayla karışık sonunda doğru yolu bulduğunu ve oriflame e katıldığını söyledi:)) bizleri çok mutlu ettii
NAZAN hanım mükemmeldiiiiiiiiiiiiiiiiii
bu ay kesinlikle hedefim %21 seviyesi
Ben artık satış yapmıyorum sadece primimi alabilmek için belli bir miktar girmem gerekiyor
bunun içinde 2 tane nutrishake ve tamamlaması için bir iki ürün daha giriyorum yetiyor
eşim sabahları kahvaltı yapmayı sevmiyor bende nutrishakeden içiriyorum diğerinide kendim içiyorum sağlık için.
Canım ben anlamadım ki sen üye mi oldun oriflame e?
geçen gün doreye üye olmayı düşünüyodun yanlışmı hatırlıyorum?
şimdi sipariş veriyorum diyosun anlayamadım durumu
sürpriz paket sipariş verirken çıkıyor ortaya
kodunu bilmiyorum
siparişe ekliyosun
bana mascara sabun ve bişey daha çıkmıştı hatırlayamadım şimdi
merhaba arkadaşlar daha önce avon temsilciliği yaptım şimdi orıflame istiyorum ama şartlarını merak ediyorum yani avon gibi sipariş vermeyince üyelik sonlandırılıyor mu kargo ücreti ödememek için ne kadarlık sipariş verilmeli.
bu ay kayıt kampanyası var çantalar çok güzel ve kayıt 1 lira:)
toplam 100 bp lik yani yaklaşık 120 liralık sipariş verirseniz kargo ücreti ödemezsiniz
100 puan yapamazsanız kargo sıfırlayıcı ürün girersiniz ve elinizde ürün olur 8.99 ödersiniz
her ay belli bi miktar ürün çekme zorunluluğu yok
1 yıl boyunca sipariş vermezseniz üyeliğiniz düşer
sıfır risk
çok teşekkür ederim sağolun vermiş olduğunuz bilgiler için
bu arada kızlar 2009 dan beri 2 farklı sponsorla çalıştım o zaman beri danışmanım...
o zamandan beri ne birini kendim kaydedebildim ne de bu işten kar elde ettim.
ben mi beceriksizim anlamadım ki,güzel kazancı var diyo herkes...
BENİM ŞU ANDA 200 DEN FAZLA ÜYEM VAR....İSTEDİKTN SONRA KAYITTA OLUR SATIŞTA.....SADECE KENDİNİZE GÜVENECEKSİNİZ,VE ASLA OLUMSUZLUKLAR KARŞISINDA PES ETMİYECEKSİNİZ...İNSANLARIN CEVABI HEMEN HAZIRİÇEVREM YOKKİ,HERKES ORİFLAMECİ,SATAMIYORUM,KİMSE KAYIT OLMAK İSTEMİYOOR GİBİ HAZIR CEVAPALAR DUYARIZ HALBİKİ KENDİNE VE GÜCÜNÜZE İNANIN.PESETMEYİN...
BU İŞLERDE PESETMEENLER YOL ALIYOR,,PES EDENLERDE PİŞANLIKLARIYLA KALIYORLAR.fANTASİA KARDEŞ SİZİNLE İLGİLENEN KİŞİ EĞİTİMİNİZİ TAM VEREMEMİŞTİR,,,,YADA SİZ PEK İSTEKLİ OLAAMAMIŞSINIZDIR....
HERŞEY ÇOK İSTEMEKLE GERÇEKLEŞİYOR..ÇÜNKÜ
İSTEMEK BAŞARININ YARISIDIR........
DEMİŞSİNİZ BEN HİÇ PARA KAZANMADIM...ŞU ANDA ÜST DANIŞMANIM ŞUBATTA DİREKTÖRLÜK ÜNVANINI ALACAIM.DÜN PRRİMLERİMİZ YATTI .1.394 PRİM HAKETMİŞİM.BANKADAN ÇEKTİM BU SADECE PRİMİM....BİR BAYAN OLARAK EVDE OTURARAK,KENDİ İSTEDİĞİM SAAT VE ZAMANLARDA ÇALIŞARAK KENDİ İŞİMİ YAPIYORUM.FENA PARA DEĞİL.....ŞİMDİLİK....SİZCE.....TABİKİ BEYOLUN BAŞINDAYIM TÜRKİYE 1.Sİ 80 MİLYARA YAKIN PRİM ALIYOR .ODA NORMAL SİZİNN BENİM GİBİ EV HANIMIYDI.AMA PESETMEDİ..DEVAMLI SATIŞ VE KAYIT YAPTI....VE O RAKAMLARI HAKETTİ.....YANİ GERÇEKTEN O PARALR KAZANILIYOR VE DAĞITILIYOR.....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?