- Konu Sahibi minel axsxk
-
- #5.981
bende 6 tane var ama benim bile alasım var daring red ve ırressıstıble red rengini merak ediyorum
yok canım bu ay o çantadan.
Ben de aynı böyleyim işte tüm renkleri çok merak ediyorum çook o yüzden giordani gold rujların numunesini aldım her rengini kullanıyorum :) Bu arada giordani goldun optulent rose rengini şiddetle tavsiye ederim gerçekten kaliteli ruj ve o renk muhteşem ne cart kırmızı ne bordo böyle dudakta süper duruyoo :)
tesekkür ederim tatlım demekki gene sipariş vericem
ayy durr söleme böle alırım wala zaten indirimde bu aydelicate rose rengi nasıl canım ? çok merak ediyorm :26:
Ya madem güzel giordani ruj, düşünebilirim o zaman ben de....
Ama mat mı parlak mı bilmiyorum canım mat olanlar hangileri??
Canım twilight'ın sorduğu "delicate" rose kesinlikle simli, renk çok güzel ama simlii o yüzden tercih eder misin bilemiyorum. Benim favorim *Optulent Rose <3 (simli değil çok çok çok çok az azıcık parlak ama nem verdiği için bence mükemmel bi renk ne kırmızı ne bordo bunu sürdüğümde rujun numarasını sordular. Diğerlerinde sim var malesef. Yaa da çok belli oluyor diyeyim.
simli mi ? Yok canım kalsın o zaman simli rujları hiç sevmem :) ama şu opulent rose çok övdün bella merak ettim.Very me rujlardan vazgeçtim.Giordani mi alsam ?
Biliyo musun ben de very me rujlardan lipstain bi de onun pembesi varya onu çok ama çok merak ediyorum yaaa onlarda hiç sim yok ya bitiyorum katologtaki rengine ben de onlardan alcam ama giordani gold ruj da bi daha bu fiyata düşmez kafam karıştı gene baya sipariiş vercem sanırım
bella ben lipgloss almaya korkar oldum ya :18: genelde yapış yapış oluyolar ya sevmiyorum yoksa kaçırmazdm onları gözümde çarpmıyo deil hani ama vazgeçiyorm sonra..şimdi ne yapcam ben ya opulent rose al mı diosun :26: bide ruby red rengi nasıl tatlım giordaninin ? o da hoş bi kırmızı gibi..kış geldi ya ben sardım gene kırmızılara bordolara
Evet bende yapış yapış olunca sevmiorum canım ama kırmızı olan lipgloss çok hoş duruyo aldım denedim
Ya ben doğru dürüst sürmüyorum bile hafif dokunduruyorum ruju yani tam kullanıyorum denemez...Ama kırmızı da kırmızı arkadaşş
Giordani scarlett rujlar da kırmızı ya acaba ondan mı alsak
ayh sorma tatlım ya ordaki scarlet ve carmine renginede bittim
Ya bu mercan rengi nasıl bi kırmızı? Turuncuya mı çalıyo yoksa daha mı keskin ben ayırd edemiyorum
canım mercan rengi daha çok içinde kırmızı barındırmayan coral diye tabir ettiğimiz turuncu-pembe karışımı bir renk
selam arakadaşlar oriflame bende yeni üye oldum geçen ay ve bu ay 2üye yaptım yanlız aklıma takılan bi şey var üyelerimin puanı bana yansıcakmış galiba ama benim bp bu ay 100 altında hediyelerden yararlanmam için benim mutlaka 100 geçmemmi gerek yoksa onların puanıyla 100ü geçmiş olucammı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?