- 21 Ekim 2009
- 1.908
- 0
- Konu Sahibi minel axsxk
çok teşekkür ederim ecrinsunbul.inan hiç bilmiyordum öyle kullanılacağını..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
çok teşekkür ederim ecrinsunbul.inan hiç bilmiyordum öyle kullanılacağını..
kızlar anti cellulite and slimming gel işe yaradı. hem de günde bir kere yaptığım halde. üstelik de sadece 3 kerede çok büyük fark oldu. süper yaa.
vayyy delikafaduldensüper ozmn:teytey:
evet bende karınsıkılaştırıcıyı kullandım hiiç bir beklentim yoktu ama mucize gibi bir ürün oldu bize oriflame ürünleri hakkında eğitim veren gönen hanım ürünlerimiz mucizevi değil demişti evet başkasına satarken mucize demiyorum ama benim karnımı bir topladı 4 sene bir fiil ve her şartına uyarak gittiğin step bile bu kadar etkili olmamamıştı
Biriniz bana yardım edin kaç haftadır oriflame sitesinden danışman olmak için formu dolduruyorum ama ne arayan var ne ilgilenen :S aksaraydayım beni sizde üye yapabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
Biriniz bana yardım edin kaç haftadır oriflame sitesinden danışman olmak için formu dolduruyorum ama ne arayan var ne ilgilenen :S aksaraydayım beni sizde üye yapabilirsiniz yardımlarınızı bekliyorum
Kızlar Oriflame de ürün iadesi nasıl yapılıyor?
Mavi eyeliner aldım, ama beğenmedim. Ödemeyi de kredi kartıyla yaptım. Başka bir ürünle nasıl değiştirebilirim?kaydirigubbakcemile
ecrinsunbul, çok teşekkür ederim canım ilgilendiğin için.
Ben İzmir hizmet merkezine gidiyorum kargoyla göndermeme gerek yok o yüzden.
Hemen yapılır heralde öyle olunca?
Cuma gideyim bari belli bir süresi vardır heralde iadenin?kaydirigubbakcemile
bende hızmet merkezıne gıtmıstım 1 ayda anca oldu