Merhaba..
Arkadaşım oriflame'a üye olmak istiyor inşallah ileriki zamanlarda ben de üye olmayı düşünüyorum kendim alışveriş yapmak için...
Sanırım 9 hazirana kadar 8.katalog devam ediyormuş.9.katalog zamanı üye olmak daha mı mantıklı?
Birde internetten üye olduktan sonra danışmanla buluşma gibi bir durum var mı yoksa sadece telefonda halledilebilir mi kayıt işlemi?
Son sorum ben avon temsilcisiyim ama ona da kendi ihtiyaçlarım için üye oldum.Oriflame'a da üye olsam etik açıdan bir sorun olur mu sizce?
cnm yakında üyelik 1tl olur o zmn üye ol derim,çünkü normalde 20tl gibi bişey üyelik parası
netten üye olunca bi danışman atarlar size,ve tlfla size ulaşır kısaca sipariş verme yöntemi, katkat kazan yada hoşgeldnz prog.larıdan bahseder. bunun dışında yeni kataloglar elinizde olmadığı için,kendisinden göndermesini rica edebilirsnz..
avon ve orif. bir arada yürütenlerde var cnm, etikle alakası olduğunu düşünmüyrm çünkü başkasını kandırmak gibi bi niyetiniz yok sonuçta kendinize sip. vermek için üye oluyosunz.
zaten satış yapma amacınız zmnla oturucaktr,önce yakın çevrenizden arkadaşlarınz,komşularınızdan başlarsınz heleki birde tutarsa eğer, müşteri sizi bulmak ister, yani extra bi çaba harcamazsınız bi süre sonra
bol şans derim, aramıza hoşgeldin
ürünlerle ilgili sormak istediklerini bu konuya yazablrsn tatlım
bende yeni temsilciyim 2 ay oldu 2 sipariş verdim gelen hediye parfmler kaldı bende satmak istdim ama kokuları beğenilmedi kremlerden memnunum bide ağrı köpüğü sattım oda iyi alanlar memnun parfümleri daha kalıcı olsaymş bide kimse orıflame parfüm ve ürünlrini tanımıyor katoloğa yabancı ve ür4ünler numune gibi küçük herkes şaşırıyor
mesela hangi parfümlerin kalıcı olmadığını ve hangi ürünlerin küçük olduğunu düşünüyorsnz?paylaşabilirmsnz:26: parfüm ve rujları satmak içinde numune setlerini almanızı tavsiye ederim
iyi akşamlar bayanlar =))
ya bizim verdiğimiz siparişte stokta olmayan ürünler varmış. ve 3 ürün gelmedi, hangilerinin öbür kataloğa gelip gelmiyeceğini anlamadım açıkcası. ona göre aynı üründne sipariş edicem
yardımcı olurmusunuz
slm cnm, bi sonraki siparişini 21gün içinde verirsen,geçen dönemki alamadığın ürünler otomatikman siparişin son listesine ekleniyo zaten
http://www.kadinlarkulubu.com/kozme...unleri-tecrubelerimizi-resimli-anlatalim.html kızlar bu konuyuda takip edin,ürünlerin resimleri ve memnuniyet veya şikayetlermiz mevcut :)