- Konu Sahibi minel axsxk
- #4.521
avondan menmun kalmadıgımzdaaa oriflameye yönelmiştik.. gercekten cok güzel oriflame ürünleri.. insanın içine siniyor yani..rimeli, kremleri bilhassa da parfümleri cook güzel farklı yaniii..
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
avondan menmun kalmadıgımzdaaa oriflameye yönelmiştik.. gercekten cok güzel oriflame ürünleri.. insanın içine siniyor yani..rimeli, kremleri bilhassa da parfümleri cook güzel farklı yaniii..
evet cnm ama eclat parfümü alabilmemiz için bizimde 100 bp yapmamız gerekiyor
çizgi görünümünü azaltan serum için OOS to back order diyor nedir yani alamayacak mıyım :s:s:s
ne var ne yok kızlar nslsınz?? anneler gününüz kutlu olsun bu arada
kızlar oriflamenin şu anda sitesinde bulunan katalogdan sonraki katalog eline geçen var mı?varsa indirimli ürünleri falan yazsa olmamı:44::44: 19 mayıstan sonraki katalogdan bahsediyorum
merhaba herkese. ben de oriflame'e üye olmak istiyorum. ama sadece kendime alışveriş yapacağım. ne yapmam gerekiyor? üyelik ücreti ne kadar? üyelik ücretinden başka vermemiz gereken ücretler de var mı aylık-yıllık aidat gibi?
merhaba herkese. ben de oriflame'e üye olmak istiyorum. ama sadece kendime alışveriş yapacağım. ne yapmam gerekiyor? üyelik ücreti ne kadar? üyelik ücretinden başka vermemiz gereken ücretler de var mı aylık-yıllık aidat gibi?
kokoocum benim selam :) iyi ya nolsun bkmyi izliyorum valla şuan sen neler yapıyorsun?teşekkür ediyoruz.seninki de kutlu olsun canım :93:
merhaba. ben de aranıza katıldım artık sipariş de verdim ama yanlışlık mı yaptım anlayamadım ( en son kredili 21 gün vadeli seçeneğe tıkladım. bu durumda ödemeyi kredi kartıyla mı yapacağım? kredi kartı ile ilgili bilgi ekranı gelmedi hiç...yani nasıl oldu şimdi bu durumda ödeme şekli anlayamadım???yardımcı olur musunuz?
alışveriş sepetinde ürünler hala gözüküyor...satın almış olmadım mı şimdi anlayamadım?
hem yaptığımız üyeler hemde bizmi 100 bp yapmamız gerekiyor:S unutuyum ben ozman parfümü