- 24 Mayıs 2010
- 611
- 1
- 296
- Konu Sahibi minel axsxk
- #4.081
çatlaklar iiçin olan jeli kullanan varmı.sipariş vericem ama kararsızım bide cilt ürünleri nasıl?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çatlaklar iiçin olan jeli kullanan varmı.sipariş vericem ama kararsızım bide cilt ürünleri nasıl?
Jeli bilmiyorum ama hangi cilt ürünlerinden söz ediyorsunuz?
yarın gelir büyük bi ihtimalle.çkarsanda çıkarmasanda gelmezdi zaten allık o yzden bi problem olmazarkadaşlar bende bu ay oriflame danışmanı oldum. ilk siparişimi pazar günü verdim.. ogün akşam msj geldi kargonuz yola çıkmıştır ve 1 gün içerisinde gelir die.. bugün gelir die beklemiştim ama gelmedi yarın kesin gelirmi. yani en geç nezaman gelmesi gerekir.. kargo takibi die bişe var ama pek bişe anlamadım ondan.
bir soru daha sorucam ben 35 bp lik sipariş girdim ama sipariş listeme hosgeldiniz kayıt kampanyası allık eklendi yazdı ve 5 tl yazıodu ama 100 bp yapmak gerekmiormuydu bunun için? bende ne olur ne olmaz die sildim onu sipariş listesinden salaklıkmı yapmışım ?
Arkadaşlar 150 bp hediyesinden (makyaj paleti)memnun olan varmı.?bu akşam geçti elime resmen şoktayım ya alaymı ediyor bu şirket bizimle,canımız çıkıyor bp biriktirecez diye danışmanlarına layık gördükleri hediyelere bakın onca şeye canımız sıkılıyor bari hediye de sevindirseler nolcek
neyine şok oldun canım, paleti bende aldım cok tatlı birşey
ama küçük diyorsan hakılısın da ona alışmak lazım oriflamede ürünler iyi ama minnacık beni de visions göz kalemleri şok etti bildigin serçe parmak boyunda
herneyse kelebek palet birkaç ay önce katalogda vardı ve katalog fiyatı 34.90 dı
orflame aklı sıra bize bilmemnekadar indirim yaptı yorumu sana bırakıyorum
ya arkadaslar benım yengem uye olmuş daha yenı ve ilk siparişlerini verdi daha gecenlerde şu bir alana bir bedava rollonlardan siparış vermiş ama diğer bedavasının kodunu yazmamış kargoda çıkmş yola yapılcak bişe yok yanı acaba gönderrlermı bedavasını ?
arkadaşlar bende bu ay oriflame danışmanı oldum. ilk siparişimi pazar günü verdim.. ogün akşam msj geldi kargonuz yola çıkmıştır ve 1 gün içerisinde gelir die.. bugün gelir die beklemiştim ama gelmedi yarın kesin gelirmi. yani en geç nezaman gelmesi gerekir.. kargo takibi die bişe var ama pek bişe anlamadım ondan.
bir soru daha sorucam ben 35 bp lik sipariş girdim ama sipariş listeme hosgeldiniz kayıt kampanyası allık eklendi yazdı ve 5 tl yazıodu ama 100 bp yapmak gerekmiormuydu bunun için? bende ne olur ne olmaz die sildim onu sipariş listesinden salaklıkmı yapmışım ?
mayıs ayının kargo sıfırlama ürünü Platium Erkek Sprey Deodorantı pff
Ocak ayında büyülü toplar siparişim stokta olmadığı için gönderilmedi. ve artık o seri hiç stoğa girmeyecek çünkü yeni modeli çıkmış. ama ücreti ödendi ve ücret iadesi için ne yapmam gerekiyor ?