Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame renk tonunu açan krem kullanan???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
Merhaba yeni üye oldum oriflame almak istiyorum ankara batıkentten bir satış temsilcisi benle irtibata geçerse sevinirim teşekkürler

bu ayki katalogta vardı hemde fiyatı inanılmaz ucuz sabun ve losyon toplam 10 ytl den azdı yanlış hatırlamıyosam.

bu ürünü kullanmakta tereddüt ediyorum gerçekten işe yarıyormu?*zarar verirmi acaba benim cildim hassas ve kuru

oriflame bilmiyorum ama avondaki cilt tonunu düzelten gercekten etki yapıyor. bununda yapacagını umuyorm..
batıkentte oturuyorum canım yardım edebilceğim birşey varsa görüşelim ..bu ürünü bende kullanmak istiyorumda kararsızımbilmiyorumkismile

oriflame ürünleri için yardımcı olabilirim

Iki gündür kullaniyorum. Ise yarayacagini umuyorum. Cünkü zaten beyaz tenliyim, sadece günesten dolayi kollarimda ve sirtimda renk degisikligi var.

:84:arkadaşlar benim tenimde eskiden buğdaydı zamanla esmere döndü cildimde doğumdan kaynaklanan kahverengi lekelerde oluştu çok belirgin değil ama beni rahatsız edyor.bunları geçirecek kalıcı birşeyler kullanan varsa söylerse çok mutlu olacağım....:84:

cilt analizi yaparak hangi kremi kullanacağınızı öğrenebilirsiniz. oriflame isteyenlere yardımcı olabilirim

merhaba.yasım 37 karma hassas cilt yapım.gunes lekelerim var.bana oriflamenin temizleme tonik krem ne onerirsiniz.

sıze optımals serısınden karma cıltler ıcın matlaştırıcı kopuk jel ve matlastırı tonık onerebılırım bunlar cıldınızdekı parlamayı engelleyecektır ayrıca bu serının gece ve gunduz jel kremlerınını kullanabılrısınız cıldınızde ne gıbı bır hassasıyet var bunu bılmeden urun onermek ıstemem

güneş lekelerini hafıfletıcı optimals even out konsantre kren var bunu 15spf gunes korumalı gunduz kremıyle kullanırsanız daha cok etkısını gorursunuz

oriflame ürünleri için bana ulaşabılırsınız

yıllar önce kullandım çok faydalı oldu esmerdim ama şimdi öyle değilim şu sivilcelerde olmasa

bende fairness krem ve sabununu kullandım gerçekten çok fazla etki etti ve cildimin rengi açıldı

bende alıcam setinimi almam gerek yoksa birtek sabun ve krem yeterli olurmu ben beyaz tenliyim zaten koltuk altı kararması için ve yazın kolum güneşten karardığı için kullanıcam yoksa set olarak dahamı iyi olur birde bu krem günlük olarakta kullanabilirmiyiz..

bende kocamda kullanıyoruz faırness losyonu memnunuz. genellıkle duştan sonra kullanıyoruz. ayrıca oriflame guzellık danışmanıyım

Bu kremden için kuru ciltleri nemlendirdiğide söyleniyo doğrumu göz altı morluklarına kararmasına yani gelirmi bide kolumada sürmk istiyorum tüylendirme yaparmı:26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…