Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame renk tonunu açan krem kullanan???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
kızlar tamam varmış bu krem temmuz ayında liii arkadaşıızın ısrarları üzerine baktım kendisine de söyledim fiyatı 3.90 tl böyle olunca bazı üyeler çok miktarda çekip ürünü stoklarda kalmıyorr:umursamaz
kremin etkileri
hafif yapılı formülasyonu ile cildiniz tarafından kolayca emiilr
.5-6 haftalık düzenli kullanım sonrasında cildinizin renk tonunu açmaya yardımcı olur.
cilt renginizin koyulaşmasını engellemeye destek olmak için güneşe karşı koruma saglar
katologda yazan bunlar kızlar:

Son düzenleme:
ya bu krem renk acıyosa koltukaltındaki kararmalara flnda iyi gelırmıkı CADIARZU

canım biz oriflame üyesi olarak seminerlerini görüyoruz danışmanımız koltuk altındaki kararmalr için ideal demişti ben kullanmadım fakat onun söylediğini aktarayım dedim

keşke 1 ytl den üyelimi başlatıp ürün alsaydım şindi geçti artık bende bu gidişle yakınımda satan biri bulamıcam ufffffffffffff.

canım eğer danışman kodun varsa sen oriflame'e bir danışman olarak kayıtlısın demektir zaten

danışman kodun ve şifrenle siteye giriş yaptığında da ürünlerin katalog fiyatlarını değil danışmanlara yapılan indirimli satış fiyatını görürsün

çok yakınında bir danışman bulamadığın sürece kargo parasını mecbur ödücen artık kesin alcam diyosan
ama bi de şöyle bi olay var
mesela netten sipariş veriyosun ya bi de kargo parasını ödemicem diyosan o ayın standart bi ürünü var onu alıyosun
yani boş yere para vermektense bir ürün alıyosun yerine
diyelim o ayın standart ürünü el kremi diyelim
ne alcaksan onu sepete ekliyosun,bi de bu standart ürünün kodunu ekliyosun
yine para veriyosun ama boş yere kargo parası vermektense bir ürün alıyosun yerine
anlatabildim umarım

canım eğer danışman kodun varsa sen oriflame'e bir danışman olarak kayıtlısın demektir zaten

danışman kodun ve şifrenle siteye giriş yaptığında da ürünlerin katalog fiyatlarını değil danışmanlara yapılan indirimli satış fiyatını görürsün

çok yakınında bir danışman bulamadığın sürece kargo parasını mecbur ödücen artık kesin alcam diyosan
mesela netten sipariş veriyosun ya bi de kargo parasını ödemicem diyosan o ayın standart bi ürünü var onu alıyosun
yine para veriyosun ama boş yere kargo parası vermektense bir ürün alıyosun yerine
anlatabildim umarım

merhaba,
verdiğinizbilgiler için teşekkürler.. ancak ben online sipariş yerini bulamadım.. bu ürünlerden almak istiyorum..

merhaba,
verdiğinizbilgiler için teşekkürler.. ancak ben online sipariş yerini bulamadım.. bu ürünlerden almak istiyorum..

rica ederim.
oriflame'in sitesine girince sağ üstte kayıtlı danışman girişi var
ordan danışman kodu ve şifreyle giriş yaptıktan sonra ürünler&güzellik menüsünden ürün kataloğuna tıklıyoruz
daha sonra sağ altta bu ayın kataloğu kısmına tıklıyoruz
katalog açılınca,kataloğun hemen üstündeki menüden sayfalar arasında gezinmeye başlıyoruz
sayfaların altına biraz kaydırınca ürünlerin açıklamaları var ve sepete ekle kısmı var
bu şekilde katalogdan istediklerimizi sepete ekliyoruz
ayrıca katalogda olmayan ama isimini bildiğimiz ve almak istediğimiz bir ürün varsa sayfanın en sağ en üstünde arama kısmı var,oraya tıklayarak ürün adını aratıyoruz ve sonuçlar çıkıyor
liste halinde görebilmek için bulunan ürünleri göstere tıklıyoruz ve istediğimiz ürünü sepete ekliyoruz
alışveriş bu şekilde oluyor,ister kredi kartı ile ister havale ile ödeme seçeneği var

ayrıca eğer oriflame'e kayıtlı danışman değilsek siteden online alışveriş yapamıyoruz,daha önce detaylarını anlattığım şekilde siteden bir danışmana ulaşıyoruz ve ona istediğimiz ürün siparişini verebiliyoruz.

takıldığınız bi yer olursa yardımcı olurum,buralardayım :)

benim sabunum da hala gelmedi
kargo hala yoldaymış
hayret yaa ilk kez bu kadar geç gönderiyorlar deli oldum

anlatabildim umarım

evet canım kargo parası yerine krem alabiliyosun,ben bunuda kabul etmedim pişman oldum şindi kendi ürünümü kendim istedim gibi alacaltım,satış yaban bayanlar buldum ama cok yakınımda degiller genede bakcam bakalım,kimisi 15 gün sonra siparış veririm diyo kimisi başka söylüyo en iyi tanıdık biri, ve kendim alman. bakalım almaya calışıcam,

kızlar tamam varmış bu krem temmuz ayında liii arkadaşıızın ısrarları üzerine baktım kendisine de söyledim fiyatı 3.90 tl böyle olunca bazı üyeler çok miktarda çekip ürünü stoklarda kalmıyorr:umursamaz
kremin etkileri
hafif yapılı formülasyonu ile cildiniz tarafından kolayca emiilr
.5-6 haftalık düzenli kullanım sonrasında cildinizin renk tonunu açmaya yardımcı olur.
cilt renginizin koyulaşmasını engellemeye destek olmak için güneşe karşı koruma saglar
katologda yazan bunlar kızlar:

canım benim yardımcı oldun için sahol,kaydirigubbakcemile5

rica ederim.
oriflame'in sitesine girince sağ üstte kayıtlı danışman girişi var
ordan danışman kodu ve şifreyle giriş yaptıktan sonra ürünler&güzellik menüsünden ürün kataloğuna tıklıyoruz
daha sonra sağ altta bu ayın kataloğu kısmına tıklıyoruz
katalog açılınca,kataloğun hemen üstündeki menüden sayfalar arasında gezinmeye başlıyoruz
sayfaların altına biraz kaydırınca ürünlerin açıklamaları var ve sepete ekle kısmı var
bu şekilde katalogdan istediklerimizi sepete ekliyoruz
ayrıca katalogda olmayan ama isimini bildiğimiz ve almak istediğimiz bir ürün varsa sayfanın en sağ en üstünde arama kısmı var,oraya tıklayarak ürün adını aratıyoruz ve sonuçlar çıkıyor
liste halinde görebilmek için bulunan ürünleri göstere tıklıyoruz ve istediğimiz ürünü sepete ekliyoruz
alışveriş bu şekilde oluyor,ister kredi kartı ile ister havale ile ödeme seçeneği var

ayrıca eğer oriflame'e kayıtlı danışman değilsek siteden online alışveriş yapamıyoruz,daha önce detaylarını anlattığım şekilde siteden bir danışmana ulaşıyoruz ve ona istediğimiz ürün siparişini verebiliyoruz.

takıldığınız bi yer olursa yardımcı olurum,buralardayım :)

çook teşekkür ederim.. ben danışmalık yapmıyorum.. online alabiliyoruz sanmıştım :KK43:

çook teşekkür ederim.. ben danışmalık yapmıyorum.. online alabiliyoruz sanmıştım :KK43:

hmmm...üzüldüm..maalesef online alışveriş yok
ama başka seçenekler de var
siteden oriflame'den alışveriş edin kısmında bilgileri doldurduktan sonra bir danışman size ulaşıp siparişlerinizi alabiliyor
ama illaki online alışveriş edicem diyorsanız gittigidiyor,sahibinden gibi sitelerde bir çok oriflame temsilcisi var satış yapan
o sitelerden de ürün adını aratıp araştırabilirsiniz
hatta ben şimdi baktım her iki siteye de :) ikisinde de bu ürünler var
hatta googledan baktım başka bi sitede daha görünüyor satışta alcamsatcam diye bi site,devamına bakmadım :)
seçenek çok :)

canım ürün 6 ytl bile degilm 3.50 gördüm katologda

ben kış mevsimindeki katalogtaki fiyatının 6 tl olduunu yazmayı atlamışım. demek ki oriflame yaz mevismi nedeniyle o kadar düşürmüş fiyatını. bende bakayım yeni kataloğa. elimdekileri düzenli kullanmaya başlayım. gerçektende heveslendim. elimde de 3 adet var bu kremden. umarım işe yarar çünkü yaz nedeniyle amela yanığı oldummm mafoldumben mafoldumben

ekim ayı katalogunda görüp aldım ben de.. cildim kızardı neden ki :S puff

ben kullandım sadece sabun yıkadığın an renk açıyo kremler hiç işe yaramıyo cildimi yağlandırdı

Cilt açıcı ürünleri tavsiye ederim kızlar , bende 6 aylık üyeyim ve satmaktan çok kendim eşim ailem için annemler kardeşlerim için alışveriş yapıyorum ve isteyen arkadaşlara konu komşuya da ürünleri getiriyorum , ama oriflame ürünlerini beğenen kullanan arkadaşlara ben üye olmalarını tavsiye ediyorum hemde kasım 15 e kadar üyelik sadece 1 tl :)

oriflame bilmiyorum ama avondaki cilt tonunu düzelten gercekten etki yapıyor. bununda yapacagını umuyorm..

Merhaba

Ben sabunu ve losyonunu aldım. Kullandıktan sonra size sonuçlarını yazıcam.

ya bu söylediğiniz sey koltuk altındaki kararmalarada yarar mı yani rengini acar mı ?? veya ne gibi ürünler kullanmalıyım yardımcı olurmusunuz ?

X