Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya bu krem renk acıyosa koltukaltındaki kararmalara flnda iyi gelırmıkı CADIARZU
keşke 1 ytl den üyelimi başlatıp ürün alsaydım şindi geçti artık bende bu gidişle yakınımda satan biri bulamıcam ufffffffffffff.
canım eğer danışman kodun varsa sen oriflame'e bir danışman olarak kayıtlısın demektir zaten
danışman kodun ve şifrenle siteye giriş yaptığında da ürünlerin katalog fiyatlarını değil danışmanlara yapılan indirimli satış fiyatını görürsün
çok yakınında bir danışman bulamadığın sürece kargo parasını mecbur ödücen artık kesin alcam diyosan
ama bi de şöyle bi olay var
mesela netten sipariş veriyosun ya bi de kargo parasını ödemicem diyosan o ayın standart bi ürünü var onu alıyosun
yani boş yere para vermektense bir ürün alıyosun yerine
diyelim o ayın standart ürünü el kremi diyelim
ne alcaksan onu sepete ekliyosun,bi de bu standart ürünün kodunu ekliyosun
yine para veriyosun ama boş yere kargo parası vermektense bir ürün alıyosun yerine
anlatabildim umarım
merhaba,
verdiğinizbilgiler için teşekkürler.. ancak ben online sipariş yerini bulamadım.. bu ürünlerden almak istiyorum..
canım eğer danışman kodun varsa sen oriflame'e bir danışman olarak kayıtlısın demektir zaten
danışman kodun ve şifrenle siteye giriş yaptığında da ürünlerin katalog fiyatlarını değil danışmanlara yapılan indirimli satış fiyatını görürsün
çok yakınında bir danışman bulamadığın sürece kargo parasını mecbur ödücen artık kesin alcam diyosan
ama bi de şöyle bi olay var
mesela netten sipariş veriyosun ya bi de kargo parasını ödemicem diyosan o ayın standart bi ürünü var onu alıyosun
yani boş yere para vermektense bir ürün alıyosun yerine
diyelim o ayın standart ürünü el kremi diyelim
ne alcaksan onu sepete ekliyosun,bi de bu standart ürünün kodunu ekliyosun
yine para veriyosun ama boş yere kargo parası vermektense bir ürün alıyosun yerine
anlatabildim umarım
kızlar tamam varmış bu krem temmuz ayında liii arkadaşıızın ısrarları üzerine baktım kendisine de söyledim fiyatı 3.90 tl böyle olunca bazı üyeler çok miktarda çekip ürünü stoklarda kalmıyorr:umursamaz
kremin etkileri
hafif yapılı formülasyonu ile cildiniz tarafından kolayca emiilr
.5-6 haftalık düzenli kullanım sonrasında cildinizin renk tonunu açmaya yardımcı olur.
cilt renginizin koyulaşmasını engellemeye destek olmak için güneşe karşı koruma saglar
katologda yazan bunlar kızlar:
hmm tşkler cnm bi denemek lazımm belkı fayda ederopuyorumnanaktan
rica ederim.
oriflame'in sitesine girince sağ üstte kayıtlı danışman girişi var
ordan danışman kodu ve şifreyle giriş yaptıktan sonra ürünler&güzellik menüsünden ürün kataloğuna tıklıyoruz
daha sonra sağ altta bu ayın kataloğu kısmına tıklıyoruz
katalog açılınca,kataloğun hemen üstündeki menüden sayfalar arasında gezinmeye başlıyoruz
sayfaların altına biraz kaydırınca ürünlerin açıklamaları var ve sepete ekle kısmı var
bu şekilde katalogdan istediklerimizi sepete ekliyoruz
ayrıca katalogda olmayan ama isimini bildiğimiz ve almak istediğimiz bir ürün varsa sayfanın en sağ en üstünde arama kısmı var,oraya tıklayarak ürün adını aratıyoruz ve sonuçlar çıkıyor
liste halinde görebilmek için bulunan ürünleri göstere tıklıyoruz ve istediğimiz ürünü sepete ekliyoruz
alışveriş bu şekilde oluyor,ister kredi kartı ile ister havale ile ödeme seçeneği var
ayrıca eğer oriflame'e kayıtlı danışman değilsek siteden online alışveriş yapamıyoruz,daha önce detaylarını anlattığım şekilde siteden bir danışmana ulaşıyoruz ve ona istediğimiz ürün siparişini verebiliyoruz.
takıldığınız bi yer olursa yardımcı olurum,buralardayım :)
çook teşekkür ederim.. ben danışmalık yapmıyorum.. online alabiliyoruz sanmıştım
canım ürün 6 ytl bile degilm 3.50 gördüm katologda