Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame renk tonunu açan krem kullanan???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri
:))
benim alnımdaki minik leke açılsın istiyorum ama neyle açılcak bilmiyorumcadıarzu tenim hep bronz kalsın istemem beyaz olmak yaa:)
ben bronzken her zaman daha güzel hissediyorum kendimi..makyaj bile istemiyor yüzüm bir pembe allık parlatıcı harika oluyoryerimseniben

sana bronlaşmak yakışı demek kendine yakıştırdına göre,bende yazları az yanaklarım kızarınca hoşuma gidiyo

canım leker için hiç önerim yok bilmiyorum çünki ama normal böyle kremler gecirmez lekeleri cildiyeci belki yardımcı olur.

sana bronlaşmak yakışı demek kendine yakıştırdına göre,bende yazları az yanaklarım kızarınca hoşuma gidiyo

Evet tenim daha bir güzelleşiyo mesela selülitler hemen kayboluyorkaydirigubbakcemile3En çok bu yüzden seviyorum zaten bronzlaşmayı:kedi:

Evet tenim daha bir güzelleşiyo mesela selülitler hemen kayboluyorkaydirigubbakcemile3En çok bu yüzden seviyorum zaten bronzlaşmayı:kedi:

faydası var yani güzel,bendede selülit var az ama herhangi çapa harcamıyorum cok şeyi kısa sürelide olsa kafaya takarım düşünmedim hiç.

oriflame'in sitesinde ürünler&güzellik bölümünde oriflame'den alışveriş edin diye bir başlık var,oraya tıklayınca şu bilgi çıkıyor;

2. 2. Birçok Güzellik Danışmanlarımızın herhangi birinden alışveriş yapabilirsiniz!
Bulunduğunuz yere yakın olan bir Güzellik Danışmanımız ile bağlantı kurun ve ürünleriniz doğrudan kapınıza gelsin!

linke tıklayınca bilgilerinizi yazıyorsunuz ve size en yakın orif. danışmanı size ulaşıyor.

ayrıca ben siteden şimdi arattım dediğiniz ürün çıkıyor,sepete eklemeye de izin veriyor,sipariş vermek için illa katalogda olması şart değil diye biliyorum.

ayrıca gittigidiyorda tonla oriflame danışmanı mevcut,birine mail atın sorun,siz yeterki danışman bulmak isteyin kaç tane yolu var

ayrıca ürün benim de ilgimi çekti dur bakayım belki sipariş veririm :))) hangi kremi süreceğimi şaşırdım artık suratıma kaydirigubbakcemile3

oriflame'in sitesinde ürünler&güzellik bölümünde oriflame'den alışveriş edin diye bir başlık var,oraya tıklayınca şu bilgi çıkıyor;

2. 2. Birçok Güzellik Danışmanlarımızın herhangi birinden alışveriş yapabilirsiniz!
Bulunduğunuz yere yakın olan bir Güzellik Danışmanımız ile bağlantı kurun ve ürünleriniz doğrudan kapınıza gelsin!

linke tıklayınca bilgilerinizi yazıyorsunuz ve size en yakın orif. danışmanı size ulaşıyor.

ayrıca ben siteden şimdi arattım dediğiniz ürün çıkıyor,sepete eklemeye de izin veriyor,sipariş vermek için illa katalogda olması şart değil diye biliyorum.

ayrıca gittigidiyorda tonla oriflame danışmanı mevcut,birine mail atın sorun,siz yeterki danışman bulmak isteyin kaç tane yolu var

ayrıca ürün benim de ilgimi çekti dur bakayım belki sipariş veririm :))) hangi kremi süreceğimi şaşırdım artık suratıma kaydirigubbakcemile3
eger geçen aylarda spariş vermişseninz ve stoklarda yok ise daha sonraki aylarda sizin sepetinize ekliyorlar almak isterseniz diye biliyorum bende canım ama yanılıyor olabilirim:kahve:

ne güzel acıklamışsın

eger geçen aylarda spariş vermişseninz ve stoklarda yok ise daha sonraki aylarda sizin sepetinize ekliyorlar almak isterseniz diye biliyorum bende canım ama yanılıyor olabilirim:kahve:

haklısın canım ben de dediğin gibi biliyorum

ayrıca daha önce hiç sipariş vermediğin bir ürünü katalogda olmadığı halde sipariş vermek istediğin durumda da olur diye biliyordum ama çok emin değildim

test ettim ve onayladım :))) oluyormuş :))))

bu katalogda kaçırmak istemediğim şu oksijen maskesi vardı onu alacaktım zaten,yanında bi de fairnessin sabununu sipariş edeyim dedim,oldu,iki gün içinde gelir sanırım.ödemesini yaptım çünkü,stokta ya da katalogda yok demedi,gelsin bi bakalım.bi sorun çıkarsa haber veririm olmadı diye.

kremini bilerek sipariş etmedim,şu an başka bir kremi test ediyorum yüzümde,karışmasın diye :))

yani arkadaşlar bi danışman bulunca ya da bulduysanız katalogda olmasa da sipariş verebilirsiniz.

canım bende fairness kremini alcam ama nasıl yapcam bilmiyorum .kredi kartı kullanıyorum sisteme üyeyim ama arkadaşım yaptı ama ben satmıyorum sadece üye etti ve ben müşteri olarak almak istiyorum,

canım ben de oriflame'e üyeyim ama ticaretini yapmıyorum sadece kendime alıyorum arada o kadar :) internet sitesinden kredi kartı ile sipariş verme şansın var eğer üye isen.
ancak öncelikle siteye giriş yapabilmen için danışman kodun ve şifren olmalı,var mı ?

ayrıca yanlış anlamış olabilirim;üyeyim diyorsun ama siteye ancak danışman olarak üye olabilirsin,üyelikten kastın danışmanlık sanırım ? yani danışman olmadan siteden online alışveriş yok,danışman olmayan bir form var öncesinde anlattığım onu dolduruyor ve danışman ona ulaşıyor ama normal müşteri online alışveriş yapamıyor.

yani öncelikle danışman mısın,kodun var mı,bunu bi açıklığa kavuşturalım.

Son düzenleme:
biara oriflame danışmanlığı yaptım ve sonra bıraktım.bende bu ürünü kullandım ama pek faydasını görmedim. sanırım 4-5 ay kadar önce katalogta görünce dikkatimi çekmişti. 6 ytl civarında falandı. ama çok da bi faydasını görmedim.belki kış mevsiminde kullandıımdan olsa gerek. ama burda faydasını gördüm diyenler var. ne yalan sölim heveslendim bu yaz mevsiminde tekrar kullanayım bakalım belki bu sefer bi fark olur :Saruboceq:

canım ben de oriflame'e üyeyim ama ticaretini yapmıyorum sadece kendime alıyorum arada o kadar :) internet sitesinden kredi kartı ile sipariş verme şansın var eğer üye isen.
ancak öncelikle siteye giriş yapabilmen için danışman kodun ve şifren olmalı,var mı ?

ayrıca yanlış anlamış olabilirim;üyeyim diyorsun ama siteye ancak danışman olarak üye olabilirsin,üyelikten kastın danışmanlık sanırım ? yani danışman olmadan siteden online alışveriş yok,danışman olmayan bir form var öncesinde anlattığım onu dolduruyor ve danışman ona ulaşıyor ama normal müşteri online alışveriş yapamıyor.

yani öncelikle danışman mısın,kodun var mı,bunu bi açıklığa kavuşturalım.

canım güzellik danışman kodum var ama tek ürün alcam ben kargo ücreti vermek istemiyorum.bilgili formuda doldurdum kimse aramadı alamıcammı ben kremi.

biara oriflame danışmanlığı yaptım ve sonra bıraktım.bende bu ürünü kullandım ama pek faydasını görmedim. sanırım 4-5 ay kadar önce katalogta görünce dikkatimi çekmişti. 6 ytl civarında falandı. ama çok da bi faydasını görmedim.belki kış mevsiminde kullandıımdan olsa gerek. ama burda faydasını gördüm diyenler var. ne yalan sölim heveslendim bu yaz mevsiminde tekrar kullanayım bakalım belki bu sefer bi fark olur :Saruboceq:

canım ürün 6 ytl bile degilm 3.50 gördüm katologda

ayyyy ben bu kreme taktımne zamandır böyle bi krem istiyodum şindide karşıma cıkınca daha bi heveslendim acil orifleme satan biri bulmam gerek.

ya bu krem renk acıyosa koltukaltındaki kararmalara flnda iyi gelırmıkı CADIARZU

canım demin sipariş içingüzellik danışmayla konuştum ama ben gene alımıcam sanırım cok uzak bana krem için bu kadar yol tepemem ama konustum fairness kremi için bayanlar bunu koltuk altına uygulu dedı ben bişey demeden ama yüzüme dedim sabuna varmış 2 si bir kullanılıyomuş herhalde koltuk altına da kullanılıyo.

keşke 1 ytl den üyelimi başlatıp ürün alsaydım şindi geçti artık bende bu gidişle yakınımda satan biri bulamıcam ufffffffffffff.

X