Cilt Bakımı Ürünleri Oriflame renk tonunu açan krem kullanan???

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

XSXahnaz

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2007
95
0
Arkadaşlarrrrrrrrrrr uuzn zamandır aklımdaydı...Oriflame'nin Fairness serisini kullanan var mı? Cildin renk tonunu açıyormuş...gamyoncuiremsu

cidden açıyomuu eğer öyleyse kulansam bende böyle bişey arıyodum veya başka ürün kulanan ve işe yarayan varsa arkadaşlar bilgi versin ltfnnn

Ben kullanmıştım 2 sene önce setini,sabunu losyonu her şeyini kullandım çok da memnun kaldım ama benim kullanma amacım biraz farklıydı,çünkü benim cildim zaten çok beyaz,kollarım güneşte yanmıştı kendi rengine çabuk dönsün die kullanmıştım ben,faydasını gördüm ama esmer birinin bu tarz kremlerle kalıcı olarak beyazlaşması mümkün deil sonuçta cilt hücre yeniliyor ve kısa süre sora tekrar kendi rengine dönüyor,mümkün olsaydı beyazlaştırıcı kremleri kullanan herkes beyaz tenli olurdu :icecream:

ben esmerim kızlar sabun ve kremini kullandım cilt lekelerimede iyi geldi rengide çok belirgin bi şekilde açtı.. diğer ürünlere kıyasla çokta uygun fiyatlı taviye ederim şahsen

ben de denemiştim ama hiçbir değişiklik olmadı esmer bile değilim buğday tenliyim ve güneşte yandığım için eski rengine dönsün diye kullanmıştım, dönmedi=) bir de kremmi losyon mu şimdi hatırlmaıyorum yüzümü yağlı yapıyordu..

ben bu kremi hiç duymamıştım ama eğer faydalandıysanız bende alıp kullanmayı düşünürüm.

Evet bir insanın rengini açması mümkün değil.Ama aslında burda yapılan güneşin etkilerini azaltma.Örneğin ben buğday tenliyim .Ama vücudumun güneş görmeyen yerleri beyaz.Hatta yazın yanmayı ;yüzüm daha önce kararmış olduğu için istiyoum.Yoksa kara kafa beyaz vücut hiç iyi olmuyor.Yani buğdaysanız güneşten çok çabuk değişirsiniz.Çok çabuk da geri alabilirsiniz değişiklikleri gibi geliyor.
O nedenle beyazlatma kremleriyle insan vücudunun güneş görmeyen yerlerinin rengine gelebilir.Elbette daha beyazlayamaz .Güneş herkese aynı davranmaz.Görünen belirli lekelerin yanında ciltte mikro düzeyde farkedilen lekeler yapar.Bunu bazen yakından ışıkta bakınca görürüz.Özellikle benim cilt yapımda bu oluyor.Benim yüzümün bronzlaşmadan anladığı şey lekeler.Küçük küçük çiller, onların azması .Cildimin daha koyu olan kısımlarının daha da koyu hale gelmesi.Yani cildim güneşe karşı pek misafirperver ama rezil bir ağırlama içerisinde.Geyiğe bak ya.Neyse bu beyazlatma ürünleri aslında benim gibi güzel bronzşalamayanlar için.E kakaolu çikolata olamıyorsam beyaz çikolata olayım bari..:Saruboceq:

kollarım biraz kızarmıştı ya iyi oldu bunu öğrendiğim...
nerden bulabilir oriflame ürünlerini arkadaşlar?
çevremde çok avon satan var ama oriflame satan yok...büyük yerler satarmı ykm boyner tekin acar gibi?

Bende orifleme satan bi yer varmı bi krem gördüm alıcam adı ne bilmem yüz kararmarına karşı .

Çok enteresan yaa bende bütün yaz beyazlaşmamak için banyoda kese bile yapmam:=)Aman rengim açılmasın diye..Ama şimdi hamilelikten kalan alnımda lekelenme var onu nasıl geçircem diye kara kara düşünüyorum.Bu lekeyede iyi gelirmi acaba??

,esmer degilim beyazda sayılmam bircok krem var ortada ama yüzümün rengini kullandım sürece güzel pürüzsüz aydınlık görünüm verecekse ötekilerinden farklı bi seçim sunuyosa bana kullanırım.çok fazla bişey beklemiyorum zaten beni beyazlatacak falan demiyorum zaten böyle bişede istemiyorum ben istedim yüzüm pürüzsüz olsun temiz aydınlık olsun bu kadar.

Çok enteresan yaa bende bütün yaz beyazlaşmamak için banyoda kese bile yapmam:=)Aman rengim açılmasın diye..Ama şimdi hamilelikten kalan alnımda lekelenme var onu nasıl geçircem diye kara kara düşünüyorum.Bu lekeyede iyi gelirmi acaba??

alemsin benimde böyle bi derdim yok ama kese renk acıyo ben yandım zamanlar bazen eski rengime dönim diye keselerdim kendimi. kremlerle ancak kendi öz rengimize döneriz daha fazlasını yapamayız .

ben sabununu kullandım temizleme için ama rengi açıyo biraz
ben en çok swedish spa minerall vücut arındırıcını begendim yüzü aydınlık yapıyor ve içindeki deniz tuzu sayesinde ciltten ölü hücreleri temizliyo yıkadıktan sonraki etkisi inanılmaz
ben oriflame danışmanıyım bu ayki ve temmuzdaki katoloğlarda dediğniz renk açıcı set yok olunca ben size bildiriirm kızlarr

Son düzenleme:
alemsin benimde böyle bi derdim yok ama kese renk acıyo ben yandım zamanlar bazen eski rengime dönim diye keselerdim kendimi. kremlerle ancak kendi öz rengimize döneriz daha fazlasını yapamayız .

:))
Benim alnımdaki minik leke açılsın istiyorum ama neyle açılcak bilmiyorumCADIARZU tenim hep bronz kalsın istemem beyaz olmak yaa:)
Ben bronzken her zaman daha güzel hissediyorum kendimi..Makyaj bile istemiyor yüzüm bir pembe allık parlatıcı harika oluyoryerimseniben

ben sabununu kullandım temizleme için ama rengi açıyo biraz
ben en çok swedish spa minerall vücut arındırıcını begendim yüzü aydınlık yapıyor ve içindeki deniz tuzu sayesinde ciltten ölü hücreleri temizliyo yıkadıktan sonraki etkisi inanılmaz
ben oriflame danışmanıyım bu ayki ve temmuzdaki katoloğlarda dediğniz renk açıcı set yok olunca ben size bildiriirm kızlarr

bu ay yok ama önümüzdeki ayda var dimi ben baktım sen nerde oturuyosun canım satan yok bizim buralarda yada vardır ben bilmiyorum

:))
benim alnımdaki minik leke açılsın istiyorum ama neyle açılcak bilmiyorumcadıarzu tenim hep bronz kalsın istemem beyaz olmak yaa:)
ben bronzken her zaman daha güzel hissediyorum kendimi..makyaj bile istemiyor yüzüm bir pembe allık parlatıcı harika oluyoryerimseniben

canım leker için hiç önerim yok bilmiyorum çünki ama normal böyle kremler gecirmez lekeleri cildiyeci belki yardımcı olur.

X