E ecce8291 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2010 18 0 27 Temmuz 2010 Konu Sahibi ecce8291 #1 kızlar oriflame bi maskesi var şeffaf soyulan üzümlü adını hatırlayamadım tam ama küçük 50 ml.ben çok memnun kaldım uygulaıdktan sonra yüzümü çok durulaştıırp yumuşatıyordu bu arada cildim karma fiyatıda çok pahalı değildi 7 8 lira bişeydi
kızlar oriflame bi maskesi var şeffaf soyulan üzümlü adını hatırlayamadım tam ama küçük 50 ml.ben çok memnun kaldım uygulaıdktan sonra yüzümü çok durulaştıırp yumuşatıyordu bu arada cildim karma fiyatıda çok pahalı değildi 7 8 lira bişeydi
sevinctas Guru Kayıtlı Üye 30 Temmuz 2009 400 4 29 Temmuz 2010 Konu Sahibi ecce8291 #2 evet, onu bende denedim. grape, antioxidant peel-off mask... bende beğendim bu maskeyi, ama oriflamenin diğer maskeleri beş para etmez...
evet, onu bende denedim. grape, antioxidant peel-off mask... bende beğendim bu maskeyi, ama oriflamenin diğer maskeleri beş para etmez...
E ecce8291 Aktif Üye Kayıtlı Üye 20 Temmuz 2010 18 0 30 Temmuz 2010 Konu Sahibi ecce8291 #3 sevinctas .!.: evet, onu bende denedim. grape, antioxidant peel-off mask... bende beğendim bu maskeyi, ama oriflamenin diğer maskeleri beş para etmez... Genişletmek için tıkla... bu aklımda olsun akannehir
sevinctas .!.: evet, onu bende denedim. grape, antioxidant peel-off mask... bende beğendim bu maskeyi, ama oriflamenin diğer maskeleri beş para etmez... Genişletmek için tıkla... bu aklımda olsun akannehir